herkese merhaba,
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar.
bende hiç iyi haberler yok.
pazar sabah 6da wcye kalkıp silindiğimde kan geldi. hemen ardından da 10 dkda 4 tane kasılmam oldu.acil hastaneye gittik.sancılarım 100 küsürlerde çıkıyordu ve aynı şeklde 10 dakikada 4-5 defa geliyodu. doğumun başladığını ama kendilerinde yenidoğan bakım ünitesi olmadığını söyleyerek başka hastaneye sevkettiler. oranın ortamını beğenmediğimiz için döndük dolaştık fatihe geldik yine. 1 parmak açılmam olmuş,yatış verdiler hemen. 4 tane serum ve ciğer geliştirici vuruldum.ayrıca kasılmaları önleyici ilaç alıyodum sürekli. çok şükür doğum durdu.1 gece kaldık hastanede.drlar 1 gün daha müşahade altında kalmamızı söylediler.evimiz hastaneye 10 dk. ilaçları yazdırıp evde almaya karar verdim. iyilik halimden de cesaret alarak eve geldik. geceliği 400 lira kızlar.bizi bayağı sarstı yani. neyse çok şükür şu an bişeyim yok.kaynanam geldi yanıma sağolsun o yapio herşeyi. wc hariç kalkmam kesinlikle yasak ve bol sıvı tüketmem gerekio.
bebeğim daha çok küçük 1650 grmışen azından 34 haftalık olsaydık herşey daha kolay olacaktı bizim için
sabırsızlıkla 3 kasımı beklioruum.allahım nolur yardım et. meğer ne keyifli bi hamileliğim varmış. herşey biranda tersine döndü.elimiz yüreğimizde beklioruz.
kızlar siz siz olun kabız olmamaya bakın. ben onun tetiklediğini düşünüyorum.cuma günü tam bir saat uğraştım ve o kadar ıkındım ki resmen bebek aşağıya indi. sırılsıklam terlemiştim sıkıntıdan ve alaturka beni mahvetti. alafranga kullanın siz.. çok afedersiniz beton gibiydi.1 saat sonunda pes ettim.kendim çıkaramadım zaten. ameliyat eldiveniyle....
çamaşır yıkama işini ertelemeyin. hastane çantanız hazır olsun. ben çok pişmanın.
noolur benim için çok dua edin. bebeğim vaktinde gelsin. en azından 34. haftayı beklesin. daha minnacık yavrum.
dua i,stemek için girdim 5 dakikalığına. umarım herşey yoluna girer. çok öpüyorum hepinizi kızlar. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. kesinlikle ve kesinlikle hamileliğinizin yolunda gitmesine güvenmeyin. heran herşey olabilio. çok kritik dönemlerdeyiz.at gibiydim ben. biranda yere serildim işteaklımzıın ucundan geçmezdi.
neyse kızlar dediğim gibi. dikkat edin kendnize. bol dua istiyorum. iyi akşamlar hepinize.
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok inş yavrular zamanında gelir dua edicem senin için