canım benim eltimle kaynımdada uyuşmazlık vardı indirect combs testi nedir ne değildir bilmiyorum onlarda sonuç nasıl çıktı ama hamileyken ve doğumdan sonra iğne vurulduğunu biliyorum canım...görüşünce kendisinede sorarım yinede ama sana kalmış birşey olarak öngörülüyorsa ne olur ne olmaz sakıncası yoksa en azından tedbir amaçlı vurulmanız gerekiyor.. en azından sonradan pişman olmamak için keşke o zaman o iğneyi vurulsaydım dememeniz için canım... :26:
bu arada bende bu gün sağlık ocağına gittim iki gün geç kaldım ama rayan soran olmadı Allahtan sağlık ocağı dibimde... üst komşuyla kavga etmeseydim gitmezdim genede kavga edince stres atmaya bebişimin kalp atışlarını duymaya gittim

dört nala at koşar gibi dıgıdık dıgıdık atıyordu bebişimin kalbi (çok seviyorum o sesi yaa )

tabi benimde kilo ve tansiyon ölçümünüde yaptı ebe... toplamda 6 kilo almışım... çok iyi 6 kilo daha hakkın var dedi

toplam 12yi geçmemeye çalış dedi...
ben aslında daha fazla bekliyodum kiloyu çünkü deli gibi yiyorum ki bir oturuşta bazen 1 tam ekmek yiyebiliyorum

deli gibi çikolata tatlı meyve ne blursam yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi yaaa

neyse kilo konusunda çok mutlu oldum yani anlatamam

...
ebe birde çocuğun gelişine bakim dedi kasıklarıma bir elinin iki parmaklarınla diğer eliylede göğüs altımdan bastırarak bebişi biraz rahatsız edelim dedi baktı başı daha tam oturmamış oturmak üzere ama daha erken zaten oturur dedi...

bizden böleeeee