2011 Aralık Anneleri

cnm tabi sıfır en mantıklısı :) ben sana özelden mesaj atayım :) kızlar kusura bakmayın ne olur ben aslında hiç sevmem bu konuları ama ne olur yanlış anlamyın olurmu ALLAH isteyen herkese nasip etsin ben geçmiş mesajları da siliyorum :71:
herkese merhabalar arlkadaşlar sabah beri sadece okuyabildim yatarak gece rahatsızdım şimdide elim ayağım tutmuyor keyifsiz keyifsiz yatıyorum şimdi kahvaltı yapabildim sbah 7 de kalkmama rağmen..
hereks inşllk iyidir epinizi ve bebişleriniz öptük bebişimle.

demetçim kusura bakma istemeden göz misafiri oldum yazışmalarınıza:) geçmişte göremedim aracın ne marka benim araç küçük geliyor çocukları okula ben bırakıp aldığımdan birde 3 yaşındaki kızımın oto koltuğuna bebeğinkide eklenecek arabada bebekten geçilmicek kimseye yer kalmıyor.dün araç baktık 7 kişiliklerden ben 7 klişilik aracı olupta memnun olan varmı diye soracaktım sizlere ben ssangyong rodio çok beğendim dün test şürüşünüğde yaptık ama :( türkiyede pek bilinmediğinden tereddütteyiz o markayıda kullanan varsa yazarsa sevinirim .

arkadaşlar merhaba!Ben yarın şeker yüklemesi yaptıracam yaptıran arkadaslar fiyat olarak kaca yaptırdınız.Özel hastanelerde ucretlıdır degıl mı?Normal tahlıllerde para verıyorum ama.

hım cnm benim baktığım araba Renault Megane II 1.5 DCİ Expression ..
sen kaça verirsin :10:

arkadaşlar tünaydın ya benim ay adetim 31 gün oldu ama ben olmadım testte yaptrmadım hamile olabilir miyim ve bugun midem kalkacak gibi oluyo tuzlu yiyemiyorum bastırsın diye yemeye çalıştım olmadı acil bilgi verir misinziz lütfen
cnm eğer ilk defa böyle oluyosa git hemen bi test yap derim :44:

şekerler 3 ekim kocamnın doğumgünü.. çok pahalı bişi yapmak istemiyorum ama şaşırtmakta istiyorum sizce ne yapabilirim?
cnm bence hiç bişey yapma emin ol çok şaşırır :27::27:şaka bi tarafa ama güzel bi yerde yemek org. edebilirsin :71:

herkese merhabalar arlkadaşlar sabah beri sadece okuyabildim yatarak gece rahatsızdım şimdide elim ayağım tutmuyor keyifsiz keyifsiz yatıyorum şimdi kahvaltı yapabildim sbah 7 de kalkmama rağmen..

demetçim kusura bakma istemeden göz misafiri oldum yazışmalarınıza:) geçmişte göremedim aracın ne marka benim araç küçük geliyor çocukları okula ben bırakıp aldığımdan birde 3 yaşındaki kızımın oto koltuğuna bebeğinkide eklenecek arabada bebekten geçilmicek kimseye yer kalmıyor.dün araç baktık 7 kişiliklerden ben 7 klişilik aracı olupta memnun olan varmı diye soracaktım sizlere ben ssangyong rodio çok beğendim dün test şürüşünüğde yaptık ama :( türkiyede pek bilinmediğinden tereddütteyiz o markayıda kullanan varsa yazarsa sevinirim .

cnm ya aile genişse büyütmek doğru olur babam aldı yeni ford connect o baya memun ondan ama bana rahat gelmedi gerçi konforu filan çok güzek çok rahat eğer düşünürsen bak derim buna :)
bnm araba markasınıda yazdım sildim dur sana da mesaj atayım ama gerçi benmki binek olduğu için nasıl olur bilmem olmadı netten bakarsın :)

Son düzenleme:

tokayı filan bilmem de ben koltuğun arkasında geçirip yan koltuğa takıyorum :77::77:aramızda kalsın hee isz yapmayın

maşallah ben bursaya giderken takıyorum sadece kemeri hamile değilken bile boğuluyor gibiydim hele şimdi hiçç takamıyorum aranızda trafik polisi yok değilmi yandım yoksa gerçi kendi güvenliğim için ama olmuyor işte yapamıyorum :(

arkadaşlar tünaydın ya benim ay adetim 31 gün oldu ama ben olmadım testte yaptrmadım hamile olabilir miyim ve bugun midem kalkacak gibi oluyo tuzlu yiyemiyorum bastırsın diye yemeye çalıştım olmadı acil bilgi verir misinziz lütfen

canım olabilir de olmayabilir de en iyisi kan testi yaptırman,benim adetim 3 gün geçmesine rağmen ve karnımda ikiz bebek olmasına rağmen idrarda çıkmadı,4. Gecikmede kanda 98.5 çıktı,sonra hızlı bişekilde arttı,kan testi yaptır onun için belirtiler psikolojik te olabilir hamilelikten de,inş. Hamilesindir canım:16:

tatlım ben araba bakarken çok beğenmiştim bi böyle jeep gibisini modelini hatırlamıyorum ama eşim sonra onların kalitesinin biraz düşük olduğunu allah korusun bi kaza bişi olduğunda arabanın dağılacağını falan söylemişti
bütçenizi bilmiyorum tabi ama bayıldığım araba chevrolet captiva oldu herşeyiyle mükemmeldi tam da sizin gibi kalabalık aileler için arkada gizli koltuğu falan bile var

cnm ya aile genişse büyütmek doğru olur babam aldı yeni ford connect o baya memun ondan ama bana rahat gelmedi gerçi konforu filan çok güzek çok rahat eğer düşünürsen bak derim buna :)
bnm araba markasınıda yazdım sildim dur sana da mesaj atayım ama gerçi benmki binek olduğu için nasıl olur bilmem olmadı netten bakarsın :)
eşimde büyük var geniş aile için ama baana lazım esas çok büyükte istemiyorum 7 kişilik olsun hatta kişilikler de yeter 7 kişilik araçların çoğuna baktık dün çoğunun sondaki koltuklar dar ayaklar sıkışıyor.bu arada allah cümlemizi kazadan beladan korusun inşllh ford conecttin kullanımı kolaymu bayan için sen kullandınmı hiç

eşimde büyük var geniş aile için ama baana lazım esas çok büyükte istemiyorum 7 kişilik olsun hatta kişilikler de yeter 7 kişilik araçların çoğuna baktık dün çoğunun sondaki koltuklar dar ayaklar sıkışıyor.bu arada allah cümlemizi kazadan beladan korusun inşllh ford conecttin kullanımı kolaymu bayan için sen kullandınmı hiç

cnm kullandım ben biraz savuruyo gibi geldi bana ama babam çok memnun :26::26:

amin cnm amin...
geniş araba bizim gibi genişleyen aileler için iyi,ama işte ben öyle çok büyük arabdan korkuyorum,
demettubanınki hoşuma gitti baktım netten,

demettuba83:
ama cnm 100 msj hakkım olmadığı için yazamıyorum:14:

"
hangi servis cnm,telefonu adresi varmı,bide benim tanıdık servisten aldı,arkadaşıda aynı servisten aldığı içiin indirim yaptılar,
aldığın servise senin ismini vererek alsam sorun olurmu"
yazmıştım:14:

ben devlette yaptırdım canım bedava:27:

aslında ben de devlette yaptırmak ıstıyorum ama aclıga hıc dayanamıyorum;cok beklermıyım dıye korkuyorum:59:özele kontrole gıdıom ama normal kan testıne bıle cok para verıom eee para tutmamız lazım bebısımız için!

günaydın kızlar bizi unutmuşsunuzdur belki ama biz geri geldik işi bırakınca eve kapandık evde pc ve internet arızalandı haber veremedil,k ama aklımız hep sizinleydi 1,5 ayda olsa baya uzun bir zaman ama zor günler geride kaldı çünü oğlum erken gelmeye kalktı ama annesini dinledi ve usluca bu zamana geldi tabi anne yatmaktan 7 kilo aldı gebelik şekeri yükseldi ama herşeye göz yumdu şimdi annesi 60 kilp oğluşuda 29 haftalık 1,600 gr biz şimdi geçmişe bir göz atalım artık hep burdayız babamız internet ve pc sorunumuzu çözdü saağolsun bana özetleyen olursa sevinirim görüşmek üzere...................

Çok geçmiş olsun. Hoşgeldin tekrar.

aslında ben de devlette yaptırmak ıstıyorum ama aclıga hıc dayanamıyorum;cok beklermıyım dıye korkuyorum:59:özele kontrole gıdıom ama normal kan testıne bıle cok para verıom eee para tutmamız lazım bebısımız için!
özel labaratuvarda 7 tl ye yaptırdım ,hiç beklemedim ama aç gitmedim ben ,tok gittim 50 gramlık içtim 1 saat bekledim içtim kan verdim ,1 saat sonra sonucum çıktı ,internetten giriş yapıp sonucumu ögreniverdim .

tatlım ben araba bakarken çok beğenmiştim bi böyle jeep gibisini modelini hatırlamıyorum ama eşim sonra onların kalitesinin biraz düşük olduğunu allah korusun bi kaza bişi olduğunda arabanın dağılacağını falan söylemişti
bütçenizi bilmiyorum tabi ama bayıldığım araba chevrolet captiva oldu herşeyiyle mükemmeldi tam da sizin gibi kalabalık aileler için arkada gizli koltuğu falan bile var

benim baktığım rodius mu öyle bişey di dün süper görüntü rahatlık ama bizde eşimle düşündük açıkçası hakkında pek te yorum göremedik nette o yüzden pek sıcak bakamadık captive da hoşuma gidiyor fakat suv araçlar olduğundan ben kendim sıcak bakmıyorum fiyatları çok yüksek değil ama malesef memnun kalınmazsa elden çıkarılamıyormuş ikinci el piyasası çok düşük.ya tayyip bey 3bizden bol çocuk isiyor bizde söz dinledik ama kalabalık aileler için büyük bayan ların rahat kullanacağı araçlarında seçeneklerin çoğalmasını talep etse otopiyasasından dün bütün günümüz araç bakmakla geçti galericilerde

şeker yüklemesini zaten bekletmiyorlar sabah ilk iş şeker yüklemelerini alıyorlar diğer kan için bekleyenleri sırada tutuyorlar mesela saatin geldiğinde de yine uzun bir sıra beklemiyorsun yükleme saati dolanları için bi sıra daha oluyor ona alıyorlar

yani en azıdnan benim gittiğim hastanede böyleydi

benim baktığım rodius mu öyle bişey di dün süper görüntü rahatlık ama bizde eşimle düşündük açıkçası hakkında pek te yorum göremedik nette o yüzden pek sıcak bakamadık captive da hoşuma gidiyor fakat suv araçlar olduğundan ben kendim sıcak bakmıyorum fiyatları çok yüksek değil ama malesef memnun kalınmazsa elden çıkarılamıyormuş ikinci el piyasası çok düşük.ya tayyip bey 3bizden bol çocuk isiyor bizde söz dinledik ama kalabalık aileler için büyük bayan ların rahat kullanacağı araçlarında seçeneklerin çoğalmasını talep etse otopiyasasından dün bütün günümüz araç bakmakla geçti galericilerde
ahahaha :))

valla işte o senin bakış açın işte orada hiçbişey diyemem biz mesela hani 3 çocuklu vfalan olsak ben direk captivayı düşünürdüm... ben normal arabalarda 7 kişilik hiç görmedim. ankarada otururken libyalı bi komşularımız vardı kaç taneydiler hatırlamıyorum ama çok çocukluydular onların arabası böyle station renaultlar gibiydi ama uzadıkça uzuyodu ahahah bayılırdık o arabaya binmeye ya da binmezdik de binmek mi isterdik hatırlamıyorum bildiğim tek binek 7+ kişilik araba oydu bak kaddafi amcam hem çok üretmiş hem de ona göre araba üretmiş:60:

amin cnm amin...
geniş araba bizim gibi genişleyen aileler için iyi,ama işte ben öyle çok büyük arabdan korkuyorum,
demettubanınki hoşuma gitti baktım netten,

demettuba83:
ama cnm 100 msj hakkım olmadığı için yazamıyorum:14:

"
hangi servis cnm,telefonu adresi varmı,bide benim tanıdık servisten aldı,arkadaşıda aynı servisten aldığı içiin indirim yaptılar,
aldığın servise senin ismini vererek alsam sorun olurmu"
yazmıştım:14:

cnm servisten fiyat konusunda opsiyon tanımazlar zaten sabittir anca işlem ücretlerinde kaskoda filan yardımcı olurlar bence sen piyasayı geniş bi araştır derim. anaaa bak şimdi benm hiç kimseye bi torpilim olmıycakmı bu hayatta yaaa:52::52:

Back
X