2011 Aralık Anneleri

slm kızlar bugün çocuklarıma alışverişe gideyim dedim.yolda tansiyonum düştü.allahtan eltim vardı.bayılma kıvamına gelmiştim valla.birgün yükseliyo bir gün düşüyo.sizlerde de böyle tansiyonda oynalamar oluyomu.

Ayyy ALLAH' tan tek değildin. aman dikkkat et canım, dr.una söyledinmi tansiyonunun düşüş ve çıkışlarını?
bana olmuyo canım. bebiş alışverişiydi heralde sevinçten bayılma kıvamına geldin belkide:34:
benimde hazırlıklarım bitiyo, bebişin bütün kıyafetleri yıkandı.benim gecelik ve diğer giyeceklerim iç dış hepsi yıkandı.ütülenip çantamız hazırlanıcak.benimde oğlumun karyolası kardeşine miras kaldı :1: yatağıda hazır.
sıra beklemeye kalıyo...
benimki sat.a göre 1 hafta gerideydi.geçenki kontrölde farkı kapatmış.yetişmiş.
inşallah zamanında gelirde küçük müçük önemli değil.
arkadaşım benle aynıydı.15 gün oldu 7 aylık doğum yaptı.başta öldü demişler.sonra bebek çırpınmış yaşıyo demişler.şimdi bebeği küvezde.durumu iyi çok şükür.ALLAH hepimize zamanında sağ salim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh.... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

herkese merhaba... 2 gündür doğru düzgün giremedim topiğe. annem, babam ve teyzem geldiler bize :)) ama beni alıp götürmeye. bikaç gün daha kaıcaz sonra da eşimi bırakıp gidicez buralardan :( hadi hayırlısı...
bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz. açıkçası geçmişi tam okuyup bitirmedim. kaçırdığım bişey olduysa kusura bakmayın lütfen...:69::69::69:

Çatlaklar için sormuşsun canım son dakikaya kadar oluşabilirmiş hatta benim bir arkadaşımda doğumdan sonra olmuş biz baya şaşırmıştık dogumdan sonra catlak nasıl olur die sonra bi akrabamız daha yaşayınca aynı olayı inanmış olduk :5::5: Tabi bu birazda genetikmiş cnm annende varsa sendede ne yaparsan yap ne krem kullanırsan kullan oluşurmuş drum söylemişti senin olmamış umarım bundan sonrada olmaz tatlım maşallahh diyelim nazarımız değmesin :nazar::emir_bebek::emir_bebek: benimde sadece göğsümde ufacık var ama ne olur bundan sonrrası bilemem umarım olmaz :nazar::nazar:

çatlamasam iyiydiiiii:))))))) hepimize çatlaksız vücutlar diliyorum:)

selam tatlım, bır kere senı su yanılgıdan kurtarayım uzulerek :( yenı baslayabılr yırtılmalar arkadasımın son ayda oldu ustelık bız daha 7yı bıtıremedıkkı 8e gırelım 32.hafta 8 tam olarak sayılmıyor bıle sen acelecı davranmıssın:) :)

cnm 30. haftada tam 210 günü yani 7 ayı geride bırakmış oluyor. yani 7 bitiyor 8 e giriyoruz. ama 7. ayımız diye söylemek daha doğru oluyor ama 7 bitmiş olmuyor mu sence dee???

kızlar merhaba. doktordan geldik. biraz kanamam oldu bugun, üç-dört gündür yürürken de sancılarım oluyordu. doktor 3 hafta istirahat verdi. şimdi doğarsa sıkıntı olabilir dedi, akciğerleri henüz gelişmedi dedi. 3 hafta dinlen ki, 7-7,5 aylık olsun yaşama şansı yüksek olur dedi. çok moralim bozuk. akciğerlerini geliştirici iğne yaptı. bir de progestan verdi. nst'ye bağladılar. bebeğim gayet iyi. 1200 gram olmuş. uyuyordu kuzum. rahim ağzında açıklık yok dedi. benimki fiziksel yorgunluğa bağlı olarak oluşmuş bir kanamaymış. doktor öyle dedi. aslında kendimi de çok yormadım ama demekki bilgisayar başında oturmak bile yorabiliyor insanı. kendinize dikkat edin. ve nolur yorulmayın. bi de şunu anladım. doğum çantalarınızı hemen hazırlamaya başlayın, hazırlamayanlar varsa. bu haftaya kadar bi şikayetim yoktu. ama son bikaç gündür yürürken resmen kasıklarım acıyordu. ben hiç kafama takmıyordum, bugun kanama da olunca gittik doktora. ihmal etmemek gerekiyormuş.

cnm çok çok geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum sana. kendine ii bak, bebişimize de...

gunaydın kızlarr....bugun şu kan uyuşmazlıgı ıgnesını vuruldum....kalçamacıyo bıraz amageçer heralde.çok pahalı zannedıyordum18tl ödedık...bikaçarkadaş 50-60 falan dıyolardı 18iduyunca şaşırdım :)) olduk bıttı çokşükür bakalım doğumdan sonrasına gerek kalcakmı....:emir_bebek::emir_bebek:

hadi gözün aydın cnm... darısı bana inşallah...

bugun kızımı gordum ya :))

kocaman olmuş Masal kız..1700 grm..ve en onemlısı sekerım düşmüş normal degerlere ulasmıs ..cok sevındım .

iri bebek dogurmak ıstemıyorum asla 4 cıvarı cok ürkütmüştü benı sekerım yuksek olsa bebegım ırı olsa ıdı sezaryan olucaktı ..

hala baş gelış,herseyım normal Allahıma bın şükür ..ama yıne nefeksıyon cıkmıs ıdrarda ..3 hafta once enfeksıyon cıkmıstı antıbıyotık ve tek ıcımlık doz kullandık sımdı yıne cıkmıs..cok sasırdım doktor yanma fılan var mı dedı yok dıyorum cok dıkkat edıyorum artık boyle tek kullanımlık dozlarla devam edıcegız dedı ..kanım yıne düşük..

artık 15 gunde bır gorüsecegız ..yarında temızlık var evde bebegın kıyafetlerını yıkayıp hazırlayacagım artık :)

bakalım az kaldı heyecan yaptım doguma ,kızıma yaklastıgımı anladım bugun :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ya diger anneler çekılıs yapıp bırbırlerıne hedıye gonderıyorlar gordunuz mu bızde yapalım mı bırer anımız olur bırbırımızde..

valla bana uyarrrrr :))))))

merhabalar ciciş anneler..ben herzaman girip yazmasamda sıkı bir takipcisiyim bu topiğin bazen yazılarımız malesef güme gittiği için bende okumayı tercih ediyorum :1:ama şikayetçi değilim okumakta çok güzel cevap alamasamda bilgilenmek hoşuma gidiyor..bende dün kontrolüm vardı gittim bebişim gayet iyi ve sağlıklıymış..ama anlamadığım ilk günden beri bebeğim sattan hep bir hafta önce gidiyor.şimdi satımı haftam olarak sayıcam yoksa ultrason haftasınımı kafam karıştı...:26:

cnm maaşallah bebeğine...:nazar::nazar::nazar: bu arada sata göre davranıyor doktorlar hep...

bu arada ben dün gece omo babymle ve dalin yumuşatıcı ile yıkadım kızımın cicilerini, sonra odaya çamaşırlığa serdim. aman allahım o nasıl güzel bir kokudur. hepsini içime çekmekten bir hal oldum. kıyafetlere baktıkça gözlerim yaşarıyor. dua ediyorum allahım nolur kızım sabretsin. zamanında gelsin diye. sonra uyku tutmuyor. dün gece tansiyonum biraz yüksekti. gece saat 4 gibi yatabildim ancak düştü. sabah da 9da uyandım. bir kilo vermişim şu iki günde hem de yememi artırmış olmama rağmen. moral çok önemli. kilo almada bile. bebeğim de iki gündür o kadar az hareket ediyorki. ona da canım sıkılıyor. bu arada dün akşam ikinci doz progesteron iğnemi de vuruldum. acaba iğnelerden mi az hareket ediyor diye de düşündüm. sizce olabilir mi ki?

bebeğin güle güle giyer inşallah cnm. ama sen kendini sakın fazla yormaa...

dun benımde kontrolum ve kan uyusmazlığı ıgnem vardı yaptırdıktan sonra kontrole gırınce artık calısmama ızın cıkmadı doktordan calısmak ıztıyorum dememe rahmen.28. haftada 955 gram cıktı bebegımın agırlıgı dınlenmem lazımmız bol bol sol tarafına yat yalnızca dedı doktorum.evde kalma fıkrıne alısmaya calısıyorum sımdı.ne yesem ne ıcsem de bebgımın kılosu artsa:93:

cnm bebekler çok çabuk değişiyorlar. birden atağa geçer inşallah bebişin de annesini üzmez. bu arada benim de kan uyuşmazlığı durumum var... geçmiş olsun sana da... ha unutmadan söyleyeyim: gece kalkıp içilen süt hemen direkt bebeğe geçermiş. yani ben burda yazanların yalancısıyım :)

merhabalar ciciş anneler..ben herzaman girip yazmasamda sıkı bir takipcisiyim bu topiğin bazen yazılarımız malesef güme gittiği için bende okumayı tercih ediyorum :1:ama şikayetçi değilim okumakta çok güzel cevap alamasamda bilgilenmek hoşuma gidiyor..bende dün kontrolüm vardı gittim bebişim gayet iyi ve sağlıklıymış..ama anlamadığım ilk günden beri bebeğim sattan hep bir hafta önce gidiyor.şimdi satımı haftam olarak sayıcam yoksa ultrason haftasınımı kafam karıştı...:26:

sata göre hafta belırlenır cnm..bebişinin hep güzel haberlerini al inş cnm

bu arada ben dün gece omo babymle ve dalin yumuşatıcı ile yıkadım kızımın cicilerini, sonra odaya çamaşırlığa serdim. aman allahım o nasıl güzel bir kokudur. hepsini içime çekmekten bir hal oldum. kıyafetlere baktıkça gözlerim yaşarıyor. dua ediyorum allahım nolur kızım sabretsin. zamanında gelsin diye. sonra uyku tutmuyor. dün gece tansiyonum biraz yüksekti. gece saat 4 gibi yatabildim ancak düştü. sabah da 9da uyandım. bir kilo vermişim şu iki günde hem de yememi artırmış olmama rağmen. moral çok önemli. kilo almada bile. bebeğim de iki gündür o kadar az hareket ediyorki. ona da canım sıkılıyor. bu arada dün akşam ikinci doz progesteron iğnemi de vuruldum. acaba iğnelerden mi az hareket ediyor diye de düşündüm. sizce olabilir mi ki?

cnm sen erken olurmu dıye stres yaptınya ondan sanırım tansıyon dengen bozuldu senın.. sakin olmayı dene ve zamanında gelecek bebişim de hep.. psikolojı cok önemli bu evrelerde unutma cnm..

slm kızlar bugün çocuklarıma alışverişe gideyim dedim.yolda tansiyonum düştü.allahtan eltim vardı.bayılma kıvamına gelmiştim valla.birgün yükseliyo bir gün düşüyo.sizlerde de böyle tansiyonda oynalamar oluyomu.

aman dıkkat et cnm inş normale döner tansıyon dengen bende pek olmuyor tansıyon iniş cıkışı

HALİMEM;yolculuk var desene hadi hayırlısı bol bol dinlenirsin dogum öncesi annenlerde hemde hava değişikliği iyi gelir ..eşler arasında bazen kısa süreli ayrılıklar ıyıdır cnm özlersiniz birbirinizi özleyip kavuşma heyecanını yaşamış olursunuz :)

herkese iyi akşamlar:16::16::16::16:

bugun sabahtan doktora gittim kzımı gördüm cok tatlıydı kıpır kıpırdı başıda aşagı tarafa dönmüştü gecen günkü kemık agrısı ondan olmuş sanırım kızım hızlı bır dönüş yapmış:1::1: kılomuz 1250gr olmuş boyumuzu bılmıyoz söylemedi doktor amcamız:49:

doktordan eve gelip kahvaltımı yapıp eminönüne kızlarla buluşmaya gittim saat 2de istanbul buluşmamızı yaptık bugun gelebılenlerle..cok güzel bir gün oldu inş tekrar bir araya geliriz yine :21::21:

herkese iyi akşamlar:16::16::16::16:

bugun sabahtan doktora gittim kzımı gördüm cok tatlıydı kıpır kıpırdı başıda aşagı tarafa dönmüştü gecen günkü kemık agrısı ondan olmuş sanırım kızım hızlı bır dönüş yapmış:1::1: kılomuz 1250gr olmuş boyumuzu bılmıyoz söylemedi doktor amcamız:49:

doktordan eve gelip kahvaltımı yapıp eminönüne kızlarla buluşmaya gittim saat 2de istanbul buluşmamızı yaptık bugun gelebılenlerle..cok güzel bir gün oldu inş tekrar bir araya geliriz yine :21::21:

seninle aramızda 1 gün varmış :) yeni farkettim :69:
demek senin cadı büyümüş maşallah annesi :nazar: artık boylarını söylemiyorlarmış canım kilosunu söylüyorlarmış
ohh bide buluşmaya gitmiş bende olmak isterdim ama kısmet tabi :)))) güzel birgün geçirmişsin anlaşılan :54::54:

kızlar benim buaralar tekmeler daha şiddetli fıkır fıkır :)))))))))))

seninle aramızda 1 gün varmış :) yeni farkettim :69:
demek senin cadı büyümüş maşallah annesi :nazar: artık boylarını söylemiyorlarmış canım kilosunu söylüyorlarmış
ohh bide buluşmaya gitmiş bende olmak isterdim ama kısmet tabi :)))) güzel birgün geçirmişsin anlaşılan :54::54:

aa evet cnm 1gunmuş aramız bakalım hangımız önce doguracaz:1:

evet bugun buluştuk cok güzel gecti cnm sende istanbula gelınce senlede görüşürüz inş cnm belkı bebeklerle buluşuruz bu sefer:21::21::21:

kızlar kızkardeşimin arkadaşı dogum yaptı 2gun önce facede resmini gördüm hastanede bebişinle birlikte ay bir heyecanlandım kı sormayın bizdemi gün gelecek öyle alacaz kuzucuklarımızı yaa:16::16::16: ekim ayına da başladık kasım aralık cokta bişey kalmadı ne güzellll:66::66::66:

kızlar geçen hafta alttan muayene sonucu kananmam olmuştu, çok şükür geçti. muayeneden kaynaklanmış. bebeişimizde 1kg 200 gr olmuş.zekai tahir e gidiyordum, Ankara da yaşıyorum. şuan hastane değişikliği yapıcam. Çağ a gitmeyi düşünüyorum, fikri olan var mı?
bir de bebek arabası bakıcaz. 360 derece dönen tekerler iyi midir? alırken nelere dikkat etmeliyim?
park yatak da alıcaz yarın. :66:

bir de gecelik mi, pijama takımı mı alayım? doğumdan sonrası için hangisi kullanışlı olur?
bugün cicikomun yazlık hamile geceliğini 15 tl ye aldım. gerçek fiyatı 70 tl. ziya gökalp caddesinde bir mağazadan aldım. 3 takım aldım, hepsi 15 tl. yerleri çok kaliteli. yazlık ama olsun. bu fiyata bulmuşken kaçırmayayım dedim:64:

kızlar geçen hafta alttan muayene sonucu kananmam olmuştu, çok şükür geçti. muayeneden kaynaklanmış. bebeişimizde 1kg 200 gr olmuş.zekai tahir e gidiyordum, Ankara da yaşıyorum. şuan hastane değişikliği yapıcam. Çağ a gitmeyi düşünüyorum, fikri olan var mı?
bir de bebek arabası bakıcaz. 360 derece dönen tekerler iyi midir? alırken nelere dikkat etmeliyim?

bir de gecelik mi, pijama takımı mı alayım? doğumdan sonrası için hangisi kullanışlı olur?
bugün cicikomun yazlık hamile geceliğini 15 tl ye aldım. gerçek fiyatı 70 tl. ziya gökalp caddesinde bir mağazadan aldım. 3 takım aldım, hepsi 15 tl. yerleri çok kaliteli. yazlık ama olsun. bu fiyata bulmuşken kaçırmayayım dedim:64:

cnm maşallah bebişine seninde..bebek arabası konusunda bişey diyemıyecem hangıler kullanışlıydı unuttum cok oldu bır daha bebek arabası kullanmıyalı:))ama 360derece dönebılen ve gerektıgınde sabıtlenen tekerler rahat oluyordu sanırım..

ben pijama takımını daha rahat kullanıyorum oyuzden bunda da yıne pijama takımı almayı düşünüyorum senin tercihine kalmış cnm aldıklarınıda gule gule kullan inş ama gecelık takımı almışsın zaten bır tanede pijama takımı al istersen

Baby 2 Go Baby2Go Avangarde Travel Sistem 8831 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
buna bi bak istersen cnm aydın dan almış seher arkadaşımız 280 tl ye süper indirimli almış bende kargoyla getirteceğim alacağım bundan

destina, nusya fikirleriniz için teşekkür ederim:16:
nasıl 250 ye almışlar:44: çok iyiymiş valla.

aa evet cnm 1gunmuş aramız bakalım hangımız önce doguracaz:1:

evet bugun buluştuk cok güzel gecti cnm sende istanbula gelınce senlede görüşürüz inş cnm belkı bebeklerle buluşuruz bu sefer:21::21::21:

evet bakalım kim doğurucak önce :1:
buluşma eminim güzel geçmiştir evet istanbul a gidince buluşuruz bizde bellimi olur :34:

destina, nusya fikirleriniz için teşekkür ederim:16:
nasıl 250 ye almışlar:44: çok iyiymiş valla.

250 değil cnm 280 aydın da oturuyor oradaki wenice mağazasından almış bende sakaryadaki wenice mağazasına sordum ama burada yokmuş bende aydın'dan sipariş wereceğim kargoyla gelecek..baby 2 go hem kaliteli hemde sudan ucuzz daha ne olsun kaçırmamak lazım bu indirimi

kızlar kızkardeşimin arkadaşı dogum yaptı 2gun önce facede resmini gördüm hastanede bebişinle birlikte ay bir heyecanlandım kı sormayın bizdemi gün gelecek öyle alacaz kuzucuklarımızı yaa:16::16::16: ekim ayına da başladık kasım aralık cokta bişey kalmadı ne güzellll:66::66::66:

gözü aydın olsun olsun :)
ayyy ekim geldi ve hemen kasımın sonu gelsin ki gün saymaya başlayalım sanki çok uzakmış gib ya günler çabuk geçsin alalım kucaklarımıza meleklerimizi:69:

Ayyy ALLAH' tan tek değildin. aman dikkkat et canım, dr.una söyledinmi tansiyonunun düşüş ve çıkışlarını?
bana olmuyo canım. bebiş alışverişiydi heralde sevinçten bayılma kıvamına geldin belkide:34:
benimde hazırlıklarım bitiyo, bebişin bütün kıyafetleri yıkandı.benim gecelik ve diğer giyeceklerim iç dış hepsi yıkandı.ütülenip çantamız hazırlanıcak.benimde oğlumun karyolası kardeşine miras kaldı :1: yatağıda hazır.
sıra beklemeye kalıyo...
benimki sat.a göre 1 hafta gerideydi.geçenki kontrölde farkı kapatmış.yetişmiş.
inşallah zamanında gelirde küçük müçük önemli değil.
arkadaşım benle aynıydı.15 gün oldu 7 aylık doğum yaptı.başta öldü demişler.sonra bebek çırpınmış yaşıyo demişler.şimdi bebeği küvezde.durumu iyi çok şükür.ALLAH hepimize zamanında sağ salim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh.... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sorma cnm yaa.eltim olmasaydı 2 çocukla ortalıkta kalmıştım.bebişin herşeyini hazırladım.kızımın ve oğlumun yazlıklarını kaldırdım havalar serinledi diye kışlıkları çıkardım.çocuklar büyümüş elbiseler kısa va dar geldi.bugün işim yoktu aradan çıksın dedim.ikisinede aldım.doktoruma söyledim tansiyonu 1 haft.takip et tekrar haber ver duruma göre müdahale ederiz dedi.inş.şu 2 aı sorunsuz rahat atlatırız.

sata göre hafta belırlenır cnm..bebişinin hep güzel haberlerini al inş cnm

cnm sen erken olurmu dıye stres yaptınya ondan sanırım tansıyon dengen bozuldu senın.. sakin olmayı dene ve zamanında gelecek bebişim de hep.. psikolojı cok önemli bu evrelerde unutma cnm..

aman dıkkat et cnm inş normale döner tansıyon dengen bende pek olmuyor tansıyon iniş cıkışı

HALİMEM;yolculuk var desene hadi hayırlısı bol bol dinlenirsin dogum öncesi annenlerde hemde hava değişikliği iyi gelir ..eşler arasında bazen kısa süreli ayrılıklar ıyıdır cnm özlersiniz birbirinizi özleyip kavuşma heyecanını yaşamış olursunuz :)

tşk.cnm.bende de 3 gündür başladı.inş.devam etmez.

250 değil cnm 280 aydın da oturuyor oradaki wenice mağazasından almış bende sakaryadaki wenice mağazasına sordum ama burada yokmuş bende aydın'dan sipariş wereceğim kargoyla gelecek..baby 2 go hem kaliteli hemde sudan ucuzz daha ne olsun kaçırmamak lazım bu indirimi

ne alıyosunuz canım anakucağı bende alıcam ya ayın 15 inden sonra alırım artık

Back
X