kızlar geçen hafta alttan muayene sonucu kananmam olmuştu, çok şükür geçti. muayeneden kaynaklanmış. bebeişimizde 1kg 200 gr olmuş.zekai tahir e gidiyordum, Ankara da yaşıyorum. şuan hastane değişikliği yapıcam. Çağ a gitmeyi düşünüyorum, fikri olan var mı?
bir de bebek arabası bakıcaz. 360 derece dönen tekerler iyi midir? alırken nelere dikkat etmeliyim?
park yatak da alıcaz yarın.
bir de gecelik mi, pijama takımı mı alayım? doğumdan sonrası için hangisi kullanışlı olur?
bugün cicikomun yazlık hamile geceliğini 15 tl ye aldım. gerçek fiyatı 70 tl. ziya gökalp caddesinde bir mağazadan aldım. 3 takım aldım, hepsi 15 tl. yerleri çok kaliteli. yazlık ama olsun. bu fiyata bulmuşken kaçırmayayım dedim![]()
Cnm neden alttan muayene ettiler, gerekli miydi... Ben de ankaradayım balgat merkezde akropole gidiyorum, çok memnunum. Çag da çok iimiş ama fiyatı çoook fazla sanırım. Bebek arabasını ben de aldım, baby 2 go diye bir marka, 360 derece dönen, iki taraflı kullanılıyo, önden ve arkadan. bence bunlar daha ii. bence gecelik al, normal dogum da yapsan sezaryen de olsan o daha kullanışlı, gerçi kışın doğurcz üşür müyüz bilmiyom ama...ya da ikisinden de birer tane alalaım