2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar göbüşlü annecikler..nasılsınz bakalım?
biz iyiyiiz çok şükür,yorucu bir haftadan snra güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallah..kızlar ben artık çook heyecanlanıyrm bu doğum olayına yaa..baktımda bugünkü konuda buymuş topikimizde :)) mecburi sezeryan olacaklardanm ben akşam dayanamadım bikaç spinal ve epidural izledim..spinalden bayaa ürktüm acaba genel anestezimi istesem yaa?? fikri olanlardan akıl istiyorum:49:

ben daha önce epidural anestezi oldum doğum değil başka bir sebepten dolayıydı. İğne hiç acıtmıyor ve sonrasında baş ağrısı falan çekmiyorsun hatta benim öncesinde çok ağrım vardı epidural iğnesi vurulur vurulmaz o kadar tatlı bir uyuşma olduki çok rahatlamıştım ohhh demiştim
ama spinali bilmiyorum

güzel fikir sumak iyi düşünmüşsün walla ne gibi hediye bebişlere mi yoksa kendimiz için mi ... çok eğlenceli olur yaa :66::66::66:

bebişlere ,isteyen anneye de alabılır tabı :) gönlümüzden ne koparsa çam sakızı çoban armaganı dıyelım :)

ewett çok hoş olur bence bebişlere hediyeler anı olur dediğin gibi baKtıkça birbirimizi we topiği hatırlarız :64:

Ay ay ayyy :66: bugun kizimin cicilerini yikadim,nevresimini serdim uyku setini yikadim yarinda onlari yerlestiricem...Cantamda az bucuk hazir sayilir.Yarin kuruyan cicileri utuleyip koyucam.Geriye cok az isim kaliyo.Artik hazir sayilirizz.Bugun cok yoruldum ama degdi.Artik bundan sonra kafam rahat olur oh beeee

Ay ay ayyy :66: bugun kizimin cicilerini yikadim,nevresimini serdim uyku setini yikadim yarinda onlari yerlestiricem...Cantamda az bucuk hazir sayilir.Yarin kuruyan cicileri utuleyip koyucam.Geriye cok az isim kaliyo.Artik hazir sayilirizz.Bugun cok yoruldum ama degdi.Artik bundan sonra kafam rahat olur oh beeee

ohhhhhh eline sağlık annesi :)))))))) geriye bir tek doğum kalıyo

annis dogum ayın kacındabenım aralık 5 daha ne yıkadım bıttı ekısklerımız 3 hafta sonra yaparım dıe duusnuyorum

ohhhhhh eline sağlık annesi :)))))))) geriye bir tek doğum kalıyo

evet ya cok sukur valla en ufak sancida dogumdan cok hic hazirligim yok ne yaparim ederim korkusu sariyordu beni.simdi kafam rahat heran gidebilirim :1: allah korusun tabi zamaninda gelsin kuzum.ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim.sizler ne yaptiniz baslamidinizmi daha.Aslinda benim isim daha kolay ilk bebegimde kizdi ya o yuzden cogu seyi var zaten kucuk kuzumun.

annis dogum ayın kacındabenım aralık 5 daha ne yıkadım bıttı ekısklerımız 3 hafta sonra yaparım dıe duusnuyorum

benim aralik 15 ile 20 si arasi dedi doktor.bakalim ama ben kendime guvenmiyorum.rahat duramam yine temizlige veririm kendimi buda ilk kizim gibi erken gelir.zaten ilki nasilsa ikincide oyle olurmus genelde.ilk kizim iki hafta erken dogmustu.bakalim bu nasil olucak.ben kafam rahat olsun istedigim icin yaptim.sukur yarinda bir guzel utuledimmi isim bitiyo.bir tek buyuk temizlik onuda son ayda temizlikci tutup yaptiricam insallah

evet ya cok sukur valla en ufak sancida dogumdan cok hic hazirligim yok ne yaparim ederim korkusu sariyordu beni.simdi kafam rahat heran gidebilirim :1: allah korusun tabi zamaninda gelsin kuzum.ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim.sizler ne yaptiniz baslamidinizmi daha.Aslinda benim isim daha kolay ilk bebegimde kizdi ya o yuzden cogu seyi var zaten kucuk kuzumun.

ooo senin ikinci bebeğinmi geliyor oda kız he maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :):nazar:
ben telaş yapacağıma eşim yapıyor benimde işte doğum çantanı hazırla neolur neolmaz diyo bende henüz erken diyorum inşallah gerek kalmaz ve hiçkimse zamansız doğum yapmaz inşallah meleklerimizin daha büyümeye ihtiyacı var çünkü ohh sen şimdi rahatlamışsındır :34:

bende bebek deterjanı alırsam başlarım artıkın :)

canım güle güle kullan cantanı dıe yazdım ama sana yazdıgımı belırtmeyi unutumusum :D

aynen bende detarjanı beklıorum dıger haftlarda yıkarım ne duusnuyorsnuz detarjan olarak onun arastırmasındayım he etıketlerını kesıcem kasındırıp alerjı yapmasın

canım güle güle kullan cantanı dıe yazdım ama sana yazdıgımı belırtmeyi unutumusum :D

aynen bende detarjanı beklıorum dıger haftlarda yıkarım ne duusnuyorsnuz detarjan olarak onun arastırmasındayım he etıketlerını kesıcem kasındırıp alerjı yapmasın

tşk ettim zaten canım benim için yazdığını anladım zaten ben :34:
deterjan için sumak dalan roxy yazmış internetten araştırdım gayet güzel ve fiyat olarakda şaşırtıcı 3.99 tl falan bulamazsam yine netten sipariş ederim artık etiket konusunda da haklısın kaşındırmasın kıyamam :)))))))

selam hanımlar...nasılsnız??ooo hazırlıklar bitmiş hemen hemen Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin:49::49:bende bebe deterjanı aldım ama daha başlamadım.:26::26:aslında beşiğin yatağını falan yıkamayı düşünüyorum yüzünü falan yıkıycam...yeni şeyleri yıkamadan kullanamıyorum ben illa o koku gidicek üstünden bende başlarım artık 1-2 haftaya.evimde temizlencek:26::26::26:sizler temizliği yaptınız mı???:53::53::53:

kızlar dün epidural sezaryan izleyeyim dedim izlerseniz duygu anneyi izleyin kaan kocatepeden neyse baktım başka bir video onuda izleyeyim dedim kadın doğum yaptı epidurale bebek dünyaya geldi bebek haliyle ağlamaya başladı kadın nasıl ağlıyo
ağlamasın ooooooooooo kıyamammmmmmmmmmmmmmm ağlamasınnnnnnnnnnnnnnn neolur ağlatmayınnnnnnnnnnnnnnn okadar şaşırdımki bu nasıl evlat aşkı nasıl kıyamamak dedim :69:

Back
X