2011 Aralık Anneleri

bende iyiyim tattliim yaa inaaan aklim sizdeee amaa gun icindeee ya uyuyormm ya efeyle ilgileniyorum :) bidee 7 saat fark var yaaa arada yani bizim burda 16:50 :) sizde 23:50 herhalde bu yuzden pek deenk gelemiyoruzz

Evet canım aynen oyle hatta benim şimdi uykum geldi uyumak uzere aranızdan kacıcamm opuyorum kocaman senı ve efecıgını sıze ıyı aksamlar bıze ıyı geceler :1::1:

canım cok sırınmıs :emir_bebek::emir_bebek: malı cok kalıtelı guzel secım olur ama bır tanede gecelık almayı unutma olur mu :34::34:

hepınızı opuyorum ıyı geceler kızlar

olbey arkadaşım sen ankaranın neresinde oturuyorsun çanta ile ilgili sormuştun bana

yok hayatım ya ekleyemedim foto makinam malum ama komşudan rica edicem isticem öyle çekeyimde koyayım buraya artıkın :))))

15 liraya aldım bende tüm aldıklarımı resımlıcem koyucam sıteye de bakalım ne zaman olursa artık ama cok merak ettım senın cantanı walla cep cekmıyormu resımmı cantam gusel benımde ıcıme sındı prıma yenı dogan bezlerı hakkında ne dusunuyorsun canım

Benimde 29+0 da vurmuslardi bu ara vurulmasi lazim sen yinede sor bakalim doktoruna

bugun kontrolum vardı sordum doktora hemen reçete yazdı bana yarın alıcam ığnemı vurdurcam aıle hekımıme...inşalllah bulurum ıgneyı...nekadara aldın ıgneyı ssk karşılıyomu,bıde doğumdan sonra bakıcaklar işte gerekırse bıdaha vurulcam iğne...ben doktora hatırlatmasam hiçbana bişey dıyceğiyok sınırlendım vllaaa:47:

bugun kontrolum vardı sordum doktora hemen reçete yazdı bana yarın alıcam ığnemı vurdurcam aıle hekımıme...inşalllah bulurum ıgneyı...nekadara aldın ıgneyı ssk karşılıyomu,bıde doğumdan sonra bakıcaklar işte gerekırse bıdaha vurulcam iğne...ben doktora hatırlatmasam hiçbana bişey dıyceğiyok sınırlendım vllaaa:47:

ne ıgnesı benımde ıgneden haberım yok dr aynen oleydı bende degıstırıverdım bırde doguma gelicek 2,500 yapıcaktı kendı hastensıne yok dogum yerı ne ıgne ne ılac werdı sımdıkı dr cok ıı aman allah bozmasın ama ıgneden bahsetmedı

15 liraya aldım bende tüm aldıklarımı resımlıcem koyucam sıteye de bakalım ne zaman olursa artık ama cok merak ettım senın cantanı walla cep cekmıyormu resımmı cantam gusel benımde ıcıme sındı prıma yenı dogan bezlerı hakkında ne dusunuyorsun canım

hayırlı olsun canım güle güle kullan içine sindiyse hiç sorun yok bence :34:
cep tel. cekmezmi çeker tabi ya inan onunda usb kablosunu bulamıyorum bukadar olur yani evin içinde kayıp :1: komşumun makinasıyla çeker koyarım bende kendi aldığımı çok beğendim prima premium aldım ben yarın kargo gelir bak fiyatıda marketlere göre daha avantajlı canım aldığım linki yollayayım sana

http://www.e-kkkkkkkkkk/bebek_bezi/...are_mini_paket_2_numara_72li_3_6_kg/PRI-75203

bize en uygun olanı bu 3-6 kg:34:

Biz doktordan geldik,bu sefer paşam anne sözü dinledi kıpıpr kıpır annesine show yaptı (: Allaha şükür herşey yolunda artık 15 günde bir muayene olacakmışım.Bebek haftasından önde dedi,kafasını aşağıya döndürmüş ama tam doğum pozisyonu almamış,kafayı vajinaya sırtını kaburgama ayaklarınıda ciğere yaslamış durumda.Kasım 27 28 gibi ameliyata alabilirim dedi.Kesinlikle epidural öneriyorum,ilk günün ve gecen çok rahat geçer,bebeğinle ilgilenmen kolay olur,2.günüde zaten ilk acın geçmiş olur dedi.Şimdilik böyle bakalım Allah o zamana kadar ne gösterecek,hepimiz için en hayırlı vakitte gelsin inşallah yavrucuklar.

bende bugun kontrolden geldım başı yukardaymış daha dönmemış...yaaa donmesseeee ben normal doğum ıstıyorum 3 hafta sonra tekrargitcem inşallah doğumpozısyonunu alır...kaçkılo olmuş senın oğlan :))):46::46:

ne ıgnesı benımde ıgneden haberım yok dr aynen oleydı bende degıstırıverdım bırde doguma gelicek 2,500 yapıcaktı kendı hastensıne yok dogum yerı ne ıgne ne ılac werdı sımdıkı dr cok ıı aman allah bozmasın ama ıgneden bahsetmedı

canım bu kan uyuşmazlıgı ıgnesı..doktora en başta demiştim unuttu heraldeaslında ben unutmamıştımda bana doğumdan sonra 72 saatiçinde olucaksın demışlerdı ilkçoçukta bişey olmaz demişlerdı bugun her ıhtımale karşı soruyum dedım,doktorda hhemen vursunlar dedıfalan fılan offbibıtseydı şu işler :))))

hayırlı olsun canım güle güle kullan içine sindiyse hiç sorun yok bence :34:
cep tel. cekmezmi çeker tabi ya inan onunda usb kablosunu bulamıyorum bukadar olur yani evin içinde kayıp :1: komşumun makinasıyla çeker koyarım bende kendi aldığımı çok beğendim prima premium aldım ben yarın kargo gelir bak fiyatıda marketlere göre daha avantajlı canım aldığım linki yollayayım sana

http://www.e-kkkkkkkkkk/bebek_bezi/...are_mini_paket_2_numara_72li_3_6_kg/PRI-75203

bize en uygun olanı bu 3-6 kg:34:

yaa bu lınk acılmıyor canımmm ben 1 mı alsam kararsız kaldımda

Hepsiburada.com : Prima Bebek Bezi Premium Care 4'lü İkiz Paket Mini 3-6 Kg. Beden 2 + 2 Adet Pampers Islak Mendil Hediyeli! | Anne / Bebek / Çocuk bak bırde bu war sanırım senınkı teklı 20 lıra fıyatı bu daha hesaplı sankı :8:

yaa bu lınk acılmıyor canımmm ben 1 mı alsam kararsız kaldımda

Hepsiburada.com : Prima Bebek Bezi Premium Care 4'lü İkiz Paket Mini 3-6 Kg. Beden 2 + 2 Adet Pampers Islak Mendil Hediyeli! | Anne / Bebek / Çocuk bak bırde bu war sanırım senınkı teklı 20 lıra fıyatı bu daha hesaplı sankı :8:

canım burayı biliyorum ama çocuk hemen büyüyor 4 tane almak istemedim kilosuna göre alırım diye hesap ettim ama buradanda haberim var benim sana yolladığım linkteki bebek bezinin içinde 72 adet var :34: bizim kullanacağımız 2 numara yani bebeğin kilo aralığı 3-6 kg bence en makbulü bu bide ben doğuma istanbul a gideceğim için bu bezleri nasıl götürebilirdim :1::1: sana hangisi uyuyorsa onu al tatlım

canım bu kan uyuşmazlıgı ıgnesı..doktora en başta demiştim unuttu heraldeaslında ben unutmamıştımda bana doğumdan sonra 72 saatiçinde olucaksın demışlerdı ilkçoçukta bişey olmaz demişlerdı bugun her ıhtımale karşı soruyum dedım,doktorda hhemen vursunlar dedıfalan fılan offbibıtseydı şu işler :))))

sızde kan uyusmazlıgı war dımı dugunden once tahlıl yapıorlar o sekıldmi ögrendınız bugun bızde kntrolldyk bı tanıdıgın bebegı kan uyusmazlıgından sarılık olmus dogalı 3 gun olmus o zamandır cıkamamsılar daha aman cnm yaptır sen bıran once al tedbırını

sızde kan uyusmazlıgı war dımı dugunden once tahlıl yapıorlar o sekıldmi ögrendınız bugun bızde kntrolldyk bı tanıdıgın bebegı kan uyusmazlıgından sarılık olmus dogalı 3 gun olmus o zamandır cıkamamsılar daha aman cnm yaptır sen bıran once al tedbırını

evet canım kan uyuşmazlıgı var,yaptırcaz artık kaçaryolu yok ....hayırlısı artık inşallah bı sorun çıkmaz:49::49:

canım burayı biliyorum ama çocuk hemen büyüyor 4 tane almak istemedim kilosuna göre alırım diye hesap ettim ama buradanda haberim var benim sana yolladığım linkteki bebek bezinin içinde 72 adet var :34: bizim kullanacağımız 2 numara yani bebeğin kilo aralığı 3-6 kg bence en makbulü bu bide ben doğuma istanbul a gideceğim için bu bezleri nasıl götürebilirdim :1::1: sana hangisi uyuyorsa onu al tatlım

3,6kg da toplamda 280 adet cıkıyor bakıcam ıste annelere konuscam ona gore alcam benımde elmımde kalcaksa almam ki konusayım annelerelede bende senın attıgın lınktekınler alırım o lmaasaa

Back
X