2011 Aralık Anneleri

Sağol canım bilgilendirme için. Ama işte zaten mantık devre dışı kaldığından sezaryana yöneliniyor. Bu riski alabilir misin? Almaya değer mi? sorusu sorulunca zaten canın çıkmış o bebeği yapana kadar, ne umutsuzluklar yaşamışsın, ne kadar gözyaşı dökmüşsün, hiçbir risk alamam diyorsun. :(

risk almaya gerçekten değmez cnm
ben anlamıyorum inatla ne olursa olsun normal doğurucam diyen kadınları
hem kendilerini hem bebeklerini riske atıyorlar
doktorları dinlemek lazım, her ne kadar zaman zaman güvenimizi kaybetsek de

Sağol canım bilgilendirme için. Ama işte zaten mantık devre dışı kaldığından sezaryana yöneliniyor. Bu riski alabilir misin? Almaya değer mi? sorusu sorulunca zaten canın çıkmış o bebeği yapana kadar, ne umutsuzluklar yaşamışsın, ne kadar gözyaşı dökmüşsün, hiçbir risk alamam diyorsun. :(

hayırlısı canım,sağ salim al bebişini kucağına da gerisi önemli değil,sezeryan tarihi ne zaman ilk sen misin yoksa

ben hastaneye gitim kis oldugunu söylediler tedavi oldum ve eridi sonra yumurtam tembeldi bana hap verdi kulandi olmadi snra igne kulandim sol yumurtam büyümüş ve çatlama ignesi yaptım bu igneyle hamile kalan varmı lfn bana cvp

Her ay doğal yöntemlerle hamile kalma ihtimalin %15-20 arasında. Çatlatma iğnesi ile yapılan doğal süreci biraz daha kontrollü hale getirmek ve yumurta büyümüyorsa normal yollarla, ilaç müdahalesi ile büyütmek. Çatlatma iiğnesi ile ovülasyon gününü yakalıyorsun net olarak, bir de yumurtlamanın olmasını sağlıyorsun, ama ondan sonrası yine ihtimallere kalıyor. Başta da dediğim gibi iğneyi vurduktan sonra başka hiçbir problem yoksa hamile kalma ihtimalin %15-20 arasında. Demettuba'nın da dediği gibi, eğer 1 yıldan uzun süredir deniyorsan ve hamilelik elde edemediysen bir doktora git canım. Hem sen hem eşin gerekli tahlilleri yaptırın, sonra da sonuçlara göre doktorun tavsiyesini dinleyin. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.

gel şeker kardeşim benim gel:)) anlatıyım yaptıklarımı sana dietisyen günde 6 kez ölç dedi geçen hafta 6 kez ölçüyodum bu hafta p.tesi salı ölçmedim bugün başladım haftaya gitcemde dietisyene 1 haftalık liste yapıyım dedim 1-2 gün 6 kez ölçcem sonra 4 e indircem sabah açlık 2 saat sonra tokluk akşam açlık ve tokluk ölçcem kendi drum 6 kez çok dedi çünkü 4 kez ölç dedi de o yüzden
hmm benim doktor beni dietisyene yönlendirmedi alışkanlıklarına (pilav beyaz ekmek vs keserek) devam et dedi bir de tablo verdi sabah açlık ve yemek sonrası tokluklarını yaz dedi
anacım yok anca aç kalırsam düşüyorlar

bak1 haftadır nasılım

perş cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarş
açlık 87 106 113 100 113 120 115
tokluk 254 125 164 178 129 105 175
tokluk 143 129 118 111 111 175 132
tokluk 123 153 99 103 136 143

buradaki düşük olanların hepsi bi lokmacık bişi yediğim zamankiler bu sefer de besleyemiyorum işte pofff

Kesinlikle katılıyorum canım sana tamam adı ustunde normal dogum normal yolla olacak ama en ufacık rısk varsa bıle bence ınsan kendınıde bebegınıde tehlıkeye atmamalı bana da doktorum legen kemıgı kırıgı gecırdıgım sezeryan daha rısksız olur dedi bende hiç diretmedim açıkçası çünkü neler yaşadım kndim biliyorum o durum tekrarlarsa bana bebeğime kim bakacak bu durumda bile her kafadan bir ses hiçbirşey olmaz kırık mı kaldı o kaynayalı cok oldu bilmem ne karsıma gecıp sezeryanı her yonden kotuluyolar ben zaten memnun degılım bu durumdan elımde olan bırsey degıl neden bu kadar dıretıyorsunuz :47::47: İnsanları anlamak güç valla en yakın ornegı bnm gorumcem rıskı oldugu halde hem bebek hem kendı ıcın normal dıye dıye dırettı sımdı dıkıslerınden yuruyemıyor bile takdirleri kazandı ama ne hale geldi bebeğini tehlikeye soktu onu gören yok :19::19:

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun ama bence gönlünü ferah tut
herbebek illa ki kıymetli ama yaşanan riskler ve anne baba açısından yaşananlar göz önüne alındığında bence de riske gerek yok

hoş böyle diyince sanki normal doğuranlar riskliymiş gibi oluyor ama ifade edilemeyen gerçekler var sonuçta
o yüzden tabi ki en garantili yol sezaryan diosa doktor bence de aynen devam

hmm benim doktor beni dietisyene yönlendirmedi alışkanlıklarına (pilav beyaz ekmek vs keserek) devam et dedi bir de tablo verdi sabah açlık ve yemek sonrası tokluklarını yaz dedi
anacım yok anca aç kalırsam düşüyorlar

bak1 haftadır nasılım

perş cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarş
açlık 87 106 113 100 113 120 115
tokluk 254 125 164 178 129 105 175
tokluk 143 129 118 111 111 175 132
tokluk 123 153 99 103 136 143

buradaki düşük olanların hepsi bi lokmacık bişi yediğim zamankiler bu sefer de besleyemiyorum işte pofff

BENİM açlıklarım pek sorunlu olmuyo sorun şöle oldu çok düşük oldu bikaç kez 33 ,41 falan diye bu da istenilen bişey değil tabi ben en yüksek 168 gördüm toklukta ama yediğim zamanlarda böle oluyo yemeden oluncada sinir bozucu gerçekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Slm nasılsınız annişler okuyorum ama pek yazmak nasip olmadı diş ağrısıyla boğuşuruyorumda 2 gündür miniğime kıyıp ilaç içmek istemiyorum :((

Terörü kınıyorumm bunlar insan görünümünde bi tür varlıklarr hayvan bile diyemiyorum onların bile merhametini vermiş rabbim anne karnında kurşuna tutulan bi bebek vardı annesi ölmüştü bebeği almışlardı 8 aylıkmış o bebek ölmüş :(( Bunlar bunu yaparak hak ve özgürlüklerinimi almak istiyolar karşısındakilerin hak ve özgürlüğünü düşünmeyerek:59::59:

Kesinlikle katılıyorum canım sana tamam adı ustunde normal dogum normal yolla olacak ama en ufacık rısk varsa bıle bence ınsan kendınıde bebegınıde tehlıkeye atmamalı bana da doktorum legen kemıgı kırıgı gecırdıgım sezeryan daha rısksız olur dedi bende hiç diretmedim açıkçası çünkü neler yaşadım kndim biliyorum o durum tekrarlarsa bana bebeğime kim bakacak bu durumda bile her kafadan bir ses hiçbirşey olmaz kırık mı kaldı o kaynayalı cok oldu bilmem ne karsıma gecıp sezeryanı her yonden kotuluyolar ben zaten memnun degılım bu durumdan elımde olan bırsey degıl neden bu kadar dıretıyorsunuz :47::47: İnsanları anlamak güç valla en yakın ornegı bnm gorumcem rıskı oldugu halde hem bebek hem kendı ıcın normal dıye dıye dırettı sımdı dıkıslerınden yuruyemıyor bile takdirleri kazandı ama ne hale geldi bebeğini tehlikeye soktu onu gören yok :19::19:

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun ama bence gönlünü ferah tut
herbebek illa ki kıymetli ama yaşanan riskler ve anne baba açısından yaşananlar göz önüne alındığında bence de riske gerek yok

hoş böyle diyince sanki normal doğuranlar riskliymiş gibi oluyor ama ifade edilemeyen gerçekler var sonuçta
o yüzden tabi ki en garantili yol sezaryan diosa doktor bence de aynen devam

Böyle olsun istememiştim ama yapacak bir şey yok. Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. :71::71::71:

kızlar bende faceden takip etmek istiyorum sizi ama,eşim facemi kapatmıştı,bugün başka bi isimle profil açıp eklicem :))
akşamları eşim olmadığında girer takip ederim ordan da:9:

Slm nasılsınız annişler okuyorum ama pek yazmak nasip olmadı diş ağrısıyla boğuşuruyorumda 2 gündür miniğime kıyıp ilaç içmek istemiyorum :((

Terörü kınıyorumm bunlar insan görünümünde bi tür varlıklarr hayvan bile diyemiyorum onların bile merhametini vermiş rabbim anne karnında kurşuna tutulan bi bebek vardı annesi ölmüştü bebeği almışlardı 8 aylıkmış o bebek ölmüş :(( Bunlar bunu yaparak hak ve özgürlüklerinimi almak istiyolar karşısındakilerin hak ve özgürlüğünü düşünmeyerek:59::59:

hadi ya ş.........ler,Allah belalarını versin onlarn:47::47::47:

Son düzenleme:
Simran'cım;
Dün diyet listemi paylaşmamı istemiştin, aşağıya yazıyorum:

Sabah
1 dl ekmek
1 dl. peynir
10 adet badem
1 elma

Öğle
3 kş yoğurt veya 6 kş. baklagil
1 dl ekmek
3 bardak su

Akşam
Yeşil salata (yağsız- az tuzlu) veya 6 kaşık sebze (susuz)
5 kş az yağlı yoğurt veya avuç içi kadar (100 gr) balık veya 6 kş baklagil

Dün de dediğim gibi doktorum listeyi doğrudan bana verdiği halde ben eklemeler yapıyorum. Öğle-ikindi arası 1 br. süt, gece de 1 elma veya benzeri meyve ekliyorum. Hiç kimseye yapmasını tavsiye etmem, sen istediğin için paylaştım. Bu arada bebek nasıl büyüyecek, ben aç dolaşıyorum dediğim zaman da önce bebek alıyor zaten, sana bir şey kalmazsa da halsizliğinden, güçsüzlüğünden anlarız diyor.

$mavi kese.webp Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi

doktorun önermediği bir durumda kendini ve bebeği riske etmenin nesi takdir görüyor anlamak çok zor
keşke herşey yolunda gitse de hepimiz normal doğurabilsek ama dediğin gibi doktor bir risk görüyorsa diretmenin anlamı yok
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canımm

BENİM açlıklarım pek sorunlu olmuyo sorun şöle oldu çok düşük oldu bikaç kez 33 ,41 falan diye bu da istenilen bişey değil tabi ben en yüksek 168 gördüm toklukta ama yediğim zamanlarda böle oluyo yemeden oluncada sinir bozucu gerçekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
of yani bebeği besleyemiyorsam diye de tasalanmaktan ölcem yani az kaldı pofffff

benim açlık sadece ilk gün düşüktü niye bilmem sonra hep yüksek aman yaaaa bu neydi başımıza gelen tulu

senle kaderlerimiz bir hem geç hissettik hem bu şeker pefff

Facebookta leyla event'i eklersen fotoğraflarında daha neler göreceksin neler.Ben hastane odası süsleme için aradım fiyat aldım 800-1000 tl dedi.Ama daha önce hiç böyle güzelini görmedim kadın hakkını vermiş.Leyla event diye web siteside var.Yeri etilerde.

Back
X