2011 Aralık Anneleri

amin canimmmmm aminnn insallah.
ewet adasim annein hesabi gibi
hamileyken araba kullanmak zor ya ani frenler ani hareketler ve kemer rahat olmuyor artik bende kullanmiyacagim su haftamda gecsinde...

cnm markası ne seninkinin,bide kaça satıyosun,ben bugün üstüme alıcam,belki almadan fikrim değişir seninkini alırım:16:

saol cnm allah razı olsun,koltuk ayarını yaptığım sürece kullanırken sıkıntı yaşıycağımı sanmıyorum,ama belki senin arabayıı alabilirim,bu arada ben maltepedeydim sen nerdesin cnm

saol cnm allah razı olsun,ama demettuba aklımı çelcek gibi :))
bugün üstüme alcaktım,ama tubanınki daha cazip gelirse onunkini alcam :)

....................................

Son düzenleme:
arkadaşlar burada bir arkadaş paylaşmıştı daha önce not etmiştim belki lazım olur

1. - 6. haftalar = 1. ay
7. - 10. haftalar = 2. ay
11. - 14. haftalar = 3. ay
15. - 18. haftalar = 4. ay
19. - 22. haftalar = 5. ay
23. - 26. haftalar = 6. ay
27. - 30. haftalar = 7. ay
31. - 34. haftalar = 8. ay
35. - 38. haftalar = 9. ay
39. - 40. haftalar = 9 ay 10 gün'ün kalan 10 günü

ben şu an 27.haftaya başladım yani 7.aya. bu hafta hesabı mantıksız geliyorsa şu yöntemi deneyin arkadaşlar. sat tarihinize göre ay hesaplayın.
benim sat 27 mart.
1.ay bitişi 27 nisan
2.ay bitişi 27 mayıs
3.ay bitişi 27 haziran
4.ay bitişi 27 temmuz
5.ay bitişi 27 ağustos
6.ay bitişi 27 eylül
7.ay bitişi 27 ekim
8.ay bitişi 27 kasım
9.ay bitişi 27 aralık
+10 gün tahmini doğum günü 3 ocak.

zaten internetteki tahmini doğum günü hesaplarına sat tarihimi girince de bana tahmini 3 ocak gününü veriyor. bu yöntem en garantilisi kızlar. kafa karışıklığı da olmuyor.

evet kızlar bu haftadan sonra zorluyo hele bide emniyet kemeri uyarısı yokmu deli ediyo beni :) cnm benm arabayı boşver sen reno fluence benmki :78::78:

emniyet kemeri takmadan kullanıyorum bende, evim ve işim arası 8 dakika ve tenha bir yol allahtan. uyarı sesi için de 1 liraya kemer tokası satılıyor, onu takınca ötmüyor kızlar. tavsiye ederim.

sankim ilk ayda bir anormallik var gibi canım 6 hafta 1 ay olamaz dimi ama:52:

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan ben 1 ay daha kullanmak zorundayım sığamıyorum artık aslında ama işe giderken mecbur çok rahatlığını gördüm:49:

evet kızlar bu haftadan sonra zorluyo hele bide emniyet kemeri uyarısı yokmu deli ediyo beni :) cnm benm arabayı boşver sen reno fluence benmki :78::78:

hım cnm benim baktığım araba Renault Megane II 1.5 DCİ Expression ..
sen kaça verirsin :10:

selam kizlarr.. ancak katilabildim araniza. uzerinize afiyet uyumusum biraz :P

günaydın kızlar bizi unutmuşsunuzdur belki ama biz geri geldik işi bırakınca eve kapandık evde pc ve internet arızalandı haber veremedil,k ama aklımız hep sizinleydi 1,5 ayda olsa baya uzun bir zaman ama zor günler geride kaldı çünü oğlum erken gelmeye kalktı ama annesini dinledi ve usluca bu zamana geldi tabi anne yatmaktan 7 kilo aldı gebelik şekeri yükseldi ama herşeye göz yumdu şimdi annesi 60 kilp oğluşuda 29 haftalık 1,600 gr biz şimdi geçmişe bir göz atalım artık hep burdayız babamız internet ve pc sorunumuzu çözdü saağolsun bana özetleyen olursa sevinirim görüşmek üzere...................

canim hosgeldin tekrar ve cook gecmis olsun. oglun annesini bi gormek istemis galiba ama sonunda aranizda anlastiginiza sevindim. insallah vaktinde saglikli dogumun olur, kilo verilir dert etmeee..

günaydın güzel annecikler ve onların minicik kuzuları.....
biz pıtırcığımla çokk iyiyiz:nazar::nazar::nazar:
c tesi kontrolümüz vardı.. dr herşey yolunda dedi.. baş geliş dedi.. 1 ay önce popo geliş demişti.. dönmeyi öğrenmiş kızım:DDDD
kilosu 1219 gram olmuş.. ben 1 ayda 1.5 kilo almışım.. 71.5 oldum.. kilo hakkında güzel dedi doktorum...
karın baş çevresini ölçtü gününden 2 gün önde görünüyor.... suyum normal miş.. bir sorun yok dedi.
idrar tahlili istedi çok şükür bişey çıkmadı ilaç vermedi....
3 hafta sonra tekrar gidecekmişim.... sabah yine idrar tahlili yapacakmışız ve nts ye bağlancakmışım.....
yarım dudak sendromunu sordum çok tedirgin olduğumu söyledim.. resime baktı bunda hiç birşey yok sen neden canını sıkıyorsun ki dedi ayrıca biz her ultrasonda ona bakıyoruz o burdaki ultrasonda bile belli olur dedi.. boşuna evham yapmışsın dedi...
tahlil sonucunu aldıktan sonra bi bayan geldi hamile benimle aynı zamandaymış elinde ultramedin poşeti vardı sizdemi detaylıya girdiniz dedim bir ay önce girdim ama aklıma takılan birşey var dedi.... resmi çıkardı dudağı yarım dudak gibi duruyor dedi... o kadar güldüm ki.. benimkide öyle duruyordu dedim.. resmi gösterdim.. 1 ay içim içimi yedi dedim.. dr sordum kokrkulacak bişey yok dedi dedi.... sıra ona geldi içeri girdi.. doktora söylemiş oda dr bu sefer bana güvenmiyorsan istersen bırakabiliriz boşuna evham yapıyrosun demiş kadına.. anlayacağınız bana atmadığı fırçayı ona atmış.... çıktığında söyledi çok güldükkk birbirimizin haline....
,
Allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh....

canim masallah biz de ctesi kontroldeydik. daha cook donecek bebikolar. cuma aksam altimi oyuyodu resmen oglum, cumartesi bir gittik kontrole sanki dun gece o kaziyi yapan kendi degilmis gibi uslu uslu uzanmis sagdan sola. doktorumuz bu haftalarda nadiren yan dururlar dedi.. ben de siz onu dun aksam gorcektiniz dedim :))

kızlar ve bebişleri kocaman kocaman günaydınlar sizlere..

Güzel bir resimö ekleyeceğim son halimden sizlere bir de bir sorun olacak. benim 3 gündür arada vajinama bıçak saplanır gibi oluyor ama sistit ağrısı gibi değil.. arada oluyor sadece.. sizdede olan varmı acaba??

bu arada dün gece rüyamda aynen bu hamile halimle idim ama sağ göğsümden süt geldi.. rüyamda ama gerçeğinde henüz bişi yok:)))

resim geliyor... Eki Görüntüle 263128 Eki Görüntüle 263128

canim masallah cok tatli cikmissiniz miniginleeee..

kızlar şimdi 29. haftada mı 8. aya giriyoruz :26:

demetcim ben kac gunluk hamile oldugumu 30a bolerek gidiyorum. hafta hesaplamasi dogru gelmiyor. bugun 204 gunluk hamileyim. 210 gun olunca 7 ayi doldirmus olucam diyorum; daha kolay geliyor boyle...

ben korkuyorum yaaaa, çokmu büyüyo birden :)) bide çatlamaktan çok korkuyorum:((

bu hafta doktorum simdiye kadar catlamadiysan bundan sonra da catlamazsin dedi. bol su icmeye devammm.. artik beni avutmak icin mi soyledi bilmiyorum :))

günaydın kızlarr bizde dün alışverişe çıktıkk. bi kaç parça bişi aldık.oğluşuma ayakkabı aldımm çok hoşumuza gittii.hemen evin baş köşesine koyduk.

bübchenin bebek bakım setini aldık çantasıyla birliktee toker bebeden 59 a.bide küvet ve file aldım.ama arkadşım köpüklü file al dedi onu değiştiricemm

gule gule kullanin canim cicilerinizi.. kopuklu file konusuna ben de katiliyorum. anneerin onerisi hep kopuklu olan yonunde olmus kk da...

tünaydın kızlar:64::64::64::64:

herkesler ve bebişler iyidir umarım herkese güzel bir hafta olsun :16::16::16:

okula cıkmadan önce ugrayıp bi selam vermek istedik geçmişi geldikten sonra okuyacaz bakalım neler kaynatmışız şimdilik öpüyoruz hepinizi minik prensesimle:70::70::70::70::70:

emniyet kemeri takmadan kullanıyorum bende, evim ve işim arası 8 dakika ve tenha bir yol allahtan. uyarı sesi için de 1 liraya kemer tokası satılıyor, onu takınca ötmüyor kızlar. tavsiye ederim.

evet cnm bende eşiminkini kullanınca o dediğin tokadan takıyorum kemer girişine..
yoksa sığmak ne mümkün:34:

tokayı filan bilmem de ben koltuğun arkasında geçirip yan koltuğa takıyorum :77::77:aramızda kalsın hee isz yapmayın
hım cnm benim baktığım araba Renault Megane II 1.5 DCİ Expression ..
sen kaça verirsin :10:

Son düzenleme:

tokayı filan bilmem de ben koltuğun arkasında geçirip yan koltuğa takıyorum :77::77:aramızda kalsın hee isz yapmayın

cnm ya bnm ki 2011 bi gün olurda 2012 alabilirsen satarım :9::9:şu an düşünmüyorum cnmşaka daptık :77::77:

tüh:5:
neyse cnm satıcam diyince en azından bayandan alaym dedim,peki kaça aldınız 2011i,ya kusura bakma cnm sıkıştırıyo gibiyim ama öğledne sonra üstüme alıcam,
şimdi kararsız kaldım,sıfır almak mı mantıklı yoksa 2.el mi...:26:
kaça ve nerden aldığınızı yazabilir misin:17:

tünaydın kızlar:64::64::64::64:

herkesler ve bebişler iyidir umarım herkese güzel bir hafta olsun :16::16::16:

okula cıkmadan önce ugrayıp bi selam vermek istedik geçmişi geldikten sonra okuyacaz bakalım neler kaynatmışız şimdilik öpüyoruz hepinizi minik prensesimle:70::70::70::70::70:

ayyy bizde sizi öptükk:16::16:

Son düzenleme:
seldacım geçmiş olsun hoşgeldin :71:

nasilsinizzzzz
oglusumun dogum gunu cok guzel gecdiiiiii
darisi minik prensesimin basina:))

adasim senin paylasimin dogru canim cunku
hamilelik 40hafta
herayda 4 hafta var
yani 9ay10gun demeleri ise bebekler o midyatta dogmaya basladiklari icin (37-42)haftalari arasi
mesela 32hafta tamamlandiginda 8ayi doldurmus 9.aydan gun almis oluyorsun
ilk gebeliklerde hep karistiriliyor....

arkadaşlar burada bir arkadaş paylaşmıştı daha önce not etmiştim belki lazım olur

1. - 6. haftalar = 1. ay
7. - 10. haftalar = 2. ay
11. - 14. haftalar = 3. ay
15. - 18. haftalar = 4. ay
19. - 22. haftalar = 5. ay
23. - 26. haftalar = 6. ay
27. - 30. haftalar = 7. ay
31. - 34. haftalar = 8. ay
35. - 38. haftalar = 9. ay
39. - 40. haftalar = 9 ay 10 gün'ün kalan 10 günü

ben şu an 27.haftaya başladım yani 7.aya. bu hafta hesabı mantıksız geliyorsa şu yöntemi deneyin arkadaşlar. sat tarihinize göre ay hesaplayın.
benim sat 27 mart.
1.ay bitişi 27 nisan
2.ay bitişi 27 mayıs
3.ay bitişi 27 haziran
4.ay bitişi 27 temmuz
5.ay bitişi 27 ağustos
6.ay bitişi 27 eylül
7.ay bitişi 27 ekim
8.ay bitişi 27 kasım
9.ay bitişi 27 aralık
+10 gün tahmini doğum günü 3 ocak.

zaten internetteki tahmini doğum günü hesaplarına sat tarihimi girince de bana tahmini 3 ocak gününü veriyor. bu yöntem en garantilisi kızlar. kafa karışıklığı da olmuyor.

valla ben de millet kaç aylık dediğinde kafam karışıyordu hesaplayamıyordum doktorum 4 haftayı bir ay olarak alıyor ve 36da 9 ay bittiği için ve her an doğum beklendiği için böyle bir hesaplama yapılıyormuş. hatta şimdi ben 8. ayımdaymışım geçen hafta soranlara 6 buçuk diyordum nasıl hesap yapmışsam :1: ama doğrusu böyleymiş doktora çok güveniyorum benden iyi bilecek değil ya :34:

ya valla ben de arabadan çok baydım ama hamile olduğumu öğrenmeden arabamı satıp 1 hafta sonra hamile olduumu öğrenip sonra o bulanıtlarla o otobüslerde perişan olunca (gidiş geliş toplam 6 otobüs) şimdi baysam da perişan olsam da arabaya şükrediyorum kim geçecek o köprüyü o otobüslerle allah aşkına

koltuğu yatırıyorum kemeri göbeğimin altına alıyorum napayım

tüh:5:
neyse cnm satıcam diyince en azından bayandan alaym dedim,peki kaça aldınız 2011i,ya kusura bakma cnm sıkıştırıyo gibiyim ama öğledne sonra üstüme alıcam,
şimdi kararsız kaldım,sıfır almak mı mantıklı yoksa 2.el mi...:26:
kaça ve nerden aldığınızı yazabilir misin:17:

cnm tabi sıfır en mantıklısı :) ben sana özelden mesaj atayım :) kızlar kusura bakmayın ne olur ben aslında hiç sevmem bu konuları ama ne olur yanlış anlamyın olurmu ALLAH isteyen herkese nasip etsin ben geçmiş mesajları da siliyorum :71:

arkadaşlar tünaydın ya benim ay adetim 31 gün oldu ama ben olmadım testte yaptrmadım hamile olabilir miyim ve bugun midem kalkacak gibi oluyo tuzlu yiyemiyorum bastırsın diye yemeye çalıştım olmadı acil bilgi verir misinziz lütfen

şekerler 3 ekim kocamnın doğumgünü.. çok pahalı bişi yapmak istemiyorum ama şaşırtmakta istiyorum sizce ne yapabilirim?

Back
X