2011 Aralık Anneleri

nerden aldın sumakcım marketlerde varmı benmi hiç denk gelmedim yoksa dalan roxy :)

boyle ara dukkanlarda oluyor ya mesela burada pehlıvanoglu dıye marketler zıncırı var oradan aldım ıste..

oyle buyuk kıpa tansas ne bıleyım carrefoursa gıbı yerlerde fılan yok yanı ..

ya diger anneler çekılıs yapıp bırbırlerıne hedıye gonderıyorlar gordunuz mu bızde yapalım mı bırer anımız olur bırbırımızde..

boyle ara dukkanlarda oluyor ya mesela burada pehlıvanoglu dıye marketler zıncırı var oradan aldım ıste..

oyle buyuk kıpa tansas ne bıleyım carrefoursa gıbı yerlerde fılan yok yanı ..

tamam canım sağol bende bakarım etraflardan :34:

yaşasınnn ben de ankarada oturuyorum cevizliderede... cnm tam olarak neresi. bnm de oğluşum olacak, ben de alayım hmn. cok beğendim. :66:

canım dikmen caddesinde bir çantacı ve ayakkabıcı vardı bu aldığım çantada asılı duruyordu hemn beğendim aldım ama aldığım yerin adını bilmiyorum bu aralar çıkıcam çıkınca adresini falan alır veririm sizlere :34:

canım dikmen caddesinde bir çantacı ve ayakkabıcı vardı bu aldığım çantada asılı duruyordu hemn beğendim aldım ama aldığım yerin adını bilmiyorum bu aralar çıkıcam çıkınca adresini falan alır veririm sizlere :34:

sakın unutma ama...çantacının adını bilmesen de dikmen caddesinin neresinde olduğuna baksan bulurum ben..

iyi akşamlar göbüşlü annecikler..nasılsınz bakalım?
biz iyiyiiz çok şükür,yorucu bir haftadan snra güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallah..kızlar ben artık çook heyecanlanıyrm bu doğum olayına yaa..baktımda bugünkü konuda buymuş topikimizde :)) mecburi sezeryan olacaklardanm ben akşam dayanamadım bikaç spinal ve epidural izledim..spinalden bayaa ürktüm acaba genel anestezimi istesem yaa?? fikri olanlardan akıl istiyorum:49:

Ben daha dün doktorumla konuştum,ben hastam özellikle istemediği sürece kesinlikle epidural yapıyorum dedi.Uyuşukluk doğum sonrasında da devam ettiği için anne ilk acıyı hissetmıyor ve cok rahat bebeğiyle iletişime geçebiliyor dedi.Ertesi güne de acı azalmış oluyor hatta çoğu hastamı taburcu bile ediyorum dedi.8 ay önce kardeşim epiduralle sezaryen oldu ve çok kolay atlattı sezaryeni.Ben şimdilik öyle düşünüyorum,hem doğar doğmaz onu koklamak,görmek eminim çok güzel bi duygudur,genel anestezide böyle bir şansın olmuyor malesef.
Spinalle,epidural arasındakı fark ne? Ürkütücü ne var merak ettim.

Ben daha dün doktorumla konuştum,ben hastam özellikle istemediği sürece kesinlikle epidural yapıyorum dedi.Uyuşukluk doğum sonrasında da devam ettiği için anne ilk acıyı hissetmıyor ve cok rahat bebeğiyle iletişime geçebiliyor dedi.Ertesi güne de acı azalmış oluyor hatta çoğu hastamı taburcu bile ediyorum dedi.8 ay önce kardeşim epiduralle sezaryen oldu ve çok kolay atlattı sezaryeni.Ben şimdilik öyle düşünüyorum,hem doğar doğmaz onu koklamak,görmek eminim çok güzel bi duygudur,genel anestezide böyle bir şansın olmuyor malesef.
Spinalle,epidural arasındakı fark ne? Ürkütücü ne var merak ettim.

öncelikle cevapladğn için çok saol canım...spinalde ayrı bi iğne falan batırıp çıkarıyorlar,bende tam bilmyrm farkı izlediğim videolar öyleydi yani:14: bnde sezeryan olacağımı ilk duyduğmda ep,dural olsun kesin dedim ama izleyince katkat akrnı kesmeler falan,,korktum yaa:18:

Back
X