2011 Aralık Anneleri

oo işlerini kolaylamışsın canım,,darısı başımıza inşallah :)) diğer kıyafetleride yıkasaydın bence,doğum snrası bebekle daha zor olur sanki,yıkaması ütülemesi ws.. yinede sen bilirsin tabi...bende önümüzdeki haftayı bu işlere ayırcam inşallah...

cnm.bizde bebiş doğduğunda kırkı çıkana kadar hergün yıkanıyo.azar azar yıkayıp ütülerim.bide benim diğer doğumlarımda elbise çok geldi yine çok gelir.ütüleme çok çıkar daha.ayy bebişim doğsunda her fırsatta 1-2 parça ütülerim ben.tabi sevmekten fırast buldukça:16::16:

cnm.bizde bebiş doğduğunda kırkı çıkana kadar hergün yıkanıyo.azar azar yıkayıp ütülerim.bide benim diğer doğumlarımda elbise çok geldi yine çok gelir.ütüleme çok çıkar daha.ayy bebişim doğsunda her fırsatta 1-2 parça ütülerim ben.tabi sevmekten fırast buldukça:16::16:

bizde de öyledir hergün yıkanır bebiş..yıkanınca uyur,,uyuyunca büyür inş diye :)) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende sımdıye kadar sezeryanla dogum yapan kac kısıyle konustum hıcbırıde bırsey hıssetmedıgını soyledı onunde zaten perde gıbı hastane onlugu oluyormus sen sadece bebegını gorebılıyormussun boyle seyler soyleyıp mecburı sezeryan olacak kısılerı de korkutuosunuz olmazkı boyleee :5::5: :43::43:

kesinlikle katılıyorum canım sana yaa..ben mecburi olanlardanım mesela..zaten yeterince üzülüyor ve korkuyorum bi de bunları okumak hiç ii gelmiyor doğrusu:50:

ben 2011 ocakta doğum yaptım sezeryanla yaptım mecburi falanda değildi kendi isteğimle yaptım.hiç bir problem yaşamadım allaha şükür.çok da keyifli eğlenceli geçti doğumum.epidural oldu sezeryanım.hissetme konusuna gelince parmağınızı elinizin üzerinden hızlıca bastırmadan geçirin o kadar.sanki teninize birisi dokunuyor.zaten heyecan oluyor bebeği görmek için.sakın dert etmeyin ben çok keyifle gittim hastaneye makyaj çantamıda aldım yanıma, saçıma fön bile çektirdim fotoğraflarda güzel çıkayım diye.rahat olun bebeğinizle buluşmaya gidiyorsunuz.

kesinlikle katılıyorum canım sana yaa..ben mecburi olanlardanım mesela..zaten yeterince üzülüyor ve korkuyorum bi de bunları okumak hiç ii gelmiyor doğrusu:50:

Canım bende aynı şekilde mecburi sezeryan olacaklardaan bırıyım dedıgın gıbı bende memnun degılım bu durumdan tabıkı herseyın en ıyı en normal olanından yanayız ama elımızde degıl bırde bıyle konusmalar olunca ınsan dahada korkuyo bende cok duydum bır kez daha dogum yapsam kesınlıkle sezeryan yaparım dıe sımdı hangısıne ınanayım bılmıorum kı :5::5:

bizde de öyledir hergün yıkanır bebiş..yıkanınca uyur,,uyuyunca büyür inş diye :)) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım peki kış bebişi olacak ya bızımkıler ona ragmen her gun yıkarmısınız hasta olmazlar mı acaba bende her gun yıkarım dıodumda etrafımda cogu hasta olur kısın ortasında deyınce tırstım :44::44:

ben 2011 ocakta doğum yaptım sezeryanla yaptım mecburi falanda değildi kendi isteğimle yaptım.hiç bir problem yaşamadım allaha şükür.çok da keyifli eğlenceli geçti doğumum.epidural oldu sezeryanım.hissetme konusuna gelince parmağınızı elinizin üzerinden hızlıca bastırmadan geçirin o kadar.sanki teninize birisi dokunuyor.zaten heyecan oluyor bebeği görmek için.sakın dert etmeyin ben çok keyifle gittim hastaneye makyaj çantamıda aldım yanıma, saçıma fön bile çektirdim fotoğraflarda güzel çıkayım diye.rahat olun bebeğinizle buluşmaya gidiyorsunuz.

Benimde planlarım o yondeydı saclarıma fon cektırırım cok hafıfde makyaj yaparım dıodum ama soylenenler benıde korkuttu sımdı :5::5: ınsallah bızımde senınkı gıbı kolay ve rahat gecer cunku benımde sezeryan olacak mecburı :5::5:

Benimde planlarım o yondeydı saclarıma fon cektırırım cok hafıfde makyaj yaparım dıodum ama soylenenler benıde korkuttu sımdı :5::5: ınsallah bızımde senınkı gıbı kolay ve rahat gecer cunku benımde sezeryan olacak mecburı :5::5:

Canım bende aynı şekilde mecburi sezeryan olacaklardaan bırıyım dedıgın gıbı bende memnun degılım bu durumdan tabıkı herseyın en ıyı en normal olanından yanayız ama elımızde degıl bırde bıyle konusmalar olunca ınsan dahada korkuyo bende cok duydum bır kez daha dogum yapsam kesınlıkle sezeryan yaparım dıe sımdı hangısıne ınanayım bılmıorum kı :5::5:

Canım peki kış bebişi olacak ya bızımkıler ona ragmen her gun yıkarmısınız hasta olmazlar mı acaba bende her gun yıkarım dıodumda etrafımda cogu hasta olur kısın ortasında deyınce tırstım :44::44:

canım aldığım duyumlar şöyleki nasıl alıştırrsak öyle devam eder diye.soğuğa da alışması lazım,ben öyle istyrm da ne kadarını uygulayabilcez görcez bakalım,,,,bu arada ewim doğalgazlı çok soğuk olmaz ama yinede olsaydı da yıkardım sanki,,çünkü drum bile bi ara bundan bahsetmişti,çok daha güzel büyüyor bebekler diye...

canım aldığım duyumlar şöyleki nasıl alıştırrsak öyle devam eder diye.soğuğa da alışması lazım,ben öyle istyrm da ne kadarını uygulayabilcez görcez bakalım,,,,bu arada ewim doğalgazlı çok soğuk olmaz ama yinede olsaydı da yıkardım sanki,,çünkü drum bile bi ara bundan bahsetmişti,çok daha güzel büyüyor bebekler diye...

Anlıyorum canım aslında etrafın soyledıgıne bırazda kulak tıkamak lazım bende yıkamayı dusunuyorumda dedıgın gıbı o zamana ne kadarını uygulayabılcez zaten bız dogum yaptıktan sonra akıl verenımız cok olacak herkesın soyledıgıne kulak asarsak ısımız ıs :1::1:

Anlıyorum canım aslında etrafın soyledıgıne bırazda kulak tıkamak lazım bende yıkamayı dusunuyorumda dedıgın gıbı o zamana ne kadarını uygulayabılcez zaten bız dogum yaptıktan sonra akıl verenımız cok olacak herkesın soyledıgıne kulak asarsak ısımız ıs :1::1:

:1:bencede :1::1::1:

hadi ben yatayım artıkın,,sabah okul var..bugünkü tatilden sonra zor gelcek ama neyse :)) ii geceler tekrardan herkeslere:21::21::21::21::21:

maşallah kızına canım,bence şeker falan yoktur,ben de 2-3 haftada hızlı kilo almışım,hiç sorma o ağrıları bende ağrılar yüzünden korktum dr. çok normal bel,kalça,kasık ağrısı dedi,bebeğin durumu çok iyi dedi,geceleri ben bile rahat uyuyamaz oldum demekki bu ağrıları çekmem lazımmış,kıymetli uykumu bölmem için,belimin ağrısı kalçalarıma,ayaklarıma vuruyo inim inim inletiyo beni geceleri,doğuma kadar böyle mi sürecek Aman Allahım

ben temizlik yapınca ve çok yürüyüp yorulunca belim ve kalçam ağrıyor genelde sağ tarafım ama normalde bir ağrım sızım olmuyor şimdilik... doğum iznine çıkınca dinlenirsin canım o zaman bu kadar ağrın olmaz sanırım ...

canım çok alakasız olacak ama cevap vermek zorunda da değilsin bu arada ama nick name'in emvacilbihar ne demek? senin yazdıklarını okuyup forumdan çıkınca saatlerce aklımda emvacilbihar diyorum. anlamını çözmeye çalışıyorum. benim için puzzle'a döndü senin adın.

Aynen tekerleme gibi dilimde benim de.:)

günaydın kızlar bugün ayrı bir heyecanla uyandık oğlumla çünkü kontrolümüz var bakalım benim paşam ne kadar olmuş ben oğlumu çok özlüyorum artık zaman çabuk geçmiyor....geçsin artık zaman..........

iyi akşamlar kızlar yoğunluktan 2 gündür yoktum.nasılsız.herkez iyidir inş.bende bugün hastane çantamı hazırladım.kızımın hastane kıyafaetlerini,battaniye sini yıkadım bir makine çamaşır çıktı yaaww.hacı şakirin granül sabunu nu bingonun bebiş için özel olan yumuşatıcısını kullandım.evimin her yanı bebk kokuyodu.diğer kıyafetlerini doğumdan sonra yıkıyacam.
aysuncum bebeklerin gelişimini doktorum 28 haftadan sonra haftada 200- 250 gr aldıklarını söylemişti.bundan sonra annede haftada 1 kilo alırmış.

doğru her hafta 1 kilo alıp 3 e tamamladım 29.30.31. derken:1::1::1:

herkese günaydınn...
bu aralar canım çok sıkkın sürekli ağlamak istiyorum.. hazırlık sürecinin hiçbiri istediğim gibi gitmiyor....çok eksik var boya yapamadım mobilyayı halaaa alamadım... ıvır kıvır eksikler tonla.....
eşim daha vakit var diyip beni daha da sinir ediyor.. herşeyi büyütüyormuşum...
sadece herşey hazır olsun istiyorum o kadar yaa:84::84::84:

mardin yatağin ve travel setin çok güzel canım güle güle kullansın oğluşun
neslihan kapı süsünde çok güzel bebek şekerinde....
selda ohh ne güzel gör bakalım oğlunu şu 1 hafta geçsede bende kızımı görsem...
tülayen azından herşeyi aldın sıfırı tükettin... ben bi b.k almadan tükettim ne olacak peki?????
sumak dr brown dediğin marka güzelmiş.. ben önce avent i düşündüm ama sonra o markayı bi tanıdıkta gördüm sanırım bende dr brown alacam..

Back
X