2011 Aralık Anneleri

merhabalar annişler ve bebişleri.ben bugün beşiklere baktım hem netten hem de mağazalardan.büyüyen beşikler vardı sizce kullanıslı olur mu ?hemen almak ıstedım ama sonra dusundum kızım buyudugunde genc odası olarak kullanmak ıstemezse rengını begenmezse diye.beşik alanlarınız oldu mu aranızda aldıysanız nasıl aldınız?

valla canım beşikleri kısa vadede kullanabilecegim için pek sıcak bakmadım ben.ama kayınvalidem tam anlamıyla taktı kafayı beşiğe!!!!bugün yine siz bir beşik alın dedi.bakakalmışım.çünkü en son eşime daha fazla masraf cıkarmamaya çalışıyorum demiştim.böyle kapanır sanmıştım.ben alayım demek de yok ha,siz alın....sinir oldum.gerek görürsem alırız dedim.halimemmmmmmm kulaklarını çınlattım bugün senin ;) ne tuhaf huylu insanlara denk geldik annem ya :)) ha bi de iç zıbın aldım bugün 2 tane.ona da kafayı takmış durumda çünkü,olanlar görülmüyor da olmayanlar görülüyo!siz iç zıbın aldınız mı?ben onun kullanma mantıgını da anlayamadım zaten,kendini de sevmedim.

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,burcu,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande ,Vildan,derya,şebnem,tuba demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya
merak etmeyin arkadaşlar isimleri karıştırdım kime denk geldiği belli değil yani,2 tane aynı isim olanlar soyadlarını özele yazarsa sevinirim

canım 2 cüz okuyacak arkadaşlar vardı, onlardan birini sana veririz olmaz mı :26::26:

Olur tabi luneciğim... Dediğim gibi kendimde okuyorum ama sizlerle aynı paylaşımda bulunmak istiyorum:69::69::69::69: .
Fazla mı abarttım duygusala bağladım bu konuyu ne :49::49::49::49::49::49:

walla allah bizim sabrımızı da sınamasın da hiç iyi durumda değil arkadaşım ben sana öyle diim sen anla işte
o yüzden diyorum vaktiyle sağlığıyla gelsin sabrımız sınanmadan gelsinler de ne zaman geliolarsa gelsinler inşallah amin

aminnn inş. çok kolay geçer ve pıt diye doğurruz,bi de fazla yemeyin diyolar son ay,doğumu epey zorluyomuş,annem bana aman kızım çok yeme diyo karnımın büyüklüğüne bakarak,sen böyle süt,muz,ceviz bilmem ne yiyip te çocuğu korkuyom 5 kiloya çıkarırsn sonra onun çıkması da var,aman az ye,minik olsun elbet büyür diyo,kendi 11 doğum yapmış ama ablamın ilk doğumu çok zor olmuş resmen ölümden dönmüş ablam bebek arada sıkışmış,22 dikiş atmışlar,annem babam kapıda oturup ağlamışlar,onu görmüş ya çok korkuyo,ben aşağıda beklerim diyo,tansiyonum da var şimdi,ben dayanamam diyo,kocan yanında olsun ben çocuklarıma dayanamıyom diyo

Olur tabi luneciğim... Dediğim gibi kendimde okuyorum ama sizlerle aynı paylaşımda bulunmak istiyorum:69::69::69::69: .
Fazla mı abarttım duygusala bağladım bu konuyu ne :49::49::49::49::49::49:

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
canım sana da 23. yü verdim onda yasin suresi var,2 kere okunsn nolcak,hatim duasını da isteyen herkes yapabilir,bitince haber verelim birbirimize,gerçek adını da yaz özele canm

şimdilik sadece hastane çantamızı ayarlayalım diyorum. kasım sonu gibi iyiden iyiye alışverişini yaparız. zaten burada doğmamışa don biçilmez diye bir inanış var. kaynanam ne alsam, ne örsem kızıyor.uğursuzlukmuş. hatta ona kalsa çocuk 7 yaşına gelene kadar bir şey alınmazmış. konu komşu hediye getirir diyor...kızamıyorum.60 senedir aynı köyde, aynı kültürle büyümüş, yaşlanmış. kırmadan batıl olduğunu anlatıyorum.yine de aldığım her parçada suratı asılınca moralim de bozuluyor:50:

üfffff ne karışıyorsun de mi...hiç bakma sen ona,doya doya alışveriş zevkini de çıkar,gönlünce al.sonradan onu dinledin ya da moralini bozdun diye kimse madalya takmayacak sana.çok kızdım bugün çok.!eş dostun getirceğine bakarsak....assın o suratını,inanılmaz ya,daha da sevinceğine...

Evet canım tüm ihtimalleri konuş...
Allah kolaylık versin.
Bende istanbulda doğum yapmaya karar verdim ama bodruma evime gidip doğuma birkaç hafta kala geleceğim istanbula. İnşallah yolda doğurmam. :66::66::66::66:

Canım tasalanma bulursun inşallah. Kaybolduğunu düşündüğün için bulamıyorsundur..
Olmasa da üzülme o kayıp da bebişinin nazarı olsun...:nazar::nazar::nazar::nazar:
bulursun bulursun inşallah...

Hangi ikicüz canım okuyayım...
bende ne hevesli çıktım ama...:66::66::66::66:

Özlemciğim geçmişi okumadığım içim bilmiyordum. yavruna uzun sağlıklı bir ömür diliyorum. Nice seneler görün beraber inşallah...
ya ne olur ki sen d eokusan mesela ay ben de bu işlerden en son anlayan insan olarak soktum burnumu benim kv okicak ya kafam rahat:26:

ya ne olur ki sen d eokusan mesela ay ben de bu işlerden en son anlayan insan olarak soktum burnumu benim kv okicak ya kafam rahat:26:

Bana acıdığını hissettim Nickocuğum..:34::34::34::34::34:
Neyse işe yaradı duygusala bağlamalar.
Teşekkürler ilgine canım 23. cüzle teşrif olduk elhamdulillah..:34::34::34::34:

canım sana da 23. yü verdim onda yasin suresi var,2 kere okunsn nolcak,hatim duasını da isteyen herkes yapabilir,bitince haber verelim birbirimize,gerçek adını da yaz özele canm

Teşekkür ederim canım.
İki kere okumak mesele değil.
İsme gerek yok gerçi ama Allah zaten kim olduğumuzu biliyor değil mi? Adım Leyla burdan sakınca görmüyorum...
Tekrar teşekkürler...

seplem cnm çok çok geçmiş olsun yazamdım kusura bakma :54::54::54:
tülücüm oğluşunada kocaman maşallah diyoruz kızımlaa :nazar::nazar::nazar:

bide kızlar sürekli usg ye de girimiyoruz ya nasıl anlıyosunuz nasıl durduğunu ben hiç anlamıyorum :26::26::26: sabit yerlerde hareket etmiyo zaten hareketleri böyle suda yüzen balık gibi ama akşamları uzandığım zamanlarda genelde mideme doğru çok şiddetli tekme atıyo ama hep aynı yerden atıyo tekmeleri ve dışardan da görünüyo tekmeleri hatta bi kere yani ilk zamanlar çok şiddetli bi tekme attı korkudan 1 saate yakın ağlamıştım :53: ben kıprıdağını hissedebiliyorum çok net ama sizin gibi şurda eli ayağı kafası diyemiyorum karnım çok çıkmadığı için olabilir dimi bu ??

Aynen canım yaa, benim de en ufak bir fikrim yok neresinin nerede durduğuna dair. Zaten devamlı dolaşıyor. Bir dik duruyor, bir başaşağı, bir yan. (her ultrasonda farklı şekilde karşımıza çıkıyor, oradan biliyorum, anladığımdan değil.) Kafasına göre takılıyor. Öyle olunca da her tarafıma tekme ve yumruk atıyor, amane hareketi olduğunu anlamıyorum.

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,burcu,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande ,Vildan,derya,şebnem,tuba demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,leyla ismler,potendiayla,aytanem kaldı,biz başlayalım okumaya 1-2 güne onlar da netleşir,Allah hepinizden razı olsun

Bana acıdığını hissettim Nickocuğum..:34::34::34::34::34:
Neyse işe yaradı duygusala bağlamalar.
Teşekkürler ilgine canım 23. cüzle teşrif olduk elhamdulillah..:34::34::34::34:

Teşekkür ederim canım.
İki kere okumak mesele değil.
İsme gerek yok gerçi ama Allah zaten kim olduğumuzu biliyor değil mi? Adım Leyla burdan sakınca görmüyorum...
Tekrar teşekkürler...
hshsh yok yss ne acıması kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum

zaten asabiyim agresifim :37:

yav ben eminim bu kız da benim gibi sütçü çıkacak sütü içtim,karnım da 7.4 şiddetinde deprem oluyo yine,yarıyo galiba kuzuma,iyiki yanımda birileri yok bu kadını karnına noluyo derler,o kadar belli:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

luveylacım kaç gündür aklımdasın yazamıyorum bir türlü, benim cüzümü sen al, 27. cüz, deryam da listeyi o şek,lde kaydetin. amaa burda 30dan fazlayız ve çok samimi paylaşımlar yapıyoruz. o yüzden sadece cüz alanlara değil de burdaki herkesi düşünerek dua ederseniz hepimize doğumda çok faydalı olur inşallah. bunu da deryam duyur olur mu? luveylacım, sen de hepimizi anarak hatim indirmişsin, Allah razı olsun, Allah kabul etsin. ben de şimdi hatme başladım inşallah bitirebilirsem hepimize dualıycam gerçek isimler hiç önemli değil. Allah herkesi biliyor. Neyse canım kabul edersen böyle yapalım mı ?

Firuzeciğim çok özür dilerim canım...
Bir dahakine daha dikkatli sayfaları geçeceğim.
Geçmişi zaten okuyamıyorum. En azından online olduğum dönemdekileri kaçırmim değil mi?

Canım 23. cüzü aldım senin 27 yi de okurum. Geçmişte hafızlığım var Kuran okumak benim için çok zevkli ve kolay..
Evet canım bir hatim indiridm Ramazanda. şimdi hepimiz için yenisinide okuyorum Allah kabul etsin inşallah. Kuranın koruyuculuğu üzerimizden eksik olmasın.
Allah senden de herkesten de razı olsun.
Elimizden geleni yapalım işte dediğin gibi Allah niyetlerimizi biliyor. Dualarımız Allah katında ayrı ayrı her birimiz için kabul görecektir inşallah.. Bilsekte bilmesek de birbirmizden dua alıyoruz bu çok güzel..

kızlar tekrar teşekkür ediyorum geçmişi okudum bilgisayar değişikliğinden dolayı tekrar dönüp alıntılayamadım ben iyiyim çok şükür ilgilendiğiniz ve desteklediğiniz için sağolun dün kendimi yalnız hissetmedim inanın hepinizi bebişimle çok seviyoruz :54::54::54:

Firuzeciğim çok geçmiş olsun yine kaçırmışım ne oldu canım...
Şimdi iyiymişsin sevindim..
Galiba hiçbirşey kaçırmamak için sabahtan ben de mesaiye başlamalıyım... Ama ne mümkün.. Annem kızıyor radyasyon alıyorum diye bende uzun kalamıyorum bilgisayar başında..

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,burcu,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande ,Vildan,derya,şebnem,tuba demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,leyla ismler,potendiayla,aytanem kaldı,biz başlayalım okumaya 1-2 güne onlar da netleşir,Allah hepinizden razı olsun

Sağol canım Allah senden de razı olsun.
Bir yandan da uğraş veriyorsun sağol canım...

hshsh yok yss ne acıması kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum

zaten asabiyim agresifim :37:

Çok şekersin....:71::71::71:

o ne demek

yani kendi sskn ile eşinin ssksı arasında bi fark mı var ki???
yok cnm o bizim isteğimize göre olucak artık bnm sgk dan yararlanıcak sonuçta ikimiznde primi yatıyo fark etmez yani :)

hımmm ben bu konularda çok cahil kalmışım yahu :):) raporu kallanırsak olmaz tabi, canım biz eşimin ssksından gösteririz heralde özel sağlık sigortalarımızda onun iş yerin üzerinden zaten (ondada bir zorunluluk var mı yoksa annede olcak vs diye ??) eşim 6 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor memnunda çıkmayı yada değiştirmeye niyetli değil, ben işimden pek memnun değilim 2. yılıma gircez bir iki gündür kafam bozuk çıksam mı diyorum sonrada hemen iş bulmazsam vs diye düşünüyorum, ben bir kuş misali belki çıkarım işten birde bakıcı olayları var biliyorsunuz sevgili kayınvalidemden hayır yok bakalım bulabilecek miyiz? o yüzden eşimin ssksında olsa daha mantıklı gibi :26::26: seninde işten çıkma durumların vardı sanki öyle hatırlıyorum??
cnm ben işten çıkıcam ama ssk devam edicek o işler biraz karışık ben burda çalışan gibi olmadığım için :9:
bende bu soruyu merak ettim doğrusu :26:
neden babasının değilde sizin üzerinizden:26:
kafam karıştı,eşiniz tepki vermedimi bu düşüncenize(demettuba)
neden tepki versinki cnm baba anne diye bişey yok aramızda mevzu bile yapmayız böyle bişeyi :)))

ilk başlarda hiç canı tatlı çekmeyen ben son 2 haftadır tatlı krizine giriyorum, kendimi tutuyorum derken drajelerden sonra dayanamadım kendime büyük boy çikolata ve kek ısmarladım :):):):)

alacağım kiloların sorumlusu sizsiniz :27::27::27:
:60::60::60::60::60:bizene bizene bizmi ye dedik :27::27::27:

Firuzeciğim çok özür dilerim canım...
Bir dahakine daha dikkatli sayfaları geçeceğim.
Geçmişi zaten okuyamıyorum. En azından online olduğum dönemdekileri kaçırmim değil mi?

Canım 23. cüzü aldım senin 27 yi de okurum. Geçmişte hafızlığım var Kuran okumak benim için çok zevkli ve kolay..
Evet canım bir hatim indiridm Ramazanda. şimdi hepimiz için yenisinide okuyorum Allah kabul etsin inşallah. Kuranın koruyuculuğu üzerimizden eksik olmasın.
Allah senden de herkesten de razı olsun.
Elimizden geleni yapalım işte dediğin gibi Allah niyetlerimizi biliyor. Dualarımız Allah katında ayrı ayrı her birimiz için kabul görecektir inşallah.. Bilsekte bilmesek de birbirmizden dua alıyoruz bu çok güzel..

Firuzeciğim çok geçmiş olsun yine kaçırmışım ne oldu canım...
Şimdi iyiymişsin sevindim..
Galiba hiçbirşey kaçırmamak için sabahtan ben de mesaiye başlamalıyım... Ama ne mümkün.. Annem kızıyor radyasyon alıyorum diye bende uzun kalamıyorum bilgisayar başında..

Sağol canım Allah senden de razı olsun.
Bir yandan da uğraş veriyorsun sağol canım...

Çok şekersin....:71::71::71:

canım ben de yasin okurum ama 27yi sen al içimden geldi ama herkese dualayalım olur mu okumayanların ya da okuma bilmeyenlerin nesi eksik, hayırlı kolay doğum için sağlıklı hayırlı evlatlar için hepimize dua edicez sonuçta buna herkesin ihtiyacı var. hem az bilenler sadece yasini okuyarak da katılabilirler. önemli olan niyet.
yaa dün biraz pembe akıntı gelmişti tüm gün doktordaydım çok şükür kötü bişey çıkmadı bebek doğum pozisyonu almış(başaşağı) ve kafası büyük olduğundan ve aniden dönmüşse olabilir çıkarımına vardık ççünkü hiçbir tahlillde bişey çıkmadı. en son idrara bakılacak enfeksiyon varsa ondan da olabilirmiş. 2-3 gün yatıp dinlenmem gerekiyor, bebek aşağıda olduğu için oturur pozisyonum ya da yürümem iyi değilmiş. onun için 2 gün rapor adım. böyle işte..

yok cnm o bizim isteğimize göre olucak artık bnm sgk dan yararlanıcak sonuçta ikimiznde primi yatıyo fark etmez yani :)

cnm ben işten çıkıcam ama ssk devam edicek o işler biraz karışık ben burda çalışan gibi olmadığım için :9:

neden tepki versinki cnm baba anne diye bişey yok aramızda mevzu bile yapmayız böyle bişeyi :)))

:60::60::60::60::60:bizene bizene bizmi ye dedik :27::27::27:

ben de şimdi kek yapıyorum canı çekti bebek istiyo :1:

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.

merhaba kızlarr. cüzler belli olmuş okurum ben . aradatopiğe giriyorum ama fırsatım olup yazamıyorum geçmişide okuyamadığım için pat diye girmek istemiyorum muhabbetinize.
benim için sorun yok ben okurum
biliyordum kuran okumasını ama uzun zamandır okumadığım için unutmuş gibiydim bu aralar çalıştım okuyabiliyorum artık.
bi süresi nezamn okunacak gibi bilmem gerekn başka birşey varmı????

canım bişey sorcam sana, sen yeditepe ile konuştun diye hatırlıyorum doğum için hastaneye neler götüreceğiz, hasta bezi falan sanki herşeyi onlar veriyor, sadece kıyafet diye hatırlıyorum ama? bazı hastanelerde gerçi yenidoğan tulumu bile giydiriyorlarmış??? ben daha çantamı bile hazırlamadım yaaa:(

canim kusura bakma ancak gordum yazdiklarini :)

kisisel esyalarin disinda hicbirsey istemiyorlar. bebegin giyecegi, senin giyecegin, makyaj malz. vs olsun yeter... ama benim de henuz netlestiremedigim bir durum var. bebisin ilk kiyafetlerini onlar mi giydiriyo senin getirdiklerinden mi istiyolar bilemedim. 3500un icinde kiyafet falan yoktur sanirsam :P

Back
X