destinacım aynı benim hallerimi okuyorum sandım.bende ağlardım ndn uyumuyor bişeyimi var ben mi bakamıyorum diye neydi o günler ya :S şimdi o kadar her ağlama moduna geçtiğinde kucağıma almıyacağım diyorum ama benim dememle olmuyor birazcık bebeklerin sözü geçiyor biz hatta bir kere denedik 6 aylık tı sanırım kucağa alıyoruz susuyor yatağa yatırıyoruz ağlıyor dr gtrdk karnı tok altı temiz sağlık yerinde alışmış dd eve geldik yatak odasına yatırdık susmuyor pes etsin diye gtmdk yanına allahım ne inat öyle susmuyor kesinlikle yine biz inadı bitirmek zorunda kaldık gittik kucağa aldık biranda yarım saat ağlayan çocuk gözünde 1 damla yaş yok gülmeye başladı bide oyun yapıyor. sonra inatlaşmaya girmdm bidaha nasılsa o kazanacak bu arada 13 yaşında hala da aynı karakteri böyle çocuğumun birşeyi istiyorsa sonuna kdr savaşıyor resmen
aynısını oglumda bızde denedik almayalım bakalım ne zaman pes edecek dedik ama nerde bır saat hıc susmadı yıne biz pes ettik ve o ınatcılıgı hala devam ediyor oglumun doktorumuz senin oglun ınatcı bazı şeyleri yaptıramassın huyuna göre gıdecen dedı suan bende öyle davranıyorum ama bazende acayıp bunaltıyor hele şimdi hamılelıkte cok zor gelıyor okulada başladı kardeş kıskanclıgıda var hepten huysuz aksi bişey oldu bu aralar
hadi ya inş. bu seferki akıllı olur ne diyeyim,gözüm koktu vallaha,inş. sağlıklı,akıllı olurlar da hep uyurlar,rahatsızlığı olursa uyuyamazki hiç çocuk
amin inş cnm babası cok umutlu bu bambaşka olacak diye de ben bişey diyemıyorum:) rahatsızlıgı olmasada uyumuyorlar cnm kızım 13 yasına geldi hala uyumayı sevmıyor oglumda 7 yasına geldı nerdeyse oda aynı ödleri kopuyor biraz fazla uyuyacaklar diye

selam kizlar
nasilsiniz
ayyyyyy fatima canim benim ya neler yasamissin insallah 3.bebegin uslu olurda sende rahat edersinn
ins demetcim inş

sen nasılsın senın nasıl gıdıyor cnm??
DEMETTUBAM sana noldu cnm hayırdır nıye agla agla şişirdin o güzelim gözleri