2011 Aralık Anneleri

bırde hamıle kılodu kullanmayan var mı ama kullanmıyorsanız kesınlıkle alın kızlar ınanılmaz rahatlık

benım 5 tane var beyazları yıkayamadıgım ıcın bugunluk dıgerlerınden gıyeyım dedım onlarda göbege kadar,göbek delıgım kapatıyorlardı , bikini tarzı degıl ama resmen iz yapmıs

kesmıs gobegımı ortadan ..

yarın 2 tane daha alacagım her gune bır tane olsun yıkayamayınca kalıyorum boyle ..

oysa gıydıgım de bıldıgınız babaanne kılodu kocaman :1:

sumakcım bende o hamile kilotlarını merak ediyorum bende rahat edemeyeceğimi düşünüyorum ya o karnına kadar olanları ben hala eski kilotlarımı giyiyorum deli gibi sıkıyoda aslında ama hep erteleme sonucu alamadım şimdi hamile kilodumu tavsiye edersiniz yoksa normal geniş babanne kilotlarımı düşüncesi bile tuhaf ama :1::1:

Dün hastahaneye gitim karnımda sertleşmeler felan vardı nst ye girdim ve hafif 34 e vuran 5 dakikada bir kasılmalar çıkdı neyse serum ve 2 tane hap verdiler bende sistit ve vajinit var ilk kızımı doktorun gümbürtüsüne erken doğurtuldum 30 hafta 3 günlük şimdi iyi rabbime şükür ikinci nst de kasılmalar durmuşdu ne olur dua edin bana bunuda erken doğurmuyım şimdi tek merak etiğim sizdede böyle oldumu kasılmanız erken haftalarda başlayıpda midyatında ddoğum yapan oldumu

canım benim ilk gebeliğimde kasılmalr 17. haftada bşlamıştı , 37+6da sez. ile dünyaya geldi oğlum :nazar:

kızlar ben karar verdim 39 hafta bitene kadar beklicem doğumumu çünkü benim korktuğum şeyler sezaryanda da var neden ozaman sezaryan yapayımki :69: Allah nasip ederse normal doğum yapmayı çok istiyorum kendimide hazırlamaya başladım şimdiden :69:

Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :34:

inşallah senin verdiğin karar zamanı gelir bebeğin :) aceleci bebişler o kadar çok ki bizim topikte maşallah , ben bile emin değilim dr.um 20 kasım 38+2de > yani 39. haftada yaparız sezaryeni demesine rağmen .. inşallah o tarihlere kadar dayanır sıpacıklar :emir_bebek:

inşallah senin verdiğin karar zamanı gelir bebeğin :) aceleci bebişler o kadar çok ki bizim topikte maşallah , ben bile emin değilim dr.um 20 kasım 38+2de > yani 39. haftada yaparız sezaryeni demesine rağmen .. inşallah o tarihlere kadar dayanır sıpacıklar :emir_bebek:

canım bende hayali olarak 38+2 de doğum yapmayı çok isterdim :))) tabi hayal olarak bebişlerimizin ne zaman geleceği gerçekten belli olmuyor inşallah herşey normal yolunda gider hangisi hayırlısıysa o şekilde olsun doğumumuz :)
sen niye sezaryan yapıyorsun keyfimi yoksa mecburimi:34:

canım bende hayali olarak 38+2 de doğum yapmayı çok isterdim :))) tabi hayal olarak bebişlerimizin ne zaman geleceği gerçekten belli olmuyor inşallah herşey normal yolunda gider hangisi hayırlısıysa o şekilde olsun doğumumuz :)
sen niye sezaryan yapıyorsun keyfimi yoksa mecburimi:34:

ilk doğumum sez. olduğu için > yani mecburen :59:

ilk doğumum sez. olduğu için > yani mecburen :59:

canım bizlerde böyle söylüyoruz en azından kendi adıma ama neyin ne olacağını bende bilemem herşey kısmet belki böyle konuşuyorum benimde sezaryan olabilir üzülmeye hiç gerek yok hayırlısı nasılda öyle olsun dimi arkadaşım:34:
sezaryanı öcü olarak görmüyorum ben sadece kendimi alıştırmaya çalışıyorum sezaryan yapanlara da saygım sonsuz :34:

hayırlısıyla 32. haftamıza girmiş bulunuyoruz...:64:
sona doğru yaklaşıyoruz daha çok ...
hayırlısıyla hepimiz hayırlısıyla şu sıpaları sağsalim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah...

günaydın kızlar:79::79::79:32. haftamızı doldurduk bugün çalışabilir raporu alcam,şurda 4 kasıma kadar bişey kalmadı günler çabuk geçiyor:66::66::66::66::66:

kızlar size benim için süper olan iki haber vereceğim şimdi:52::nazar::nazar::nazar:

şoktayım sevincimi sizinle paylaşmak istedim. kızkardeşimin 4 senedir çocuğu olmuyordu 2 düşükten sonra tekrar hamile. az önce öğrendim. 2. haber en yakın arkadaşım aşılama yöntemi ile hamile kalamıyordu şimdi kendiliğinden hamile kalmışşşşşşşşş

teyze oluyorum:46: hem de 2 taraftan. bu süper bişi yaaaaa ikisi de bebk için çok beklediler. inşallah bi aksilik olmaz. arkadaşımın 3 gündür kanaması varmış adet görüyorum diyerek hiç önemsememiş. bugün aşılama öncesi kontrole gittiğinde eşi ile doktor bi bakmış burda 5 haftalık bi bebek var demiş. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz demiş ama kanama olduğu için düşük tehlikesi yüksekmiş. bu arada benim oğlan da beni tekmeliyor içerden. o da çok sevindi galiba.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok sevindim canım tebrik ederim Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsn

Saol canım umarım hallederız ama ben unutmıcam beni bu kadar üzmeye hakkı yok kalktıgımızdan beri birbirimizi yiyoruz güya öğlen hallettik şimdi yine aynı tas aynı hamam kendiside dönüp bi tarafını yattı o bişey değil bebeğim için çok korkuyorum hiç oynamadı kaç saattir :5::5: psikolojik mi bilmiyorum bi yandan da kasığım ağrıo :14::14:

bebişler etkileniyo ruh halimizden üzme kendini annesi üzüldüğün zaman elini karnına koy uyu sakinleşirsin pıtpıtları dinle,mesela ben ultrasonda güldüm kızımı görünce o da gülümsedi hemen,hissediyolar demekki,merak etme çözülür tüm problemler sen sakin ol

günaydınnnn :3:
hepimize iyi bir hafta olsun :16:
bebişlerimiz büyüsün , boyları uzasın , tosun olsuuunn :52:
hamişlerimiz sağlıklı ve mutlu olsuuuunnn :49:
çalışanlara kolaylıklar ve evde gebeş gebeş yatanlara löp löp et olsun :27:

AyTanemmmmm , bir ara gebeliğinde riskli bir durum vardı , uzun zamandır aktif olarak giremediğim için gelişmelerinden haberdar değilim .. şimdi nasılsın canım , bebiş nasıl :70:

kızlar ya benim önlü arkalı tüm çatı kemiklerim ağrıyo ya,her ayağa kalktığımda,aneyyy noluyo bana,neyseki 2 gündür geceleri rahat yatıyom bel ağrım geçti bayağı,bunlar benim cart diye doğurcağımımı gösteriyo,dr. herşey yolunda vücut kendini doğuma hazırlıyo diyo ne hazırlıkmış bu bitmedi gitti

günaydın kızlar...

bu gün itibari ile son 9 haftamıza girdik (39+1 de sezeryan kısmetse) Allah'ın izni ile.. Artık haftaları geri sayar olduk.. Her an daha da heyecanlanıyoruz:)

AyTanemmmmm , bir ara gebeliğinde riskli bir durum vardı , uzun zamandır aktif olarak giremediğim için gelişmelerinden haberdar değilim .. şimdi nasılsın canım , bebiş nasıl :70:

Starimucuuum simdi okudum yazini. Geri sayfalara bakiyordum, kusura bakma canim.
En son doktora gittigimda Rahmimdeki kisalik hala 2,5 cm´de duruyordu ama doktor acilmanin kapaldigini söyledi Allah´a cok sükür. Yinede calismaya müsade yok bol bol yatmam gerekiyor. Yoksa tehlikeli olabilir dedi. Sancilarimin hafiflesmesi icinde günde 5mg magnezyum icmem gerekiyor. Bebisimi kac haftadir görmedim. Bizim burda yasal olarak Bebege 3 defa bakiliyor Ultrasonda. Oglusumu haftaya pazartesi Insallah tekrardan görecegim. Su an kac kilo, boyu kac onu dahi bilmiyorum. Sadece kalp atislari dinlendi, ondada hic bir sorun cikmadi Allaha sükür. Bakalim haftaya Insallah iyi haberler alirim.
Insallah sizlerde iyisiniz, hersey yolundadir.. Öpüyorum ikinizide.

Bu arada tüm annislere ve bebislerine günaydindal. Hepinize güzel bir gün gecirmenizi dilyiorum.
Bizim burda yagmurlu bir gün olacak yine.
Öpüyorum hepinizi.

hoşgeldin canm nasılsın:79::79:

teşekkürler canım :54:
hem iyi hem değil :59: miniğimle ilgili gelişmeler çok iyi , ona sebep iyiyim .. 32den 37ye uzattım raporumu ama yine de idare edecek çalıştığım kurum , o yüzden de iyiyim Allaha şükür :16:
ama oğlum hasta ..... geçen hafta çarşambadan beri , 10 günden fazladır larenjit .. 5 gün sabah-akşam antibiyotik iğne oldu :(( tam1 hafta geçip de perş-cuma bitti derken cuma yine sesi kalınlaştı ve 38 ateşle dr.a götürdük , fitil-ateş düşürücüler derken ctesi sabah çok iyiydi .. o haline güvenip KVye bırakıp karşıya dr.uma geçtik .. ordan çıktıktan sonra Eminönü'nden almam gereken 3-5 eksik vardı onları hallettim , sonra Masko'ya karyolasını bakmaya gittiğimizde KP aradı ki oğluşun ateşi çıkmış , doğru dürüst bi şey yedirememişler , güya ilaçlarını içirmişler falan filan ... karyola bakmayı bırakıp hemen oraya gittik ki çok yakın arası 15 dak. felan .. eve bi geldik çocuk atlet body ile arabasında aygın baygı yatıyor :43: bir de marifetmiş gibi kuzenleriyle oraya koş buraya koş canı çıkmış yorulmuş vs.. ya hasta olduğunu biliyorlar ne diye hasta çocuğun dışarıda koşa koşa yorulmasına iyice bitkin düşüp hastalığının pekişmesine izin veriyorlar , bunlar nasıl çocuk büyütmüş , bizimkine gelene kadar ellerinden 4 tane daha torun geçmiş anlamıyorum :37: kuzumu alıp direkt çok da içimize sinmese de herzaman ve bir önceki gün de gittiğimiz hastaneye gittik .. hemen buhar tedavisi verildi .. hastane ortamından oldukça korkan meleğim yüzüne takılan maske ve çıkan buharlardan daha da tedirgin oldu ve orada kaldığımız 3 saatin neredeyse her dakikasında ağladı .. " anni kucaana all " dedikçe alamayışım , aldığımda " anni kalk " diyerek buhar terapisinden kaçmak istemesi ve benim gözyaşlarımı tuta tuta elimdeki mağaza kartlarının üzerindeki şekillerden onun bildiği kelimeleri kullanarak hikayeler uydurup dikkatini dağıtmaya çalışmam ikimizi de perişan etti .. en çok kızdığımsa ilk gittiğimiz dr.un yanlış tedavi uygulaması .. hastalığının sebebi virütikmiş , yani boşu boşuna 5 gün sabah-akşam antibiyotik aldı oğlum , içimiz parçalana parçalana dizlerinden ben tuta tuta yaptırdım o gerizekalı iğneleri .. ağlarken gözleri yarı açık öyle bir bakması vardı ki sanki " anne buna bana yapmalarına nasıl izin veriyorsun " der gibi .. 3 gündür ağlayamıyordum , şimdi bunları yazarken ve hazır o da uyuyorken ağlayabildim biraz ...
çok zormuş anne olmak , taş gibi bir kalbe , zırh gibi sinirlere , her durum için milyon dolarlık animasyon film yapımcılarına inat bir yaratıcılığa ihtiyacı varmış anne olacak kişinin ..

Starimucuuum simdi okudum yazini. Geri sayfalara bakiyordum, kusura bakma canim.
En son doktora gittigimda Rahmimdeki kisalik hala 2,5 cm´de duruyordu ama doktor acilmanin kapaldigini söyledi Allah´a cok sükür. Yinede calismaya müsade yok bol bol yatmam gerekiyor. Yoksa tehlikeli olabilir dedi. Sancilarimin hafiflesmesi icinde günde 5mg magnezyum icmem gerekiyor. Bebisimi kac haftadir görmedim. Bizim burda yasal olarak Bebege 3 defa bakiliyor Ultrasonda. Oglusumu haftaya pazartesi Insallah tekrardan görecegim. Su an kac kilo, boyu kac onu dahi bilmiyorum. Sadece kalp atislari dinlendi, ondada hic bir sorun cikmadi Allaha sükür. Bakalim haftaya Insallah iyi haberler alirim.
Insallah sizlerde iyisiniz, hersey yolundadir.. Öpüyorum ikinizide.

Bu arada tüm annislere ve bebislerine günaydindal. Hepinize güzel bir gün gecirmenizi dilyiorum.
Bizim burda yagmurlu bir gün olacak yine.
Öpüyorum hepinizi.

canım 2.5 cm vajinal ölçüm mü yoksa idrara sıkışık gidip de karından bakılan ölçüm mü ? çünkü ölçümlerde 1 cm oynuyor diye biliyorum ve her ne olursa olsun 2.5 cm kısalık önemsenmeyecek , sadece " çalışma eve otur " gibi bir tavsiye verilecek bir durum değil diye biliyorum .. sen elinden geldiğince uzan , mecbur kalmadıkça çok gezinme , yemeğini de o şekilde ye bence .. tedvibir hiç bir şekilde elden bırakma canım .. hep sağlıklı haberlerini duymak üzere:54:

Back
X