canım ben işe başladığım için verdiğim ek gıda toplamda 1 fincan,kızım süt dışında herşeye burun büküyo,alışsn diye veriyom azcık hazirandan itibaren süt iznim 1.5 saate düşecek,belki göreve gidince öğlen arada bile uğrayamam,yoğurttsn bile huylanıyo hemen geri çeviriyo sadece bunu az az yiyo,6 ay dolsun ona meyve-sebze püreleri,çorbalar yapacam,şimdi onları alcak kapasite yok hem de sütüm yetiyo alışsın diye az az veriyo babası,ama eve gittiğimde azcık veriyom,elimden yemiyo akıllı kız,ineğinin geldiğini biliyo ve iştahla meme emiyo,dün hiç yememiş zaten diş çıkarıyo galiba iştahı yok,2 gündür 3 ten sonra yatıyo dönüp yuvarlanıp duruyo,11 den önce kalkmazdı 9 buçukta kalkıyo,karyolanın tam ortasında yatıyodu,yatınca 2 saatten önce kalkmaz gündüz,ama eşim beni bırakıp eve gittiğinde bakmışki,yatağın uç tarafına kadar yuvarlanmış,artık daha çok dikkat etmemiz gerekiyo bıcırığa,cicibebe yememiş bugünde,aç kalcak galiba 11 e kadar,hafif ateşi de var,elleri sürekli ağzında,çok uykusuzum ya,ayaklarım tam iyileşmedi ama 4 iniş 4 çıkış toplam 5 er kat çıkıyom,2-3 günde göbeğim küçüldü

bu iş temposunda zayıflayacam heralde,bir sürü evrak geldi napcam bennn