2011 Aralık Anneleri

Canım benimm yaaa cok saol duygulandırdın bak şimdi beni sabahtan beri salya sümüğüm zaten bak yine actım cesmelerıı :14::14: İnsan sinirle üzüntüyle bazı şeylerin farkına varmadan agzına gelenı soyleyebılıyor canım iştee :5::5: Haklısın zor olmaz olur mu bızde bır gun ayrı kaldık sadece ondada ıkımızde bırbırımıze kavusmayı bekledık ınsallah senın sayılı gununde su gıbı akıp gecerde esınede o melek kızınada kavusursun bıran once :70::70:

amin cnm... çok tşk ederim... :)) ama daha fazla ağlama, ben de ağlamak için sebep arıyorum zaten. karşılıklı krize girmeyelim sonra:) :1:

bırde hamıle kılodu kullanmayan var mı ama kullanmıyorsanız kesınlıkle alın kızlar ınanılmaz rahatlık

benım 5 tane var beyazları yıkayamadıgım ıcın bugunluk dıgerlerınden gıyeyım dedım onlarda göbege kadar,göbek delıgım kapatıyorlardı , bikini tarzı degıl ama resmen iz yapmıs

kesmıs gobegımı ortadan ..

yarın 2 tane daha alacagım her gune bır tane olsun yıkayamayınca kalıyorum boyle ..

oysa gıydıgım de bıldıgınız babaanne kılodu kocaman :1:

valla ben de aldım hamile kilodu:)) hakikaten rahat. herkese tavsiye ederim ben de...

bende aralık annesi olacaktım ama kısmet olmadı :59:
simdi okudum yazılanları acaba bebişi kaybetmeseydim neler hissedicektim diye :59:
Allahım hepinizi nazarlardan saklasın bebişlerinizi sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin:nazar::nazar:

yeniden çalışmalara başladık bebiş icin dua edin benim içinde bari haziran annesi oliyim :58:

inşallah cnm ya... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

günaydın aranıza yeni katıldım bende 33 haftalık hamileyim

hoşgeldin :)))))))

teşekkürler canım :54:
hem iyi hem değil :59: miniğimle ilgili gelişmeler çok iyi , ona sebep iyiyim .. 32den 37ye uzattım raporumu ama yine de idare edecek çalıştığım kurum , o yüzden de iyiyim Allaha şükür :16:
ama oğlum hasta ..... geçen hafta çarşambadan beri , 10 günden fazladır larenjit .. 5 gün sabah-akşam antibiyotik iğne oldu :(( tam1 hafta geçip de perş-cuma bitti derken cuma yine sesi kalınlaştı ve 38 ateşle dr.a götürdük , fitil-ateş düşürücüler derken ctesi sabah çok iyiydi .. o haline güvenip KVye bırakıp karşıya dr.uma geçtik .. ordan çıktıktan sonra Eminönü'nden almam gereken 3-5 eksik vardı onları hallettim , sonra Masko'ya karyolasını bakmaya gittiğimizde KP aradı ki oğluşun ateşi çıkmış , doğru dürüst bi şey yedirememişler , güya ilaçlarını içirmişler falan filan ... karyola bakmayı bırakıp hemen oraya gittik ki çok yakın arası 15 dak. felan .. eve bi geldik çocuk atlet body ile arabasında aygın baygı yatıyor :43: bir de marifetmiş gibi kuzenleriyle oraya koş buraya koş canı çıkmış yorulmuş vs.. ya hasta olduğunu biliyorlar ne diye hasta çocuğun dışarıda koşa koşa yorulmasına iyice bitkin düşüp hastalığının pekişmesine izin veriyorlar , bunlar nasıl çocuk büyütmüş , bizimkine gelene kadar ellerinden 4 tane daha torun geçmiş anlamıyorum :37: kuzumu alıp direkt çok da içimize sinmese de herzaman ve bir önceki gün de gittiğimiz hastaneye gittik .. hemen buhar tedavisi verildi .. hastane ortamından oldukça korkan meleğim yüzüne takılan maske ve çıkan buharlardan daha da tedirgin oldu ve orada kaldığımız 3 saatin neredeyse her dakikasında ağladı .. " anni kucaana all " dedikçe alamayışım , aldığımda " anni kalk " diyerek buhar terapisinden kaçmak istemesi ve benim gözyaşlarımı tuta tuta elimdeki mağaza kartlarının üzerindeki şekillerden onun bildiği kelimeleri kullanarak hikayeler uydurup dikkatini dağıtmaya çalışmam ikimizi de perişan etti .. en çok kızdığımsa ilk gittiğimiz dr.un yanlış tedavi uygulaması .. hastalığının sebebi virütikmiş , yani boşu boşuna 5 gün sabah-akşam antibiyotik aldı oğlum , içimiz parçalana parçalana dizlerinden ben tuta tuta yaptırdım o gerizekalı iğneleri .. ağlarken gözleri yarı açık öyle bir bakması vardı ki sanki " anne buna bana yapmalarına nasıl izin veriyorsun " der gibi .. 3 gündür ağlayamıyordum , şimdi bunları yazarken ve hazır o da uyuyorken ağlayabildim biraz ...
çok zormuş anne olmak , taş gibi bir kalbe , zırh gibi sinirlere , her durum için milyon dolarlık animasyon film yapımcılarına inat bir yaratıcılığa ihtiyacı varmış anne olacak kişinin ..

çookkk uzun zamandır görememiştim seni ve merak ediyordum zaten. ama sen nelerle uğraşmışsın :(( çok geçmiş olsun...

günaydınn kızlar bizdee hastaneden geliyoruzzz. yakışıklı oğluşumu gördükk. yaramazzz gene küçükk 4-5 gün kadarr. büyütemedim gitti yahuu.
raporumuda yazdırdım yarın gidip alıcam. ben ordayken bi bayan geldi rapor almk için ama 39+2 falan mış bilmiyomuş ssk dan para alınacağını. hemşirede dedi bişi yapamayız artık diyee. sizde sakın ihmal etmeyin tam 32+0 da alın raporunuzu

ya cnm ben de 32+0 pazar gününe denk geliyor. 32+1 olmasında sakınca yoktur sanırım. bi de raporluyum zaten. okuldan bi sorun çıkarmazlar inşallah...:97::95::95:

Çok çok moralim bozuk arkadaşlar. Nicko'cum, seni öyle iyi anladım ki bu son 3-4 gündür. :( Yaklaşık 2 hafta doktor kontrolüne gittiğimde 2 haftada 800 gr. yağ aldığım için (hamile kaldığımdan beri toplam 2 kg. olmuş oluyordu) doktorum şeker ölçmeye başlamamı, çok büyük ihtimalle şekerimin yükseldiğini söyledi. Ben de yüzüne değilse de arkasından söylendim durdum, 7 ayda 2 kg. almışım, bir de başıma şeker çıkarıyor şimdi vs. vs. diye. Çok çok da sıkı bir diyet listesi verdi. Neyse, başlarda ölçmeye başladım, diyete uymasam da üst sınırların 1-2 puan üzerinde çıktı, öyle olunca önemsemedim tabii. Sonra çok sevdiğim bir şeyleri yediğim bir akşamın sabahı, şeytan dürttü, şekerimi bir ölçeyim dedim. açlık şekeri 172!!!!!!!! O günden beri 4 gündür diyeti harfiyen yapıp günde 7 defa şeker ölçüyorum. Diyete uymama rağmen arada yüksek çıkıyor ya da üst sınıra çok yakın.

Eğer takip ettikten sonra yüksek olduğunu görürsem bir ilaca başlamamı istemişti doktorum, sabah ilk defa yemek arasında ilacı kullandım. Kahvaltıda 1,5 dl. çavdar ekmeği, 1 dl. peynir, 2 adet zeytin, 1/2 domates yedim. Bütün bunlara rağmen 1. saat tokluk şekeri 135!!!!!!!!!!!!!!!!!! (üst sınır 130) Çıldırmak üzereyim. Bir yandan Allah korusun bebek için çok çok tehlikeli olduğunu biliyorum, bir yandan o aldığım 2 kg.'yu 2,5 kg. olarak son 4 günde verdim, birşey yemiyorum ve bu bebek nasıl büyüyecek diye bunalıma giriyorum. Çok mutsuzum.

kızlar günaydın

şimdi size uzman soruları soracağım hazır mısınız?

1. benim tahmini doğum tarihim 26 aralık görünüyor

ben 26 ekimde doğum iznime çıkabiliyor muyum?
sskda dosya açılması lazım dediler

bu nedir?

dosyayı bizzat benim mi gidip açmam gerekiyor
daha erken dosya açılamıyor mu

yani benim dosyamın ne zaman açılması lazım

daha fazla çalışamicam da :17:

bir de dün duydum
ssk bir de bebek parası veriyormuş
ama söyleyen kişi de emin değil

daha doğrusu ben alamadım günü kaçırdım kimsenin de haberi yoktu sen aman ha aman kaçırma dedi
2bin mi 3bin mi ne para veriyormuş

fikri olan var mı?

sanırım bebeğin doğduğunun 50. günü yatıyormuş.

bizim muhasebeciye sorcam da önce sizden bilgi alayım dedim:54:

günaydınnn herkese...
geçmişi okumadım henüz umarım hepiniz ve minik kuzucuklarınız iyilerdir....
ben çokk iyim:nazar::nazar::nazar: sonunda kızımın odasını aldık haftasonu....
uyku setlerinide aldık....
bu ay göçtük yine ama kızıma feda olsun...
odasının resmini bulamadım linklini ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz????
2 kasımda teslim edilecek dediler ama ben inanmadım... kesin bayramdan sonra gelecek...
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl

çok şirin ve sade... hayırlı olsun cnm...

Çok çok moralim bozuk arkadaşlar. Nicko'cum, seni öyle iyi anladım ki bu son 3-4 gündür. :( Yaklaşık 2 hafta doktor kontrolüne gittiğimde 2 haftada 800 gr. yağ aldığım için (hamile kaldığımdan beri toplam 2 kg. olmuş oluyordu) doktorum şeker ölçmeye başlamamı, çok büyük ihtimalle şekerimin yükseldiğini söyledi. Ben de yüzüne değilse de arkasından söylendim durdum, 7 ayda 2 kg. almışım, bir de başıma şeker çıkarıyor şimdi vs. vs. diye. Çok çok da sıkı bir diyet listesi verdi. Neyse, başlarda ölçmeye başladım, diyete uymasam da üst sınırların 1-2 puan üzerinde çıktı, öyle olunca önemsemedim tabii. Sonra çok sevdiğim bir şeyleri yediğim bir akşamın sabahı, şeytan dürttü, şekerimi bir ölçeyim dedim. açlık şekeri 172!!!!!!!! O günden beri 4 gündür diyeti harfiyen yapıp günde 7 defa şeker ölçüyorum. Diyete uymama rağmen arada yüksek çıkıyor ya da üst sınıra çok yakın.

Eğer takip ettikten sonra yüksek olduğunu görürsem bir ilaca başlamamı istemişti doktorum, sabah ilk defa yemek arasında ilacı kullandım. Kahvaltıda 1,5 dl. çavdar ekmeği, 1 dl. peynir, 2 adet zeytin, 1/2 domates yedim. Bütün bunlara rağmen 1. saat tokluk şekeri 135!!!!!!!!!!!!!!!!!! (üst sınır 130) Çıldırmak üzereyim. Bir yandan Allah korusun bebek için çok çok tehlikeli olduğunu biliyorum, bir yandan o aldığım 2 kg.'yu 2,5 kg. olarak son 4 günde verdim, birşey yemiyorum ve bu bebek nasıl büyüyecek diye bunalıma giriyorum. Çok mutsuzum.
ah arkadaşım çok üzgünüm şu anda :14:

ama moralini bozma ben sabah akşam 8er doz insülin vuruluyorken bu hafta sabah bir başka cins daha insülin vurmaya başlamama rağmen düşmüyor ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumm
sabah biri çok kuvvetli biri normal toplam11 doz insüline rağmen ve 2 dilim tam çavdar ekmeği arası domates salatalık ve peynir 2 de ceviz yememe rağmen çıkan tokluk şekerim 199 akşama doktoruma yine gitcem bakalım ne dicek

sen beni düşünüp kendini sıkma bak dietle yine de nispeten düzeltmişsin sen peyniri az yağlı ye zeytinleri de kes tamam mı:26:

teşekkürler canım :54:
hem iyi hem değil :59: miniğimle ilgili gelişmeler çok iyi , ona sebep iyiyim .. 32den 37ye uzattım raporumu ama yine de idare edecek çalıştığım kurum , o yüzden de iyiyim Allaha şükür :16:
ama oğlum hasta ..... geçen hafta çarşambadan beri , 10 günden fazladır larenjit .. 5 gün sabah-akşam antibiyotik iğne oldu :(( tam1 hafta geçip de perş-cuma bitti derken cuma yine sesi kalınlaştı ve 38 ateşle dr.a götürdük , fitil-ateş düşürücüler derken ctesi sabah çok iyiydi .. o haline güvenip KVye bırakıp karşıya dr.uma geçtik .. ordan çıktıktan sonra Eminönü'nden almam gereken 3-5 eksik vardı onları hallettim , sonra Masko'ya karyolasını bakmaya gittiğimizde KP aradı ki oğluşun ateşi çıkmış , doğru dürüst bi şey yedirememişler , güya ilaçlarını içirmişler falan filan ... karyola bakmayı bırakıp hemen oraya gittik ki çok yakın arası 15 dak. felan .. eve bi geldik çocuk atlet body ile arabasında aygın baygı yatıyor :43: bir de marifetmiş gibi kuzenleriyle oraya koş buraya koş canı çıkmış yorulmuş vs.. ya hasta olduğunu biliyorlar ne diye hasta çocuğun dışarıda koşa koşa yorulmasına iyice bitkin düşüp hastalığının pekişmesine izin veriyorlar , bunlar nasıl çocuk büyütmüş , bizimkine gelene kadar ellerinden 4 tane daha torun geçmiş anlamıyorum :37: kuzumu alıp direkt çok da içimize sinmese de herzaman ve bir önceki gün de gittiğimiz hastaneye gittik .. hemen buhar tedavisi verildi .. hastane ortamından oldukça korkan meleğim yüzüne takılan maske ve çıkan buharlardan daha da tedirgin oldu ve orada kaldığımız 3 saatin neredeyse her dakikasında ağladı .. " anni kucaana all " dedikçe alamayışım , aldığımda " anni kalk " diyerek buhar terapisinden kaçmak istemesi ve benim gözyaşlarımı tuta tuta elimdeki mağaza kartlarının üzerindeki şekillerden onun bildiği kelimeleri kullanarak hikayeler uydurup dikkatini dağıtmaya çalışmam ikimizi de perişan etti .. en çok kızdığımsa ilk gittiğimiz dr.un yanlış tedavi uygulaması .. hastalığının sebebi virütikmiş , yani boşu boşuna 5 gün sabah-akşam antibiyotik aldı oğlum , içimiz parçalana parçalana dizlerinden ben tuta tuta yaptırdım o gerizekalı iğneleri .. ağlarken gözleri yarı açık öyle bir bakması vardı ki sanki " anne buna bana yapmalarına nasıl izin veriyorsun " der gibi .. 3 gündür ağlayamıyordum , şimdi bunları yazarken ve hazır o da uyuyorken ağlayabildim biraz ...
çok zormuş anne olmak , taş gibi bir kalbe , zırh gibi sinirlere , her durum için milyon dolarlık animasyon film yapımcılarına inat bir yaratıcılığa ihtiyacı varmış anne olacak kişinin ..

çok geçmiş olsun canım ya,antibiyotik illet bişey ya,çok mecburda kalınmadıkça kesinlikle kullanılmamalı,inş. iyileşecektir minik abimiz,tam mikrop havası maalesef çok dikkat etmeliyiz,tekrar geçmiş olsun annelik çok zor,Allah yavrularımıza sağlık versin

kızlar günaydın

şimdi size uzman soruları soracağım hazır mısınız?

1. benim tahmini doğum tarihim 26 aralık görünüyor

ben 26 ekimde doğum iznime çıkabiliyor muyum?
sskda dosya açılması lazım dediler

bu nedir?

dosyayı bizzat benim mi gidip açmam gerekiyor
daha erken dosya açılamıyor mu

yani benim dosyamın ne zaman açılması lazım

daha fazla çalışamicam da :17:

bir de dün duydum
ssk bir de bebek parası veriyormuş
ama söyleyen kişi de emin değil

daha doğrusu ben alamadım günü kaçırdım kimsenin de haberi yoktu sen aman ha aman kaçırma dedi
2bin mi 3bin mi ne para veriyormuş

fikri olan var mı?

sanırım bebeğin doğduğunun 50. günü yatıyormuş.

bizim muhasebeciye sorcam da önce sizden bilgi alayım dedim:54:

cnm o alacağın para doğum iznindeyken normalde şirkein yatırmayacağı parayı ssk sana iznin süresinde analık iş göremezlik ücreti olarak ya 2 ye bölüp veriyor ya da sen toptan alabiliyorsun.. onun bir hesabı var.. günlük net ücretini hesapla 112 ile çarp. o kadar para alacaksın işte.. üstüne bide süt parası yatıyor cüzi bir miktar..

günaydın kızlar :51:
normalde yarın kontrolum vardı ama ben dayanamadım cumartesi gunu gittim
100 gr şeker yuklemesini yaptırmadıgım için baya fırça yedim doktordan, hemen yaptır dedi
bebek 1.990 gr olmuş dedi, 2 hafta önden gidiyosun erkenmi doğurmak istiyosun dedi, çok korktumm :18::18::18:
bende dün gittim içtim o iğrenç şeyi, kusmamak için nasıl dayandım bilseniz, 4 tüp kan aldılar.
sonucunu bugun annem almaya gidicek, belkide gitmiştir daha armadı beni,
inşallah bu sefer şekerim yuksek çıkmaz dua edin nolur

maşallah kızımıza:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:inş. şekerin iyi çıkar canım

cnm sana bişi sormak istiyorum.. rapor almaya gittiğinde muayene ediyorlarmı yoksa adet gününmü sölüyorsun? şimdi benim dr. uma rapor için beni başka biryere yönlendirdi ( doğum yapacağım hastanin ssk anlaşması yok .. ne olur olmaz diye).. bide 1 hafta sez. erken alacağı için regl tarihini 1 hafta erken söle dediki.. 3 hafta izin yapasın diğer türlü 2 hafta kala işten ayrılmış oluyorum çünkü.. şimdi sen nasıl aldın?

wallaa cnm ben aynı hastaneden aldım raporu. dr bana tam 32+0 da gel dedi. bende o zmanda gittim. ama bende şöle bi durum vardı benim son adet tarihim 26.02 ydi ama normalde 01.03 de olmam gerekiyodu.sonra utlrasondaki sonuçlarda 01.03.2011 e göre çıktı.ama sen hangi adet tarihini sölersen ona göre verirler.çünkü artık ileriki haftalarda olduğumuz için bebeğin haftasını tahmin edemezler.mesela ben 32+0 dayım ama ultrasona göre 31+1 de gözüküyo bebek. yani bebek büyük yada küçük olabilir.senin adet tarihin neyse ona göre alırsın raporu

günaydın sevgili anneler ve güzel bebekler

geçmişi okudum biraz.

kız kardeşimin ve arkadaşımın hamileliklerini tebrik eden arkadaşlar teşekkür ederim.

şu an hastalıklarla mücadele eden arkadaşlarımız var. hepsine geçmiş olsun diyorum. starımu ağlattın beni. sanki ben yaşadım seninle okurken. balmond: canım ben de şekeri yüksek olanlardanım sıkma canını. elimizden geleni yapacağız başka çare yok. büyür inşallah bebeğin merak etme.

henüz hamile kılodu almayanlar ben de tavsiye ederim:)

bebek odası alan arkadaş nihalla mıydı kimdi hatırlayamıyorum ama çok beğendim oda takımını . güle güle kullan bebişinle mutlu günlerde.

burada (izmir) çok şiddetli yağmur yağıyor. dün akşam çamaşır asmıştım sabah yağmurun şiddetinden çıkıp toplayamadım. artık bir daha yıkanacaklar. ben de bebeğimin abisinden kalan cicilerini şöyle bi gözden geçireyim diyordum yapmayacağım. cumartesi kendimi iyi hissedersem alışverişe gidiyoruz artık. karar verdik kesin gibi.

GUNAYDIN HERKESE

ya ben eskı kılotlarımı gıymeyı tee ne zmaan bıraktım bı bılsen :1:
ben de ta 2 aydır geniş giyiyom,göbeğime kadar çıkıyo,lastiği icne acıtmıyo,evde eskilerle idrare ediyom dayanmıyo bana günde en az 2kere değişiyom çünkü

ruyamda ben de 20 kasımda doguruyordum :52:

hayırdır inş.

ya ben bu hafta delı gıbı terlıyorum gece yatarken oyle boyle degıl resmen yatagım atletım su ıcınde kalıyor sac dıplerım fılan

gece atletle yatıyorum sırf o yuzden.

ben de terliyom,ama ince giymiyom çünkü o zaman da soğuk alıyom kemiklerim sızlıyor

ah arkadaşım çok üzgünüm şu anda :14:

ama moralini bozma ben sabah akşam 8er doz insülin vuruluyorken bu hafta sabah bir başka cins daha insülin vurmaya başlamama rağmen düşmüyor ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumm
sabah biri çok kuvvetli biri normal toplam11 doz insüline rağmen ve 2 dilim tam çavdar ekmeği arası domates salatalık ve peynir 2 de ceviz yememe rağmen çıkan tokluk şekerim 199 akşama doktoruma yine gitcem bakalım ne dicek

sen beni düşünüp kendini sıkma bak dietle yine de nispeten düzeltmişsin sen peyniri az yağlı ye zeytinleri de kes tamam mı:26:

Canım canım, o kadar iyi anladım ve o kadar gıcık oldum ki şimdi sen insülin dozlarını falan da yazınca. Onu da soracaktım zaten, 2. tip bir insüline başlayacaktın, işe yaradı mı diye. Her defasında o şeker ölçme aletini falan alıp duvara çarpmak istiyorum, dün bütün gün bir durdum, bir ağladım. Daha fazla çalışamayacağım falan demen de bu yüzden, değil mi arkadaşım? Benim uğraştığım şeylere bak, bir de işle mi uğraşacağım şimdi diyor insan. :( :( :( Şu günleri bir atlatsak artık, bir derin nefes alsak kucağımızda sağlıklı bebeğimizle.

günaydın kızlar, haftasonu yoktum özledim hepinizi :54::54:

destinacım çok geçmiş olsun inş. biranönce düzelirsin , bende şimdiden sürekli mandalina, ıhlamur vs. tüketiyorum hasta olmamak için ama etrafımda herkes grip :(

mardincim; lütfen üzülme, karı koca arasında olur öyle şeyler, umarım biranönce düzelir aranız.

starimu, bebişine geçmiş olsun inş. minik tosban iyileşmiştir.

tenniterenne, canım 100 lük yükleme önemli gerçekten benim 50 lik yüksek çıkmıştı ama 100 lük iyi çıktı umarım sonuçların güzel gelir.

balmond, umarım şekerin düzene girer, yinede sıkma canını artık 3 aydan az bir süremiz var,

unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayın:26::26:

cnm o alacağın para doğum iznindeyken normalde şirkein yatırmayacağı parayı ssk sana iznin süresinde analık iş göremezlik ücreti olarak ya 2 ye bölüp veriyor ya da sen toptan alabiliyorsun.. onun bir hesabı var.. günlük net ücretini hesapla 112 ile çarp. o kadar para alacaksın işte.. üstüne bide süt parası yatıyor cüzi bir miktar..
yok işte bu farklı bişey dedi dün bana söyleyen arkadaşım

bebeğin doğumunun 50. gününde bebek yardımı diye yapıyor dedi:26: pek kimse bilmiyor sen peşinde koş sakın atlama dedi o atlamış da muhasebecileri bilmiyormuş çünkü

wallaa cnm ben aynı hastaneden aldım raporu. dr bana tam 32+0 da gel dedi. bende o zmanda gittim. ama bende şöle bi durum vardı benim son adet tarihim 26.02 ydi ama normalde 01.03 de olmam gerekiyodu.sonra utlrasondaki sonuçlarda 01.03.2011 e göre çıktı.ama sen hangi adet tarihini sölersen ona göre verirler.çünkü artık ileriki haftalarda olduğumuz için bebeğin haftasını tahmin edemezler.mesela ben 32+0 dayım ama ultrasona göre 31+1 de gözüküyo bebek. yani bebek büyük yada küçük olabilir.senin adet tarihin neyse ona göre alırsın raporu

tmm o zanman ben haftaya pzt gideyim dr da o zaman dedi zaten.. 1 hafta erken sölicem yani 13 mart satım.. ben 6 mart dicem.. sağol cnm..

peki son bir soru .. 37 . hafta bitinceye kadrmı çalışacağız.. yani 36+6 da mı işi bırakcaz yoksa 37+6 demi damı

geçmiş olsun canıi,,nş. geçer kabuk tarçın iç günde 1-2 bardak şekersiz mutlaka düşecektir biraz

gunaydin tekrar kizlarr..

yine yogun bi haftasonu gecirdik. cumartesi kadikoyun altini ustune getirdim. interntte hic gormedim resmini ama loya diye icgiyim magazalari var belki gormussunuzdur. nbb nin cok cici hamile takimlari var onlardan bi tane aldim. hala almayan varsa aklinizda bulunsun derim.

bebisin banyo malzemelerinden eksikleri tamamladik. odasinin Çilek > Baby Safari siparisini verdik cuma gunu gelecek dolabi ve sifonyeri. pasta malzemeleri satan bi yere gidip bebek kurabiyesi icin kalip ve gida boyasi aldim. ertesi gunun hazirliklari yeni aldigim malzemelerin kesfi vs derken gece 2 ye kadar mutfaktaydim..

pazar sabaha arkadaslarimizi agirladik kahvalti icin. tam portakalagaclik bi kahvalti sofrasi hazirladim 32. haftamda ve gurur duydum kendimle :) kurabiyelerimi de begendiler. sagligim el verirse kendim yapacagim minigimin kurabiyeleri. sekillendirme konusunda biraz dahacalismam gerek yalniz. sizin icin de bi tane ayirdim :))

$IMG_20111010_111201.webp

destinacim cok gecmis olsun canim cabuk atlatmaya bak insallah..

starimucum canim hosgeldin ogluna sifa diliyorum en acilinden. anlattiklarin daha yasamadan icimi parcaliyor. gecen gun minigimin dogdugunu yurumeye basladigini evde ufak yaramazliklar yaptgini hayal ediyordum. bir an niyeyse parmaklarini kapiya sikistirdigini dusundum :(( icim nasil yandi anlatamam.. bir de hastayken nasil mahsundur minik yavrular. dediklerine kesin katiliyorum, saydiklarina cooook ihtiyacimiz var...

tenniterennecim insallah sonucun guzel cikar. bebisine masallah kilosu biraz fazla ama kontrol altina alirsiniz kolayca :) onemli olan saglikli gelismeleri.

kızlar çok sıkıntıdayım 3 gündür. bugün okula bile gidemedim. 3 gündür kramplarım arttı. ilaç almama rağmen magnezyum kalsiyum d vitamını zınko daha ne yapayım bilmiyorum. yürüyemiyorum artık. müdürden izin aldım ama doktora gitmem lazım gidemiyorum. eşim işte. en azından sağlık ocağına kadar gitsem diyorum ama cearet edemiyorum. sürekli masaj yapıyorum şu an sol bacak iptal. şimdiden böyleyim birkaç hafta sonra ne yapacağım ben. müdür rapor mu alacaksın dedi. onun eşi de son aylarını sürünerek geçirmişti yürüyemiyordu. beni anlıyor o açıdan. ben de şimdiden rapor almak istemiyorum dedim. ne yapacağım bilmiyorum şaşırdım kaldım. ilk hamişlik kuşlar gibi geçmişti şimdi çok zorlanıyorum. ben ki çocukları çok severdim bir daha düşünmüyorum çocuk sahibi olmayı. şeker de çıktı gidiyor. cuma doktor randevum vardı ama yarın mı gitsem ne yapsam. bugün cesaretim yok kıpırdamaya. ağlıcam şimdi. yürüyememek çok zor. eşim gelirse yemek hazırlıcak da yemek yicem düşünün. mutfağa gidip 2 dk bile ayakta duramıyorum. çok zormuş.

Back
X