hadi ya o zaman tenninin gözü aydın e 140 bişi dğeil ki sınır 145 çünkü toklukta :18:Yarenhande'cim; inşallah biz de eşimle kendimizi battaniyede bebek sallarken bulmayız. Evli bile değildik, şunu yapmayalım, bunu yapmayalım diye konuşurduk. Yapmayalım dediğimiz şeyleri yaparken bulursak kendimizi bayağı büyük hayalkırıklığı olur bizim için. :) Ama bizim derdimiz de kucaklamamak vs. değil ki. Tabii ki de kucaklayacağız, ben ne kadar çok bekledim bu bebeği. Ama her şeyin yeri, sırası, ölçüsü olursa, bebek de daha sakin, huzurlu ve daha az ilgiye aç bir bebek olur.
Destina'cım; dediğin gibi, amiyane tabiriyle benim bu konuda konuşmam "bekara karı boşamak" gibi oluyor. Bebek gelsin, göreceğiz biz de ne yapılabiliyor, ne yapılamıyor. :)
Nickoooooo; senin bebeğin iri bebek değiiiiiillllllll. Her şey yolunda gitmiş, güzel beslenmiş oğluşun. Sakin ol. Gözün aydın. :) Bu arada şekeri temiz çıkan ben değilim, Tenniterenne. Ben 4 kş sebze, 3 kş yoğurt yiyorum, yine de 140 çıkıyor. Bir endokrinoloğa gideceğim bugün veya yarın inşallah.
sen nered eyaşıyordun? benimkini önerebilirim:26: