2011 Aralık Anneleri

canım burayı biliyorum ama çocuk hemen büyüyor 4 tane almak istemedim kilosuna göre alırım diye hesap ettim ama buradanda haberim var benim sana yolladığım linkteki bebek bezinin içinde 72 adet var :34: bizim kullanacağımız 2 numara yani bebeğin kilo aralığı 3-6 kg bence en makbulü bu bide ben doğuma istanbul a gideceğim için bu bezleri nasıl götürebilirdim :1::1: sana hangisi uyuyorsa onu al tatlım

senınkı ne kadarlık? neyın olucak

ins cnm sorun cıkmaz benım 30 haftalık kızım olcak hayırlısıyla

kızlar merhaba. doktordan geldik. biraz kanamam oldu bugun, üç-dört gündür yürürken de sancılarım oluyordu. doktor 3 hafta istirahat verdi. şimdi doğarsa sıkıntı olabilir dedi, akciğerleri henüz gelişmedi dedi. 3 hafta dinlen ki, 7-7,5 aylık olsun yaşama şansı yüksek olur dedi. çok moralim bozuk. akciğerlerini geliştirici iğne yaptı. bir de progestan verdi. nst'ye bağladılar. bebeğim gayet iyi. 1200 gram olmuş. uyuyordu kuzum. rahim ağzında açıklık yok dedi. benimki fiziksel yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş bir kanamaymış. doktor öyle dedi. aslında kendimi de çok yormadım ama demekki bilgisayar başında oturmak bile yorabiliyor insanı. kendinize dikkat edin. ve nolur yorulmayın. bi de şunu anladım. doğum çantalarınızı hemen hazırlamaya başlayın, hazırlamayanlar varsa. bu haftaya kadar bi şikayetim yoktu. ama son bikaç gündür yürürken resmen kasıklarım acıyordu. ben hiç kafama takmıyordum, bugun kanama da olunca gittik doktora. ihmal etmemek gerekiyormuş.

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et iyi istirahat et bırak işler güçler kalsın kalkma hiç yerinden bebeğini düşün canım...:26:
sıpa sabretsin birazcık daha sıksın dişini...:33:

günaydın günaydın günaydın size,hava çok güzel gece yağmur yağıyodu hatta dolu bu sabah heryer toprak kokuyo hava serin:21::21::21::21::21::21:

ANNİS;gecenler de sen mi yazmıştın bu pelvis kemiğimi yanı su bıkını bolgesının oldugu kemık agrıyor dıye?? ya bugun sabah duşa girdim tam cıkacakken bır agrı gırdı o kemıgıme ama nasıl agrı sankı doguruyorum sandım adım atamadım o dustan zor cıktım ama ne yuruyebılıyorum ne yatabılıyorum kaldım oyle sonra sonra bıraz şiddeti gectı ama hala cok agrı var sankı oraya bısey sıkışmış gıbı..kahvaltıya arkadaşlarım gelıcektı bısey hazırlayamadım kendılerı gırıp yaptılar hep sagolsunlar sonra aklıma geldı sankı sen mı ole yazmıştın doguma hazırlık o kemık genışlermış kımısınde bırden genışleme olurmuş dıye acaba benım öylemı oldu bugun doktorumuda aramadım belkı normal bıdurumdur dıye..ama hala yururken zorlanıyorum bacaklarım ıkı yana acık tuhaf bısekılde yuruyorum:52::52::52:

canım ben de 20 li haftalarda başladı o ağrı 31. haftaya girdim halen var,bebiş eskiden karnımın ortasındaydı şimdi sanırım biraz aşağıda gece 2 kere tuvalete gitmeye başladım çünkü öncesinde sabaha kadar yatıyodum kalkmadan eğer doğuma hazırlıksa ben 5 dk da doğurrum acayip ağrıyolar çünkü,bebişin kafası da orda olduğundan mı bilmiyom,çok rahat bağdaç ta kuruyom,eşim bana moral veriyo görürsün 5 dk da doğurursn sen diye bakalım,inş. erken gelmez

kizlaaaar nasilsiniz ya ben bise sorcam bi kac gundur bacaklarimin ic kisminda amaaa yukari kasiklara dogru olan yerr yani bacaklarimin bitiminin oldugu yerr :))) anlatabildimmiii boyle olan varmiii kizlaaar ya:5: hasta olan arkadaslara da gecmis olsun pek gecmise bakamiyorm cocuklaa :)

ben bitek bende var sanıyodum,ben de 10 haftadır var ara ara artıyo ara ara azalıyo,ama bugünlerde şiddetli özellikle sağ tarafı kırılmış gibi ağrıyo:5::5::5:

günaydın canlarım
nasılsınız bugün

sesim kısık derse 10 dk geç kaldım ama buradayım. gece kramplardan yatamıyorum. dün bi arkadaş bana magnezyumunu değiştir demişti bugün doktora yazdırcam inşallah. dayanamıyorum daha şimdiden.

günaydın canlarım
nasılsınız bugün

sesim kısık derse 10 dk geç kaldım ama buradayım. gece kramplardan yatamıyorum. dün bi arkadaş bana magnezyumunu değiştir demişti bugün doktora yazdırcam inşallah. dayanamıyorum daha şimdiden.

geçmiş olsun canım ya ben de ş...min ağrısından zor yürüyom,Allah yardımcımız olsun

ANNİS;gecenler de sen mi yazmıştın bu pelvis kemiğimi yanı su bıkını bolgesının oldugu kemık agrıyor dıye?? ya bugun sabah duşa girdim tam cıkacakken bır agrı gırdı o kemıgıme ama nasıl agrı sankı doguruyorum sandım adım atamadım o dustan zor cıktım ama ne yuruyebılıyorum ne yatabılıyorum kaldım oyle sonra sonra bıraz şiddeti gectı ama hala cok agrı var sankı oraya bısey sıkışmış gıbı..kahvaltıya arkadaşlarım gelıcektı bısey hazırlayamadım kendılerı gırıp yaptılar hep sagolsunlar sonra aklıma geldı sankı sen mı ole yazmıştın doguma hazırlık o kemık genışlermış kımısınde bırden genışleme olurmuş dıye acaba benım öylemı oldu bugun doktorumuda aramadım belkı normal bıdurumdur dıye..ama hala yururken zorlanıyorum bacaklarım ıkı yana acık tuhaf bısekılde yuruyorum:52::52::52:

Ay canim kusura bakma gecmisi artik okumuyorum cunku cok fazla pc basinda duramiyorum.Gec cevap veriyorum o yuzden.Evet bendim canim ilk hamileligimdede cok cekmistim.Su son 1 haftaya kadarda bundada cok cektim.Sanki testere ile kesiyorlar.O kadar aci veriyo bazen.Ama benim dedigim sey kesinlikle kemik agrisi.Yani alt tarafla ic bolgeyle alaka yok.Yani bikini bolgesinin altindaki kemik.O kemik olup olmadigini soyle test et ayagini kaldirip pijamani giymeye calis ayakta.O zaman cok aci veriyo.Yani tek ayak ustunde durup birsey yapmaya calistinmi.Nedense su bir haftadir biraz daha iyiyim.Ne iyi geldi onu dusunuyorum.Bulursam sanada tavsiye ederim:1:

neslihan geçmiş olsun, allah korusun bebeklerimizi, sağ salim kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin allahım.

deryacım,

ocak anneleri olarak biz de hatim yapıcaz, cüzleri paylaşıyoruz şu an. sonra nasıl olcak, mesela 3.cüzü alan bitirmeden 22.cüzü alan bitirse sorun olurmu, yoksa sıraylamı okunacak, 1. bitirdiğini haber verince mi 2.okumaya başlayacak vs.

okumaya başlarken ne diye niyet edicez?

kızların gerçek ismi neden lazım?

neslihan geçmiş olsun, allah korusun bebeklerimizi, sağ salim kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin allahım.

deryacım,

ocak anneleri olarak biz de hatim yapıcaz, cüzleri paylaşıyoruz şu an. sonra nasıl olcak, mesela 3.cüzü alan bitirmeden 22.cüzü alan bitirse sorun olurmu, yoksa sıraylamı okunacak, 1. bitirdiğini haber verince mi 2.okumaya başlayacak vs.

okumaya başlarken ne diye niyet edicez?

kızların gerçek ismi neden lazım?

canım amaç tamamının okunması sırası farketmez,gerçek isimleri okuduktan sonra birbirimize gerçek adımızla dua edelim diye,bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar büyüsünler hayırlı evlatlar olsunlar diye niyet edecez

Ay canim kusura bakma gecmisi artik okumuyorum cunku cok fazla pc basinda duramiyorum.Gec cevap veriyorum o yuzden.Evet bendim canim ilk hamileligimdede cok cekmistim.Su son 1 haftaya kadarda bundada cok cektim.Sanki testere ile kesiyorlar.O kadar aci veriyo bazen.Ama benim dedigim sey kesinlikle kemik agrisi.Yani alt tarafla ic bolgeyle alaka yok.Yani bikini bolgesinin altindaki kemik.O kemik olup olmadigini soyle test et ayagini kaldirip pijamani giymeye calis ayakta.O zaman cok aci veriyo.Yani tek ayak ustunde durup birsey yapmaya calistinmi.Nedense su bir haftadir biraz daha iyiyim.Ne iyi geldi onu dusunuyorum.Bulursam sanada tavsiye ederim:1:

canım ben yürürken topallıyorum nerdeyse çok acıyo çok

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24.
Seldayavuzgüray 24.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.

Potendia isimlerini göndermedi bitek

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem,tuba,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil

bu ayın sonuna kadar bitirelim arkadaşlar mümkünse,bebişler erken de gelebilir Allah korusun

Son düzenleme:
deryacım adımı silermisin parantezden:))

birde bu ay sonu dediğin eylülmü, yani nugun sonmu? yoksa ekimi mi kastettin?

Günaydınlarrrr.

Artık sabahları yataktan kalkasım gelmiyor. Karanlık hava.. örtüyü açınca kolum üşüyor:( sıcacık yataktan kalkmak ühüüüü...

Yarın kısmetse dr. amcamıza kontrole gideceğiz.. Benim halen sağ el uyuşukluğum geçmiş değil. Magnezyuma başlayalı 1 hafta oldu ama daha geçmedi..
Kızlar şaka maka yılbaşında hepimizin kucağında birer hediye olacak:) Geçen yıl başında yüksek seslei "birdahaki yılbaşında kucağımda olsun meleğim" demiştim.. İnşş öle de olacak:)

ekim sonuna kadar canım,pardon word de rensiz yaptım senin ismi,ama buraya yapıştırınca renkli çıktı

saol canım, tamam ben bu pazar okurum inşallah 26yı. sonrada ocak annişlerininkine başlarım. ya ne güzel 30lardasınız, bende hemen 30lara gelmek istiyorum:(( zaman geçmiyor gibi geliyor bu ara:)

alışverişleri vs bitirdinizmi siz?

kızlar herkese günaydın. isimlerinizi tek tek sayamıyorum hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.

annis bende de o ağrı var. kıyafet giyerken bi ayağımı kaldırınca ağrıdan ölüyorum sandım ama benim ekstradan karnımın aşağı şeyime yakın kısımda oranın içi boş (kızım biraz daha yukarda) orda bi sızlama şeklinde beni çok öldürmeyen ama geçmeyen de bi ağrı vardı. ben normaldir diyodum ama değilmiş. bi de doktor dedi ki belirtilerinizi hafife almayın, size göre normal olabilir, sonra doğum başlar, hem bebek hem biz sıkıntıya gireriz. siz bize söyleyin biz kontrol edelim ona göre tedbir alalım, doğumu geciktirelim dedi. bunun için yapılan iğneler var dedi. bu arada dün olduğum iki iğneden sonra kıyafetimi giyerken de ağrım kalmadı, karnımın aşağısındaki yerde de sızlama kayboldu. kızlar nolcak demeyin. bol bol dinlenin. ben dün çok korktum. gece moral bozukluğundan uyuyamadım.

Back
X