2011 Aralık Anneleri

Saol canım umarım hallederız ama ben unutmıcam beni bu kadar üzmeye hakkı yok kalktıgımızdan beri birbirimizi yiyoruz güya öğlen hallettik şimdi yine aynı tas aynı hamam kendiside dönüp bi tarafını yattı o bişey değil bebeğim için çok korkuyorum hiç oynamadı kaç saattir :5::5: psikolojik mi bilmiyorum bi yandan da kasığım ağrıo :14::14:

kuzum yaa... bebişler hemen anlıyor bizim durumumuzdan... biraz sakinleş. kalk bi bardak suyunu iç... git o inatçı eşine sarıl güzelce. bak oğlun da rahatlayacak eşin de... ama en çok da sen.... :))))

kuzum yaa... bebişler hemen anlıyor bizim durumumuzdan... biraz sakinleş. kalk bi bardak suyunu iç... git o inatçı eşine sarıl güzelce. bak oğlun da rahatlayacak eşin de... ama en çok da sen.... :))))

Yok canım sarılmam gerçekten bu kez kırıldım ne hali varsa görsün umurumda değil çıkıp evden gitmediğime dua etsin o söylediklerini yuttum oturdum :47::47:

Ne berbat bı gun tum gun problemli sorunlu geçti nefret ettim resmen herkesten sabahtan beri eşimle kavga ediyoruz ağla ağla canım çıktı bebeğim ne hallere girdi kimbilir saat 12den beri ağzıma bir lokma girmedi vicdan azabı çekiyorum ama agzıma bırsey suresım yok seytan dıokı cık gıt su evden bir dahada gelme :47::47: inşallah bebeğime birşey olmamıstır bu uzuntuyle :14::14:

sakınles canım bebegın de etkılenıcek..

kalk hadı corba fılan bırsey ye ıc yazık bebegıne.

sumak haklı mardincim... çok kararlıysan böyle yapmaya bari oğlunun karnını doyur... sen de sıkmamaya çalış canını...

bak ben 5 gündür ayrıyım eşimden... nelerimi feda etmezdim ki yanında olmak için...:5::5::5:

sakınles canım bebegın de etkılenıcek..

kalk hadı corba fılan bırsey ye ıc yazık bebegıne.

saol canımm bebısım ıcın uzuluyorum zaten :5::5: kendıme engel olamıyorum zaten onu dusundukce daha cok uzuluyorum aglıyorum :14: bıseyler hazırladım sımdı yıcem onu ac bırakmaya hakkım yok :14::14:

sumak haklı mardincim... çok kararlıysan böyle yapmaya bari oğlunun karnını doyur... sen de sıkmamaya çalış canını...

bak ben 5 gündür ayrıyım eşimden... nelerimi feda etmezdim ki yanında olmak için...:5::5::5:

Cok saol canım haklısınız hazırladım sımdı bıseyler yıcem bebegım ıcın keşke bizde biraz uzak kalsak birbirimizden iyi olurdu :5::5: iyiki sizler varsınız kızlar beni en iyi siz anlıyorsunuz :5:

Cok saol canım haklısınız hazırladım sımdı bıseyler yıcem bebegım ıcın keşke bizde biraz uzak kalsak birbirimizden iyi olurdu :5::5: iyiki sizler varsınız kızlar beni en iyi siz anlıyorsunuz :5:

sen de ii ki varsın... facebooktan açıp fotona baktım şimdi... yüzünden bile anlaşıyor ne kadar ii niyetli biri olduğun... çok dikkat et kendine... eşinle de ayrı kalmazsın inşallah... çok zor çünkü gün saymak. hem kızım hem eşim için gün sayıyorum :((((:5:

açlıktan hareket etmiyodur çocuk şekerim yemeğini yee üstüne de tatlı bişeeler ye bak gör uyutmayacak senii:34::34:

sen de ii ki varsın... facebooktan açıp fotona baktım şimdi... yüzünden bile anlaşıyor ne kadar ii niyetli biri olduğun... çok dikkat et kendine... eşinle de ayrı kalmazsın inşallah... çok zor çünkü gün saymak. hem kızım hem eşim için gün sayıyorum :((((:5:

Canım benimm yaaa cok saol duygulandırdın bak şimdi beni sabahtan beri salya sümüğüm zaten bak yine actım cesmelerıı :14::14: İnsan sinirle üzüntüyle bazı şeylerin farkına varmadan agzına gelenı soyleyebılıyor canım iştee :5::5: Haklısın zor olmaz olur mu bızde bır gun ayrı kaldık sadece ondada ıkımızde bırbırımıze kavusmayı bekledık ınsallah senın sayılı gununde su gıbı akıp gecerde esınede o melek kızınada kavusursun bıran once :70::70:

açlıktan hareket etmiyodur çocuk şekerim yemeğini yee üstüne de tatlı bişeeler ye bak gör uyutmayacak senii:34::34:

yıyorum cnm bı yandan da sıze yazıyorum cok saoluunn hepınızı cok sevıyorumm :16:

mrb kızlar nasılsınız.. mardin(burcu) üzülmeee lütfen bizide üzme bebişin de üzülür yazık kıyamam ona.:43:

bırde hamıle kılodu kullanmayan var mı ama kullanmıyorsanız kesınlıkle alın kızlar ınanılmaz rahatlık

benım 5 tane var beyazları yıkayamadıgım ıcın bugunluk dıgerlerınden gıyeyım dedım onlarda göbege kadar,göbek delıgım kapatıyorlardı , bikini tarzı degıl ama resmen iz yapmıs

kesmıs gobegımı ortadan ..

yarın 2 tane daha alacagım her gune bır tane olsun yıkayamayınca kalıyorum boyle ..

oysa gıydıgım de bıldıgınız babaanne kılodu kocaman :1:

selam kizlar
fatmacimcokama cok gecmis olsun canim benim iyilesecegine daha hasta olmusunn cabucak iyiles kuzularinin sana ihtiyaci varrrrr
unutkanlik hepimizde var seker
burcuhayatim uzulme artik bebegini dusun onlar herseyi cok iyi anliyorlar yemegini yeee bol bol su ic tatli ye bebisin nasil oynarr
bebislerinin esyalarini hazirlayan annislerede masallahhhhh

bende aralık annesi olacaktım ama kısmet olmadı :59:
simdi okudum yazılanları acaba bebişi kaybetmeseydim neler hissedicektim diye :59:
Allahım hepinizi nazarlardan saklasın bebişlerinizi sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin:nazar::nazar:

yeniden çalışmalara başladık bebiş icin dua edin benim içinde bari haziran annesi oliyim :58:

bebiş hareket etti mi peki karnı doyunca

Canımm bebısım hareket etti çok sukur daha fazla meraklandırmadı annesiniii :46::46::emir_bebek::emir_bebek: Kurban olurum ben onu veren Allahaa :5::5:

selam kizlar
fatmacimcokama cok gecmis olsun canim benim iyilesecegine daha hasta olmusunn cabucak iyiles kuzularinin sana ihtiyaci varrrrr
unutkanlik hepimizde var seker
burcuhayatim uzulme artik bebegini dusun onlar herseyi cok iyi anliyorlar yemegini yeee bol bol su ic tatli ye bebisin nasil oynarr
bebislerinin esyalarini hazirlayan annislerede masallahhhhh

Canım cok saol haklısın bebısımız herseyden onemlı aynen dedıgın gıbı yaptım bıraz bıseyler yedım cık.ekmek yedım uzerıne de su ıctım cok sukur melegım tepkı verdı annesıne :emir_bebek::emir_bebek::46::46:

bende aralık annesi olacaktım ama kısmet olmadı :59:
simdi okudum yazılanları acaba bebişi kaybetmeseydim neler hissedicektim diye :59:
Allahım hepinizi nazarlardan saklasın bebişlerinizi sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin:nazar::nazar:

yeniden çalışmalara başladık bebiş icin dua edin benim içinde bari haziran annesi oliyim :58:

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız senınle ınsallah en kısa zamanda guzel haberlerını verırsın

Biz yatıyoruz Güzel Anneler ve melekleri belim çok ağrıdı benim hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyi gecelerrr :80:

Back
X