2011 Aralık Anneleri

evet ya çok güzel bir hediye. ben giresunda yaşıyorum burda öyle şeyler yok. ben de bilmiyorum. alan arkadaş trabzondan almış. o da getirmese böle şeylerden hiç haberim olmicak ama o kadar sevindimki. aldığım en güzel hediyelerden biri. hatta en güzeli bence :1::1::1: kıza durup durup sarıldım. o kadar yani. o da eminim aldığına memnun olmuştur. beni o kadar mutlu görünce. :52:

gülegülekullan canım ınşallah yazmaktan skılmayızda doldururuz butun sayfaları:)) ben bjklı aldım.almıycaktım aslında baktımkı her ayrıntı var alıyım barı dedım...de ayak ızlerı varya onu nasıl yapcaz ya çoçugun ayaklarınımı boyuycaz:)))))))

kurabiyen bir harika olmuş :nazar: tarif için çokkk teşekkürler :54: geçen ay Eminönüne gidip ne var ne yok topladığımda ben de almıştım puset şeklindeki benzer kurabiye kalıbından ve şeker hamurlarından .. ama hangi tarifi uygulasam diyordum , denenmişi denemek her zaman daha faydalı , kesinlikle en yakın zamanda deneyeceğim tarifini .. ben de mevlütte şekerle beraber dağıtırım ve mevlütten önce de eve gelenlere veririm diye düşünüyorum bakalım :69: bana da balla yapıştırmamıı söylediler , ne kadar sürüyorsun balı bu arada:44: sanırım yapacağım zaman daha fazla soru yağmuruna tutucam seni :9:

canimcim puset kalip begeniyodum ben de senin gibi ama yaparken anladim ki daha kolay suslenecek bir sekil daha iyi olurmus sanirim. bir tane de gidip ayak alicam. onu suslemek hem daha kolay olur hem de daha cok cesitlendirebilirim gibi geliyor. bunun yok tentesi yok tekeri derken nereye ne sekil koyacagimi dusunmek yoruyor. bir de fazla bi para baglamak istemedim 1 kere yapicaam bisi diye o yuzden cesit cesit sekillendirme malzemlerinden almadim hic..

bal konusuna gelince ben balparmakin tupteki ballarindan kullandim. kenarlarina ve ortada bir kac noktaya surdum sadece. yalniz ustteki suslemeleri balla yapistirirken tasirmamak gerekiyor beyaz hamurun ustunde sari sari bal izi kaliyor yoksam.. simdilik tecrubeler bu kadar. yaptikca artik birbirimize danisiriz :))

olbey nerelerdesin??bi kurabiye muhabbetidir gidiyoo,,bi rast geldi gördüm resmini şimdi de bulamıyrm..tarifi??resmi??malzemeleri nerden aldın?ve sorması ayıp kaça mal oldu??? çok niyetlendm yapmaya ama malzemeleri bile nerden alcğmı bilemyrm :((

burdayimmm..
tarifi burdan http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/431772-aralik-2011-anneleri-2885.html#post21241453
resmi burdan $IMG_20111010_111201.webp gorebilirsin

malzemeleri ben kadikoyden aldim. seker hamuru gida boyasi ve kaliba 25 lira para verdim. ustunun suslemelerini evdeki cesitli objeleri kalip gibi kullanarak yaptim. simdiden kolay gelsin :))

ooooooooooo benim taa 20.haftalarda başladı sonra bi ara geçti 29.haftadan itibaren tekrar ağrıyo hele son zamanlarda çok ağrıyo eskiden sağ taraftı şimdi önlü arkalı bütün çatı kemikleri ağrıyo,ben de panik yapmıştm ama dr. herşey yolunda dedi,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş

herhalde öyledir benimde uyuz doktor şimdi birşey diyemem muayene etmem gerekiyor dedi bir daha geldiğinde hatırlat dedi.. yoğunmuşta bu gün...

acaba varis mi var, şişlik falan var mı cnm :44:
şişlik yok sanırım elliyorum ama anlamıyorum :D ordada varismi oluyormuş yaa ilk kez duydum :59:

slm kızlar ben kasım anneleri topiğinden bizim ikinci bebişimizde geldi haber vereyim dedim 36+6da doğdu 2900 kızımız ve annesi iyimiş.çok şükür..:nazar:

bizde o zaman kasımda dökülmeye başlarız yavaş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun...

benim bu gün şeker testim idrar kan vs. hepsi güzel çıktı çok mutluyum :D şeker testi olucağımı unutup o gece yarım kilo bir şerbetli tatlı yedim aradan 12 saat geçti geçmedi gittim test oldum ondan çok korkuyordum şeker çıkıcağı için (burdaki arkadaşların ne kadar zorlandıklarını görüyorum umarım kısa zamanda atlatırlar) ama Allaha şükür ona rağmen birşey çıkmadı :64:

canimcim puset kalip begeniyodum ben de senin gibi ama yaparken anladim ki daha kolay suslenecek bir sekil daha iyi olurmus sanirim. bir tane de gidip ayak alicam. onu suslemek hem daha kolay olur hem de daha cok cesitlendirebilirim gibi geliyor. bunun yok tentesi yok tekeri derken nereye ne sekil koyacagimi dusunmek yoruyor. bir de fazla bi para baglamak istemedim 1 kere yapicaam bisi diye o yuzden cesit cesit sekillendirme malzemlerinden almadim hic..

bal konusuna gelince ben balparmakin tupteki ballarindan kullandim. kenarlarina ve ortada bir kac noktaya surdum sadece. yalniz ustteki suslemeleri balla yapistirirken tasirmamak gerekiyor beyaz hamurun ustunde sari sari bal izi kaliyor yoksam.. simdilik tecrubeler bu kadar. yaptikca artik birbirimize danisiriz :))

burdayimmm..
tarifi burdan http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/431772-aralik-2011-anneleri-2885.html#post21241453
resmi burdan Eki Görüntüle 271487 gorebilirsin

malzemeleri ben kadikoyden aldim. seker hamuru gida boyasi ve kaliba 25 lira para verdim. ustunun suslemelerini evdeki cesitli objeleri kalip gibi kullanarak yaptim. simdiden kolay gelsin :))

çook teşekkürlerrrrrrrrrrr:54:

kolay gelsin canım , hamur işini çok kaçırıp tansiyonunu oynatma sakın ok :34: ve yorulma sakın :20::54:

Teşekkür ederim canımm hamur ısını cok kacırmadım da cok yoruldum yawww :5: Arkadasımda geldı erkenden yardıma saolsun ama yıne de belım kopuo agrıdann :5::5:

Gunaydin kizlar :71: bugun para gunu var bende.Cok guzel leziz seyler yaptim.Gelin beraber yiyek :1:

Ay kizlar para gunum guzel gecti ama bende kendimden gectim.Suanda yamulmus bir sekilde yatiyorum.Belim felaket durumda.Yarin doktor kontrolum var.Uzun zaman oldu kuzumu gormiyeli.Bakalim buyumusmu :69:

Canım aynı duyguları yaşamışız valla benimde bugün para günüm vardı bende leziz ve güzel şeyler yaptım benimde çok güzel geçti veee bende kendimden geçtimmmm :9::9: Belim agrıdan kopacak neredeyse cok yoruldum bugün arkadasımda yardıma geldı erkenden ama yınede zorlandım :5::5:

amin cnm benim seni de :))

valla işin o kısmı düşündürücü tabii cnm... para böyle işte. Allah yardımcın olsun inşallah....

valla cnm ben hep jilet kullanırdım ama artık onu da yapamadığım için geçen gün kendimi günlerce hazırladım ve ağdacıya gittim. bi sorun çıkmadı çok şükür. hem de büyük rahatlıkmış valla...

amin cnm inşallah...

ben daha bugün aldım. bi 15 güne kadar kullanmaya başlarım heralde...

maaşallah size :)))))):nazar::nazar::nazar:

ya ben daha bugün aldım lansinoh göğüs kremini... neden memnun değillermiş ki???

Canım bende kullanan kac kısıden duydum cok memnunlar lansınohdan anlamadım gıttı yawww neye ınanıcaz sımdıııkkk :44::44:

herhalde öyledir benimde uyuz doktor şimdi birşey diyemem muayene etmem gerekiyor dedi bir daha geldiğinde hatırlat dedi.. yoğunmuşta bu gün...

şişlik yok sanırım elliyorum ama anlamıyorum :D ordada varismi oluyormuş yaa ilk kez duydum :59:

bizde o zaman kasımda dökülmeye başlarız yavaş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun...

benim bu gün şeker testim idrar kan vs. hepsi güzel çıktı çok mutluyum :D şeker testi olucağımı unutup o gece yarım kilo bir şerbetli tatlı yedim aradan 12 saat geçti geçmedi gittim test oldum ondan çok korkuyordum şeker çıkıcağı için (burdaki arkadaşların ne kadar zorlandıklarını görüyorum umarım kısa zamanda atlatırlar) ama Allaha şükür ona rağmen birşey çıkmadı :64:

Evet cnm doktorunu mutlaka sor varis meselesini.

günaydın herkese....
31.haftaya girdim çok şükür.....
hayırlısıyla ve vaktinde gelir inşallah kuzum ve kuzularımız vakitlice zamanında gelirler......
bu arada 24.cüzü dün akşam okudum Allah kabul etsin inşallah

ay bu arada kendimden ve bizim paşadan bahsedeyim

dün akşam endokrinologuma gittim insülini daha da arttırdı ve iki farlıdan 1 sefer olanı bir de öğlene yaydı - ki bu hiç işime gelmedi bu iğneyi yanımda taşımam gerektiğine işaret etti - (insülin de öyle at çantaya bişi değilmiş meğer buz kalıbıyla muhafazalı soğutmalı çantada taşımak zorundayım falan :27:) ama ben bebeğimin beslenmemesinden ya da beslenirken tombalaklaşmasındansa çekerim insülini yerim koluma bacağıma sorun değil doktor bey diyerek ayrıldım ordan:33:

sabah da kadın doğumcuma gittim
benim ufaklığa baktı
şükür allaha ki kendini toparlamış şu anda 29+2yiz ve kilosu da 1340 olmuş
esnerken yakaladım pek minnoştu kendisi
he bi de kafası yukardaydı şimdi aşağı dönmüş:21:

haftasıyla uyumlu hale glemiş - ki buna çok sevindim -

ama bir kaygı kraliçesi olarak nickoda stres biter mi?:18:
bitmez!

bu sefer de ulan bu bebek bir anda çok kilo almış :18:yoğsam iri bebek mi olacak :18:kaygısı taşımaya başladım ki takribi 3 saattir falan bu endişeden ölcem artık

ne yapacağımı bilemedim:27:

he bununla birlikte şeker raporu aldım cebimden verdiğim onca insülin, şeker ölçüm vs cihazlarını aslında bedava alabileceğimi öğrendim... ki bayaa bi para vermiştim ama olsun zararın neresinden dönersek kardır diğğğ miiğğğ:7:

he bi de bebeğimin hala hiç eşyası yoktu ya

artık var :27:

sağolsun dün ablam 6 çift çorap almış:60::60::60::60:

çok sevindim canım bebişinin düzelmesine merak etme bence herşey yolunda

hehehe ayyyy bende pek meraklanıyorum, ben kumral kahve gözluyum, eşim kumral ela gözlü,
kaynanam, annem ve abim sarışın mavi gözlü, babam ve kayınpederim kapkara
acaba nasıl bi karışım olacak kızım yaaaa :27::27::27:

bizde de ben esmerim ailecek esmeriz babam benden daha koyu,eşim kumral yeşil gözlü,babası esmer kahve gözlü,annesi beyaz tenli bal kahv. gözleri var,eşim ve 3 kız kardeşi yeşil gözlü,abisi sapsarı ela gözlü,bi ablası buğday tenli kahverengi gözlü,ben de acayip merak ediyom,sarı mı kara mı kumral mı diye

slm kızlar ben kasım anneleri topiğinden bizim ikinci bebişimizde geldi haber vereyim dedim 36+6da doğdu 2900 kızımız ve annesi iyimiş.çok şükür..:nazar:

maşallah hakkat ben de korkmaya başladım artık çok aşağılarda hissediyorum kızımı,dün 5 kere büyük tuv. te çıktım,inş. kalsiyum ilacının yan etkisidir,erken gelmez kızım,bi de bugün durağa giderken bi hapşırdım altıma kaçırdım yaaaa

GÜNAYDIN KIZLAR

biz gittik dün dra oğlum 1582gr. olmuş haftasıyla uyumlu kilosu sorun yok şimdilik kafası aşada ama biraz sağda dedi doktor ama şimdi doğurmıcan için önemli değil dedi kafası sağda ya kordonda sağdaymış sorun olcanı düşünme ama hareketlerini takip et dedi takip ediyorum ama şu kordona yakın olma durumuda aklıma takılmıyo değil bende haftaya hem 32.hafta çalışabilir raporu alcam hemde çocuğu görcem yine radevu aldım haberler böle bizde çok şükür iyis kordonda uzaklaşsın oğlumdan daha da ii olcaz

Canım bende kullanan kac kısıden duydum cok memnunlar lansınohdan anlamadım gıttı yawww neye ınanıcaz sımdıııkkk :44::44:

ben de anlamadım bu işten bişey... ama karar verdim çok takmicam kafayı(yapabilirsem tabi :) . paranoya oldum çıktım ben bu hamilelik sürecinde ya..........

günaydın herkese....
31.haftaya girdim çok şükür.....
hayırlısıyla ve vaktinde gelir inşallah kuzum ve kuzularımız vakitlice zamanında gelirler......
bu arada 24.cüzü dün akşam okudum Allah kabul etsin inşallah

amin cnm inşallah... ben de indirdim cüzü. okuyacam en yakın zamanda. ama şunu da merak ediyorum. hatim duasını okuyan herkes yapacak mı cüzün sonunda??? kasım olmadan bitirelim. kasım bebeleri ekimde geliyor. belki bizimkiler de erken davranır...

maşallah cnm oglusuna boyu kılosu cok güzel

kızlar kasım anneleri şimdiden başladıgına göre bizde de kasım ayı girince patır patır başlar artık dogumlar bakalım ılk kım kavuşacak bebişine ay cok heyecanlı yaa:21::21::21:

halimem napıyorsun ne ediyorsun karşılaşamaz olduk:52:

cnm bak yine karşılaşamadık yaa... bugünlerde nedense ayaklarım şişiyor. o yüzden oturamıyorum çok bilg. başında :((((

bu arada dr dan geldik oüluş iyiymiş çok şükür,,42cm ve 1850gr olmuş minik tosbaaaam :):nazar::nazar::nazar::nazar:
maaşallah cnm. Allah'ım esirgesin inşallah....

GÜNAYDIN KIZLAR

biz gittik dün dra oğlum 1582gr. olmuş haftasıyla uyumlu kilosu sorun yok şimdilik kafası aşada ama biraz sağda dedi doktor ama şimdi doğurmıcan için önemli değil dedi kafası sağda ya kordonda sağdaymış sorun olcanı düşünme ama hareketlerini takip et dedi takip ediyorum ama şu kordona yakın olma durumuda aklıma takılmıyo değil bende haftaya hem 32.hafta çalışabilir raporu alcam hemde çocuğu görcem yine radevu aldım haberler böle bizde çok şükür iyis kordonda uzaklaşsın oğlumdan daha da ii olcaz

senin de gözün aydın cnm :)))

valla gördüm seni:)))))) karşılaşamıyoruz diye ben de dert yanıyodum şimdi. nasıl oldun cnm iyileştin mi???

günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun:)

GÜNAYDIN KIZLAR

tülaycım maşallah ogluna bak gördün mü herşeysi cok güzel demekki şekerini dengelemişsin:)pozisyonuna takılma değiş cnm o rahat ol

valla gördüm seni:)))))) karşılaşamıyoruz diye ben de dert yanıyodum şimdi. nasıl oldun cnm iyileştin mi???

evettt bende seni gördüm cnm:)))) ya cok şükür atlattım cnm hastalığı aman sen dikkat et hasta olanların yanına da sokulma cnm cabuk geçiyor ..:(

o ayak şişliği benim ilk hamileliğimde cok olmuştu cnm resmen ayaklarım bir numara buyumuştü bol bol uzatmaya bak ayaklarını..nasıl geçiyor annenlerle ??

günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun:)

tülaycım maşallah ogluna bak gördün mü herşeysi cok güzel demekki şekerini dengelemişsin:)pozisyonuna takılma değiş cnm o rahat ol

evettt bende seni gördüm cnm:)))) ya cok şükür atlattım cnm hastalığı aman sen dikkat et hasta olanların yanına da sokulma cnm cabuk geçiyor ..:(
o ayak şişliği benim ilk hamileliğimde cok olmuştu cnm resmen ayaklarım bir numara buyumuştü bol bol uzatmaya bak ayaklarını..nasıl geçiyor annenlerle ??

valla nasıl geçsin cnm yaa... bebişin eşyalarıyla ilgileniyorum diye daha çekilir tabii ki ama yine de bi yanım buruk:( ama annemin ve ablamın hakkını yiyemem. gözleri gibi bakıyorlar bana. şımardım iyice :)) bu arada kıyafetler ve bakım ürünleri bitti. kendime de elektrikli süt pompası ile göğüs ucu kremi aldım sadece:) malum 3. ayda işe başlicam bebişe süt lazım... ama kendime başka bişe alasım gelmiyor. o kadar güzel ki herşey bebekler için kendimi kaybetmekten korkuyorum. sen hallettin mi herşeyi??? bu arada gecelik de almadım daha. 10 güne kışlıklar gelecekmiş. onları bekleyeyim bari dedim...

Günaydın bayanlar,
Artık gece rahat yatamamaya başladım. Yana döndüğümde bebeğim sarkıyo gibi oluyo. Normal yastık koyuyorm olmuyo:(
Aranızda hamile yastığı alan var mı? Varsa nerden aldınız ve fiyatı ne?
Bi de bu hastane çıkışlarında hangi marka düşünüyosunuz? Kaç tane almak lazım sizce? Ve kaç parçalı?

Back
X