- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
benimki 5 kilo suanda 26 gunluk dun gece uyanmadi ben uyandirdim sabah emdi beni gene arandi 30 cc verdim uyudu bugun fazla emmedi 3 saatte bir emdi neler oluyo anlamiyom valla doydugunu anliyo artik heralde valla dogdugundan bi hafta sonra 4 kilo olmustu siz kac ayliksiniz ki asi olcaniz biz iki ay 6 gunlukkene olcaz ilk asimizi
artık düzenini oturtuyor annesi :) benimki de 2-3 gündüz gazla boğuşuyor.. alttan gaz yapacak diye kızarıyor bozarıyor.. mamasını hüpletince de 4-5 defa gark gark diye gaz çıkarıyor ama alttaki biraz zorluyor galiba
biz 1 ay 3 günlüğüz.. doğumda hepatit aşısı yapıyorlar.. ikinci dozunu da 1 aylıkken.. 2. ayda 3 aşı daha var..
bebişimin poposu kızardı ! hatta deliğin orası hafif kanıycak gibi...kurulayınca elime nokta gibi kan geldi((( zeytin yağı,nivea pişik kremi ,trosyd,mustela stelactive .kullandım ama geçmedi geçmediiiiiiii o kadar kötü oluyoki alttan çıkarrtıkça...!!
aynı şekilde hırıltı da devam.berbat bi akşamdı....
kuzum doktora göstermediniz mi.. ?
ben ikisini de denedim.. milupadan sanki daha memnunum.. humana oralet gibi.. kimyasal da vardır mutlaka onu o hale getirene kadar..kızlar face de katılmak istiyorum benide eklermisinz gulay cosar olarak geçiyo bide süt yapan çaylardan milupamı daha etkili humanamı bende almayı düşünüyorum hangisini denesem karar veremedim
milupanın bildiğin poşet çay.. belki öyle inandığım için milupayı daha etkili buldum
canım üşütmüş olabilir ya da sütün dozu kaçtı.. benimki de dün sabahın saat 5de sırtına kadar yaptı yeşil.. gün içinde de hapşırıklar da olunca üşütmüş diye düşündüm..kizlar yardim cok acillllllll oglusum fistik yesili sicti sok oldum bezi acinca anne sutulen besliyorum arada mama veriyorum ama verdigimde hic oyle renk olmadi neden olur bilen varmi doktora bildirmelimiyim cok telas ediyorum annem senin yediklerinden diyor ama anne sutu alan bebeklerin kakalari altin sarisi olmaliymis hep altin sarisi olurdu bugun 2 kez fistik yesili sictiiiiiiiiiiiiiii