2011 Aralık Anneleri

canım 2 gün geçse bile nlaşılıyor hamile olduğun bence bir an önce test al benimki kız allahım bize bağışlar inşallah

ayy ne güsel darısı başıma canım sağol yardımcı olduğun için allah analı babalı büyütsün canım darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma ismin neydi canım ben derya kocaelinden şimdiden tanıştığıma memnun oldum

canim guzel bir yemek
bebisinin agzindan yazilmis kucuk bir mektup ve bebek ayakkabisi
ve gecede sana kalmisss
banyonu susle yada yatak odani susle yatakda pasta kessssss
hersey olabilirrrrrrrrr:)

benim arabam toyota corolla verso /B]cok memnunum cok rahat ve kullanimi superrrrrr
tavsiye ederim......

toyotadan genelde memnun kullananlar,
bende kararsız kaldım:26:

cnm işte araba bu tercih meselesi en iyisini düşünüp araştırıp almak gerekiyo :) yanlız isminize bayıldımmm çok çok hoşuma gitti SEVDE ayyy çok güzel :16::16::16:

teşekkürler teyzesi benimde biranda aklıma geldi anlamaı arapçada esmer güzeli ve müminlerin anası peygamber efendimizin (sav) eşlerinden birinin ismi rabbim cümlemizin evladını hayırlı kul eyler inşllh. kulağada hoş geliyor değilmi eşim erkek olursada sancak olsun dedi kız olursa sevde yi beğendi sancağıda özel insan olması için istiyormuş ağır isimmiş.eşim 7. aydan sonra bebeğimizi sevmeye başladı karnıma daha yeni bakmaya başladı ne güzel duyguymuş çok hoşuma gidiyor:)

cnaikom eşinin bebişi sevmeye başlamasına sevindim sancak biraz ağır geldi ama sevde süper

bu arada senin niy eelin ayağın tutmuyo niye yorgunsun bakim arabalara dalınca onu unuttuk
kalk silkelen işe koyul marş marş:27:

canim guzel bir yemek
bebisinin agzindan yazilmis kucuk bir mektup ve bebek ayakkabisi
ve gecede sana kalmisss
banyonu susle yada yatak odani susle yatakda pasta kessssss
hersey olabilirrrrrrrrr:)

benim arabam toyota corolla verso /B]cok memnunum cok rahat ve kullanimi superrrrrr
tavsiye ederim......

tesadüf bende tam versoya baktım 5 ve 7 kişilikleri var yazıyor senin 7 kişilikmi. iyi günlerde kullanın allah koyucunuz olsun daima

cnaikom eşinin bebişi sevmeye başlamasına sevindim sancak biraz ağır geldi ama sevde süper

bu arada senin niy eelin ayağın tutmuyo niye yorgunsun bakim arabalara dalınca onu unuttuk
kalk silkelen işe koyul marş marş:27:
sağol canım uyarın için şimdi kalkıcam ama markete sonrada çocukları almaya biraz geç kaldım işe yarına birini ayarladım artık bugun birazdaha yayılayım ben :s benim neyim vardı gece tam çözemedim üstelik dün sabah 6.30 da uyanmama rağmen gece ne yatabildim ne eşimi uyuttum ağlanıp durdum ben iyi değilim nefes alamıyorum midem yanıyor elim ayağım uyuşuyor kemilklerim ağrıyor vs sabaha karşı tkrr duş aldım belki rahatlarım diye ama artık yorgunluktan uyuya kalmışım 3 yaşındaki kızım huy edindi bayramdan beri 6 da uyanıyor tam ben dalmışım o uyanmış eşim uyutup gelmiş ben yatakta enlemine yatıyormuşum ya beni uyandırdı yine uyuyamadım resmen ağlıyorum uyuyamamktan :( 2 ay sonrada uyumak için ağlıyacağım gibime geliyor :)herkeste aynı birbirine yakın sorunlar var ama benim midem sorunlu olduğundan asiti fazla yükseldiği için 2 gündür hiçbir ilacıda alamıyorummidem delinecek korkum var çok incelmişti aşırı asitten daha önce o yüzden ağrılar iyici tavan yaptı. :))) bir dokun bin ah işit gb oldu bu arada sancak ismi de nerden çıktı anlamadım ama o kadar ilgisizdi ki artık bebekle ilgili bişey istediği an mutlu olup hemen olur çok güzel diyorumm.sancak sadece özel günlerde ve özel yerlerde olan bayrak olduğundan çok hoşuna gitmiş bakalım hayırlısı artık sanacak bey diye çağrıldığını hesap ederekten sanırım :)istiyor.

biz geldik tekrardan ancakta gemişi okuyabıldık:1:

günaydın kızlar bizi unutmuşsunuzdur belki ama biz geri geldik işi bırakınca eve kapandık evde pc ve internet arızalandı haber veremedil,k ama aklımız hep sizinleydi 1,5 ayda olsa baya uzun bir zaman ama zor günler geride kaldı çünü oğlum erken gelmeye kalktı ama annesini dinledi ve usluca bu zamana geldi tabi anne yatmaktan 7 kilo aldı gebelik şekeri yükseldi ama herşeye göz yumdu şimdi annesi 60 kilp oğluşuda 29 haftalık 1,600 gr biz şimdi geçmişe bir göz atalım artık hep burdayız babamız internet ve pc sorunumuzu çözdü saağolsun bana özetleyen olursa sevinirim görüşmek üzere...................

hoşgeldin cnm tekrardan ve yasadıkların için cok gecmiş olsun bır daha yaşama inş..gününde ve saglıkla kavuş bebişine:16:

günaydın güzel annecikler ve onların minicik kuzuları.....
biz pıtırcığımla çokk iyiyiz:nazar::nazar::nazar:
c tesi kontrolümüz vardı.. dr herşey yolunda dedi.. baş geliş dedi.. 1 ay önce popo geliş demişti.. dönmeyi öğrenmiş kızım:DDDD
kilosu 1219 gram olmuş.. ben 1 ayda 1.5 kilo almışım.. 71.5 oldum.. kilo hakkında güzel dedi doktorum...
karın baş çevresini ölçtü gününden 2 gün önde görünüyor.... suyum normal miş.. bir sorun yok dedi.
idrar tahlili istedi çok şükür bişey çıkmadı ilaç vermedi....
3 hafta sonra tekrar gidecekmişim.... sabah yine idrar tahlili yapacakmışız ve nts ye bağlancakmışım.....
yarım dudak sendromunu sordum çok tedirgin olduğumu söyledim.. resime baktı bunda hiç birşey yok sen neden canını sıkıyorsun ki dedi ayrıca biz her ultrasonda ona bakıyoruz o burdaki ultrasonda bile belli olur dedi.. boşuna evham yapmışsın dedi...
tahlil sonucunu aldıktan sonra bi bayan geldi hamile benimle aynı zamandaymış elinde ultramedin poşeti vardı sizdemi detaylıya girdiniz dedim bir ay önce girdim ama aklıma takılan birşey var dedi.... resmi çıkardı dudağı yarım dudak gibi duruyor dedi... o kadar güldüm ki.. benimkide öyle duruyordu dedim.. resmi gösterdim.. 1 ay içim içimi yedi dedim.. dr sordum kokrkulacak bişey yok dedi dedi.... sıra ona geldi içeri girdi.. doktora söylemiş oda dr bu sefer bana güvenmiyorsan istersen bırakabiliriz boşuna evham yapıyrosun demiş kadına.. anlayacağınız bana atmadığı fırçayı ona atmış.... çıktığında söyledi çok güldükkk birbirimizin haline....
,
Allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh....

maşallah cnm hep böyle güzel haberlerini al ve alalım bizlerde inş:1:

merhaba annisler ve bebisleri...herkese gunaydin ...uzun suredir giremedim nete..kirada kalioduk annemlere tasindik,arkasina grip oldum bir haftadir yatiorum,,,bugun daha iyiyim...oksuruk olduruo valla...cokkkk dikkat edin bayanlar sakin hasta olmayin,usutmeyin,coookk zor gecio...gece gunduz uykusuz sik sik agladim valla:)bugun daha iyiyim ama oksuruk ve burun tikanikligi gecmiooo....gecmisi okumaya calisiorum,herkes biseyler almis ne guzel ben daha yatmaktan bisey alamadim yavruma:)

cok gecmiş olsun allah şifa versin cnm:69:

kızlar ve bebişleri kocaman kocaman günaydınlar sizlere..

Güzel bir resimö ekleyeceğim son halimden sizlere bir de bir sorun olacak. benim 3 gündür arada vajinama bıçak saplanır gibi oluyor ama sistit ağrısı gibi değil.. arada oluyor sadece.. sizdede olan varmı acaba??

bu arada dün gece rüyamda aynen bu hamile halimle idim ama sağ göğsümden süt geldi.. rüyamda ama gerçeğinde henüz bişi yok:)))

resim geliyor... Eki Görüntüle 263128 Eki Görüntüle 263128

maşallah harika görünüyorsun cnm :16::16:

günaydın kızlar nasılsınız dün babayla birlikte bebişime alışverişe çıktık bebişime mont çıtçıtlı badi eldivenler tulum patikli altlar şapkalr aldık babası benden daha heyecanlı onu da alalım bunu da alalım malasef makinam bozulduğu için aldıklarımı ekleyemiyorum bu arada önceden de bebk arabası oto koltuğu park yatak ana kucağı puseti kangurusu alındı yayağı hazırlandı :nazar:

günaydın kızlarr bizde dün alışverişe çıktıkk. bi kaç parça bişi aldık.oğluşuma ayakkabı aldımm çok hoşumuza gittii.hemen evin baş köşesine koyduk.

bübchenin bebek bakım setini aldık çantasıyla birliktee toker bebeden 59 a.bide küvet ve file aldım.ama arkadşım köpüklü file al dedi onu değiştiricemm
kızlar güle güle kullanın inş aldıklarınızı bebişler geldiğinde:69:
günaydın tatlış annelerrrrrrr,:54:
çok mutluyum kızlar,ctesi günü hem bebişe ciciler aldık hemde eşim saolsun araba aldı bana..
ev alacakken benim arabayı satmak zorunda kalmıştık peşinat olsun diye,daha düşük bi model aldık ama nası mutlu oldum anlatamam,
bebek olduktan sonra zorlanma diyerek aldı eşim,
ayyy yerimde duramıyorum yaaa:1::1:

hayırlı ugurlu olsun inş kazasız belasız ıyı gunlerde kullan.. darısı da bana olsun:1::1::1:

nasilsinizzzzz
oglusumun dogum gunu cok guzel gecdiiiiii
darisi minik prensesimin basina:))

adasim senin paylasimin dogru canim cunku
hamilelik 40hafta
herayda 4 hafta var
yani 9ay10gun demeleri ise bebekler o midyatta dogmaya basladiklari icin (37-42)haftalari arasi
mesela 32hafta tamamlandiginda 8ayi doldurmus 9.aydan gun almis oluyorsun
ilk gebeliklerde hep karistiriliyor....

demetcim oglunun dogum gunu kutlu olsun cnm daha nice güzel yaşlarını gör inş öp ogluşunu benim için:70::70::70:

sağol canım uyarın için şimdi kalkıcam ama markete sonrada çocukları almaya biraz geç kaldım işe yarına birini ayarladım artık bugun birazdaha yayılayım ben :s benim neyim vardı gece tam çözemedim üstelik dün sabah 6.30 da uyanmama rağmen gece ne yatabildim ne eşimi uyuttum ağlanıp durdum ben iyi değilim nefes alamıyorum midem yanıyor elim ayağım uyuşuyor kemilklerim ağrıyor vs sabaha karşı tkrr duş aldım belki rahatlarım diye ama artık yorgunluktan uyuya kalmışım 3 yaşındaki kızım huy edindi bayramdan beri 6 da uyanıyor tam ben dalmışım o uyanmış eşim uyutup gelmiş ben yatakta enlemine yatıyormuşum ya beni uyandırdı yine uyuyamadım resmen ağlıyorum uyuyamamktan :( 2 ay sonrada uyumak için ağlıyacağım gibime geliyor :)herkeste aynı birbirine yakın sorunlar var ama benim midem sorunlu olduğundan asiti fazla yükseldiği için 2 gündür hiçbir ilacıda alamıyorummidem delinecek korkum var çok incelmişti aşırı asitten daha önce o yüzden ağrılar iyici tavan yaptı. :))) bir dokun bin ah işit gb oldu bu arada sancak ismi de nerden çıktı anlamadım ama o kadar ilgisizdi ki artık bebekle ilgili bişey istediği an mutlu olup hemen olur çok güzel diyorumm.sancak sadece özel günlerde ve özel yerlerde olan bayrak olduğundan çok hoşuna gitmiş bakalım hayırlısı artık sanacak bey diye çağrıldığını hesap ederekten sanırım :)istiyor.

geceleri bende aynı öyleyim mide yanması nefes darlıgı agrılar hiç birşekilde uyutmuyor ve uyuyamamakta sinir ediyor sabah olmak bıtmıyor bırde oglum hergece yanıma gelıyor zaten yatak dar gelıyor artık bana bırde o eklenınce hepten sıkıntı basıyor kalkıyorum dolaşıyorum yıne yatıyorum öyle böyle derken tam sızıyorum kızımın okul saati gelıyor haydı tekrardan kalk bu sefer gun boyu salak gıbı dolaşıyorum evde :52::52::52:

nanancım araba konusunda abimlerde toyota verso var 7kişilik olandan memnun kendısı cok bı düşün istersen o modelide güzel bıaraba

bu arada allah bana da araba nasip etsin inş en cok istediğim şeylerden biri suan ne zaman araba lazım olsa kullanabılıyorum kızkardeşiminkini babamınkini yada erkek kardeşiminkini alabiliyorumda kendimin olması daha güzel olur:52::52::52:

destinacım
aynı şeyleri yaşıyormuşuz tamamen aynen uyuyamamak çok kötü birde çocuklar olunca o halde okula gtrdm sabah direksiyonda birgün içim geçecek ışıklarda durunca :) rabbim isteyen herkese araba nasip etsin canım büyük rahatlık servise gidince elim ayağıma dolaşıyor heleki çocuklu olunca dahada zorlaşıyor hayat dün bakmadığım o kaldı sanırım esas tavsiye eddlene bakmamışım akşam söyleyeyim inşllh dün fazla sıkılmamıştırda gelecek pazar toyota bayisine gideriz biran öncede araç faslım biter inşllh uykularıma girer biliyorum ben kendimi artık her rüyada görürüü.
kızlar netten uyku setlerine baktımda içime sinen bulamadım şimdi idareten bulana kadar nevresim mi alsam diyorum bir kaç beğendiğim model var akıl verrmsnz aşağıya linkler, eekliyorum
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA WINNIE NEW BORN BABY BEBEK NEVRESM TAKIMI

TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA BABY WINNIE&TIGGER BEBEK NEVRESM TAKIMI

TA | NEVRESM EV | TA PERDE | KRSTAL KEDCK TURUNCU BEBEK NEVRESM TAKIMI

TA | NEVRESM EV | TA PERDE | KRSTAL KEDCK TURUNCU BEBEK NEVRESM TAKIMI

bunların uyku setleride varmış yeni farkettim ve düzelttim mesajımı sizce nasıl safari bebek odasına hengisi daha uygun olur fazla renkli almayayım istiyordum ama seçeneklerim yok bu konuda

Son düzenleme:
selam kızlar

SLM KIZLARR..BUGUN oğlumuza gittik bebeğimin ilk yılları dıye bı defter var ondan aldık içindeherşeyihakkında yazı yazıyorsun ılerdeona çokıyı bı anı olucak doğudunda ekmegın fıyatına kadar haytırlıycaz erkek çoçugu çok düşkünolmaz boyleşeylere amaben heves ettım ,ilerde eşineçoçuklarına gösterırım :)))) :33::6::6:
bende aldım o defterden. herkese tavsiye ederim. çok güzel. soyağacından aşılarına kadar herşeyi yazıyorsun.

günaydın kızlar bizi unutmuşsunuzdur belki ama biz geri geldik işi bırakınca eve kapandık evde pc ve internet arızalandı haber veremedil,k ama aklımız hep sizinleydi 1,5 ayda olsa baya uzun bir zaman ama zor günler geride kaldı çünü oğlum erken gelmeye kalktı ama annesini dinledi ve usluca bu zamana geldi tabi anne yatmaktan 7 kilo aldı gebelik şekeri yükseldi ama herşeye göz yumdu şimdi annesi 60 kilp oğluşuda 29 haftalık 1,600 gr biz şimdi geçmişe bir göz atalım artık hep burdayız babamız internet ve pc sorunumuzu çözdü saağolsun bana özetleyen olursa sevinirim görüşmek üzere...................

geçmiş olsun canım

aslında ben de devlette yaptırmak ıstıyorum ama aclıga hıc dayanamıyorum;cok beklermıyım dıye korkuyorum:59:özele kontrole gıdıom ama normal kan testıne bıle cok para verıom eee para tutmamız lazım bebısımız için!

bende devlette yaptırdım. ist. da. hiç bekletmediler.

ee benim sat 10 mart ama geç döllenme olduğundan benim de beklenen doğum tarihim 26 aralık ama 28i diyorum ben :60: ama binim oğlum olacak:27:
cnm sen istinasın :35:

allahtan bebek eşyası yıkama gibi bi derdim yok henüz çünkü bebek eşyası yok evde :60:
ben diyorum sen delisin :27::27::60::60::60:
CNM
msj hakkım yok,
maltepe kçükyalıdayım..
şirket adına mı aracınız:26:
bende kendinizin sanmıştım,:26:

cnm araç benm ama şirket aracı oldu didim:26:

Back
X