ne güzel,az kaldı bebişlere kavuşmaya
biran önce geçse zamanda sağlıkla alsak kucağımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel,az kaldı bebişlere kavuşmaya
canım bilgilerini yaz,ekleyeyim seni,bi de istersen bi cüz verelim sana,gerçek adını yaz özele cüzünü vereyim,Allah kabul etsin şimdiden
haklısın cnm tek başıma yapamam zaten,h.sonu bi niyetlendim,ama sancım olunca bıraktım,
halıları yıkamaya vercem,sonra perde parke derken annemde gelir yardıma,kışa kalmadan yapayım bari![]()
haklısın cnm tek başıma yapamam zaten,h.sonu bi niyetlendim,ama sancım olunca bıraktım,
halıları yıkamaya vercem,sonra perde parke derken annemde gelir yardıma,kışa kalmadan yapayım bari![]()
oo baya varmış ilgi o yönd eolmadığından bilmiyorum tabivar piyasada canım fordun grand c max cıtroen c4 picasso wolswagenin var neredeyse her markada 1 7 kişilik modeli var fakat bizim bebekleri orta sıraya oturtacağım gerekirse ben arkamı dönüp ilgilenmek için ışıklarda vs. en arkaya abiyle ablayı atacağız ama en arkada ayak kısmı o kadar darki şu anda bile çocuklar denedik sıkışıklr ya büyüdükçe hiç oturamayacaklar sanırsam çok çocuklu olan ülkelere gidip oradan bol seçenekler arasından alıpgelmek lazım da o da yasak sanırım artık
Merhabalar Deryacım...
özel mesaj gönderemiyormuşum ben daha :)
burdan yazayım dedim önemli değil...
Adım Sevil
SAT:21 Mart 2011
Bebeğin yaklaşık beklenen doğum tarihi: 26 Aralık
.hamile kaldığım kilo:59
Şimdi 68 oldum
Bebeğim kız
hala bi adı yok ama
kıvırcık diyoruz :)
Ankara..
eksik bişey varsa sorarsan yazarım canım..
cüz verebilirsen de çok mutlu olurum, okurum arapçasından..
teşekkürler..![]()
bencede arkadaşlar temizlik için acele etmeyin sonuçta anneaane babaanneler teyzeler halalar varken biz yaparsak yandık onun için yaparsanızda yavaş yapın ben daha anne olmadım ama işte allah kısmet ederse çok istiyorum benim adet olamayalı 31 gün oldu sizce hamile miyim ve sabah çok kötü midem bulanır gibi oldu bana yardımcı olursanız sevinirim allah sizinde bebişlerinizi sağ salim almayı nasip etsin
oo seninki de tam hediyeymiş meğerbende galıba kocısın dogum gunu sırasında yakaladım oglusumu
yane o zaman hamıle kaldım buyuk ıhtımal
![]()
bencede arkadaşlar temizlik için acele etmeyin sonuçta anneaane babaanneler teyzeler halalar varken biz yaparsak yandık onun için yaparsanızda yavaş yapın ben daha anne olmadım ama işte allah kısmet ederse çok istiyorum benim adet olamayalı 31 gün oldu sizce hamile miyim ve sabah çok kötü midem bulanır gibi oldu bana yardımcı olursanız sevinirim allah sizinde bebişlerinizi sağ salim almayı nasip etsin
demetçim kimisi geniş aile kimisi ticari değişiyor yani....bu arada maşallah arkdşlr yıkama işine bile geçmişler bende üşeniyorum nedense mide yanmaları beni mafetti. birde bayramdan beri yardımcıda gelmiyor ben napıcam yaçocukların bizim ütülerden öldüm zaten hergün 2 makine çamaşır aman allahım araya bebeğinkileri almaya gözüm yemiyor üstelik ben bugun daha başımı yastıktan kaldıramırum biri bana kızsın kalk artık yata yata iyileşemezsin desin çokkkkk işim var
benimle aynısın cnm bana sanki tarihlerimiz aynı olanların hep kızmış gibi geldiprenses annesi olucaz bizz
canım benim ya listede benim erkek görünüyor ama doktor son defasında da kız ded :) ismimiz kısmetse sevde olucak ikinci isimde istiyorum ama o belli değil
Merhabalar Deryacım...
özel mesaj gönderemiyormuşum ben daha :)
burdan yazayım dedim önemli değil...
Adım Sevil
SAT:21 Mart 2011
Bebeğin yaklaşık beklenen doğum tarihi: 26 Aralık
.hamile kaldığım kilo:59
Şimdi 68 oldum
Bebeğim kız
hala bi adı yok ama
kıvırcık diyoruz :)
Ankara..
eksik bişey varsa sorarsan yazarım canım..
cüz verebilirsen de çok mutlu olurum, okurum arapçasından..
teşekkürler..![]()
maşallah eşinehafta sonu bizde eşimle yaptık annem memlekette malesef kasımda gelecek onun için eşimle yapıyoruz herşeyi perdeleri yıkadık eşim camları silip perdeleri astı koltukları kaldırıp altlarını sildi sadece halılar kaldı onlarıda yıkamya göndericez ben buna rağmen bel ağrısından öldüm düşün
amin cnm saolasın,havalar güzelken başlayayım diyodum ama işin gerçeği üşeniyorumda,bakalım artık bi enerjik anıma gelirse alır yanıma birini yaparım gibibencede arkadaşlar temizlik için acele etmeyin sonuçta anneaane babaanneler teyzeler halalar varken biz yaparsak yandık onun için yaparsanızda yavaş yapın ben daha anne olmadım ama işte allah kısmet ederse çok istiyorum benim adet olamayalı 31 gün oldu sizce hamile miyim ve sabah çok kötü midem bulanır gibi oldu bana yardımcı olursanız sevinirim allah sizinde bebişlerinizi sağ salim almayı nasip etsin
cnm bana cvp vermedin araba konusunda,msjda atabilirisnbenimle aynısın cnm bana sanki tarihlerimiz aynı olanların hep kızmış gibi geldiprenses annesi olucaz bizz
cnm test yapsana neden bekliyosunki belirtiler psikolojikte olabilir :26lmayadabilir :26:
demetçim kimisi geniş aile kimisi ticari değişiyor yani....bu arada maşallah arkdşlr yıkama işine bile geçmişler bende üşeniyorum nedense mide yanmaları beni mafetti. birde bayramdan beri yardımcıda gelmiyor ben napıcam yaçocukların bizim ütülerden öldüm zaten hergün 2 makine çamaşır aman allahım araya bebeğinkileri almaya gözüm yemiyor üstelik ben bugun daha başımı yastıktan kaldıramırum biri bana kızsın kalk artık yata yata iyileşemezsin desin çokkkkk işim var
maşallah eşinebizimki sakardır,yaptığından çok yıktığı olur
amin cnm saolasın,havalar güzelken başlayayım diyodum ama işin gerçeği üşeniyorumda,bakalım artık bi enerjik anıma gelirse alır yanıma birini yaparım gibi
cnm bana cvp vermedin araba konusunda,msjda atabilirisn
yardımcı işini bende çok düşünüyorum,çokmu tembeliz kızlar bilemedimmki hep kolaya kaçıyo gibiyiz:26:
benimle aynısın cnm bana sanki tarihlerimiz aynı olanların hep kızmış gibi geldiprenses annesi olucaz bizz
canım benim ya listede benim erkek görünüyor ama doktor son defasında da kız ded :) ismimiz kısmetse sevde olucak ikinci isimde istiyorum ama o belli değil
cnm işte araba bu tercih meselesi en iyisini düşünüp araştırıp almak gerekiyo :) yanlız isminize bayıldımmm çok çok hoşuma gitti SEVDE ayyy çok güzel![]()
şekerler 3 ekim kocamnın doğumgünü.. çok pahalı bişi yapmak istemiyorum ama şaşırtmakta istiyorum sizce ne yapabilirim?
cnm hamile olup olmadığı anlamak için eczaneden bir test alıp arkasından hastanede test yaptırıp kesin sonuca ulaşabilirdin ben adet günüm gelmeden 1 hafta önce öğrenmiştim:)) senin 31 gün geçmiş kesinlikle öğrenirsin inşallah istediğin gibi sonuçlanır
sağolasın canım inşallah peki benim anlamadığım kaç gün geçmeli ya ne bilim biraz korku biraz sevinç var içimde sanki olcakmış gibi geliyo allah sizinde yavrunuzu sağ salim almanızı nasip etsin canım senin kız mı erkek mi cinsiyeti ne
ee benim sat 10 mart ama geç döllenme olduğundan benim de beklenen doğum tarihim 26 aralık ama 28i diyorum benbenimle aynısın cnm bana sanki tarihlerimiz aynı olanların hep kızmış gibi geldiprenses annesi olucaz bizz
cnm test yapsana neden bekliyosunki belirtiler psikolojikte olabilir :26lmayadabilir :26: