- 10 Ocak 2011
- 1.831
- 1
- 156
iki gündür kızım çok oynuyor huzursuzluktan sanırım sanki göbeğimden çıkacakmış gibi canımı yakıyro bu sabahta yolda gelirken döndü sanırım çok canım yandı... eğer döndüyse yandım baş gelişti şimdi yer değiştirdi
((
birde facede bi arkadaşımız şu yazıyı paylaymış...
sabah sabah otobüste ağlama krizene girdim... zaten bu ara ağlama modundayım...
Anneciğim,
Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duygulandığını, gözlerinden yaş geldiğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere…

birde facede bi arkadaşımız şu yazıyı paylaymış...
sabah sabah otobüste ağlama krizene girdim... zaten bu ara ağlama modundayım...
Anneciğim,
Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duygulandığını, gözlerinden yaş geldiğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere…