Deryam,
icirmek cok zor bende yazıyorum aynı seyi.
hatta 2 tane doktora sordum bu demir meselesini ve arastırmalar yaptım.
4 aydan sonra anne karnındayken depolanan demir kalmıyormus bebekte. Ve 4 aydan sonra takviye gerekiyormus.
Demir beyin gelisimini etkileyen birsey oldugu icin ne yapıp edip icirmek lazım olduguna karar verdim.
zaten 5-6 damla bisey, cay kasıgına damlatıp veriyoruz. o neye ugradıgını anlamadan hemen azına dayıyoruz gidiyor. tekrar dısarı veriyor tükürükle beraber ben tekrar sokuyorum, hic kalmayanak kadar o itior ben sokuyorum azına.
hemen ğstğne de elma suyu bir kasık oldu bitti.
Anne sütünden gecen demir bebekte demir eksikligi varsa yeterli olmuyormus.
bu yüzden onlem almak gerekli.
bunlar kuzu daha anne ben halsizim, cabuk yoruluyorm diyemez ki.
canım anlıyorum ama sağlık ocağında 6. ay aşısında 2 damla bişey verdiler 45 dk zor kaldı miğdesinde,daha 1 aylık bile yoktu demir ilacı içince memeyi emmeyi bıraktı,ilacı bıraktım tekrar emmeye başladı çok seçici,ben pekmez,dalak,ciğer,kırmızı et,yeşillik,ceviz,badem çok proteinli besleniyorum,6 ay bitti halen anne sütünü zor hazmediyo miğdesi culk culk ediyo emdikten sonra

diyeyim,pekmez vermeyi düşünüyom direkt,portakal suyuyla karıştırıp,bu kız öyle böyle değil,ne zaman ağzına öksürük şurubu,antibiyotik o da tatları güzel hani verdiysem miğdesinde ne varsa çıkarttı,aç karnına verdim kalanını boşalttı,ben içtim sütü beğenmedi,d vitaminini sadece uykusunda verebildim,düşün 1 biberon sütün içinde 3-4 damla d vitamini var diye onu bile beğenmedi tilki gibi bi kız,doğal yolla beslenmemiş şart,ben aynı hamilelikteki gibi sağlıklı besleniyorum,süt,yumurta,et,kahve içmiyom,demli çay içmiyom vs. vs.yanakları al al kızımın,pekmezli aşureyi de çatalla ezip yedircem 10-15 günde yaparım artık elime baHANE GEÇTİ GEÇEN 1 TENCERE YEDİM GAZI YOKKEN KENDİMİ ÖDÜLLENDİRDİM