Merhaba... Ben bebeğinizin kaç haftalık ya da aylık olduğunu merak ettim. Benim kızım 25 günlük benimde sütüm yetersiz olduğu için çoğunluk mama yiyo. 90 ml veriyorum bazen yetmiyo gibi geliyo. ne zaman 120 ml ye geçtiniz acaba?????
canım dün 1 aylık olduk.. bende 3-4. hafta 90ml veriyordum, ama dün farkettim ki 90ml den sonra hala aranıyor.. emzirdim falan ama nekadar çekti bilemiyorum tabi..
sonraki öğünde 120 ml yaptım.. gazını da güzelce çıkardıktan sonra çıtı çıkmadı.. aptamil veriyorum , kutusunda da 1aydan sonra 2.aya girince 120ml yazıyor.. tabi her seferinde hepsini içecek diye bişiy yok..
sende istersen emzirdikten 2 saat sonra pompayla sütünü sağabilirsin.. 15dk bir memeden 15dk diğerinden.. eğer 100den fazla çıkıyorsa telaş etmene gerek yok..
tabi bir de şu var... bebişlerimiz bukadarını emebiliyor mu bilemiyorum.. bende zar zor 100-105 çıkarıyorum bazen sırf anne sütü de gitsin karnına diye.. ara sıra da emziriyorum.. iyice sütüm gitmesin diye.. 1 öğün mama 1 öğün anne sütü oluyor.. bazen 1 öğünlük süt bile çıkmıyor bende...

(
Annişler mrb benimde bebeğim 18 günlük henüz 2 gündür annesütünü düzgün ağzına aldı ama 5 dakika emip bırakıyoo.bende çok endişeleniyorum mamanın cc ni görüyorum ama bunu değill. Tam olarak doyuyormukii çokk gerildimm.yardımmm ve yorumm
çabuk yoruluyor sıpan desene, kurcalaya kurcalaya emzir tatlım..
sütünü sağıp kontrol et.. 70-80ml den fazla çıkarsa sorun yoktur.. daha 3 haftalık anca kendine geliyorlar..
bende kolunu dürte dürte emziriyodum..
ama artık ellemeye korkuyorum.. hemen gözlerini faltaşı gibi açıyor
mamadan soonra tik kalmiyo ama 2 saat sonrasi basliyo aranmaya gene gazini iyi cikariyo sukur eczaci oyle demis esime trde ablam 90 verdiyor ama 90 verip biboron u cekince basiyo yaygarayi illa bitircek ben utaniyorum bazen gaz cikarinca herkez bana bakiyo senmi yaptin diyo esim

yok diyom oglun yapti ben anlamadim sutum yetiyomu yetmiyomu gece cok guzel uyuyor bikere uyaniyor bide 7 lerde bide 10 larda ondan sonra 2 saatte bir emmek istiyor cokta agirlasti 3 kilo 750 gram dogdu 3 bucuk kaldi simdi en son gecen hafta 4 bucuk olmus ebe sasirdi anlamadim bu sut isini
en azından 1 hafta daha 90 ml ver.. gazını çıkardıktan sonra biraz da senden emsin.. ondan sonra yine gazını çıkar..
bir de doğduğu kiloya göre gelişimi kilo alımı bana normal geldi.. şaşırılacak bişi yok bence..
eltim 3,00kg doğurdu yeğenimi.. 1 aylıkken 4,800 olmuştu...
bakalım bizim de cuma günü hepatit aşımız var.. kilosunu ozaman öğrenicem oğluşumun.. inşallah iyidir kilomuz da.. okadar mamayı dayadım sütüm yok diye.. yaramıştır diye umuyorum