Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın karacam, senin yakışıklıyı benim danaya benzetiyorum ben:))
karaca bir konu açtık bak. bebe bisküvisi ve kahvaltı tarifi verdim. seninki de sever eminim. bak istersen. ek besinlerde
Okudum canım..Deneyeceğim..Hastalıktan sonra biraz kilo vermişti oğlum..Şimdi yediğine, içtiğine daha bir dikkat ediyorum..O sebepten de senin tarifin tam benlik![]()
hastalanınca çiçek gibi soluveriyorlar hemen..geçmiş olsun canım
evet canım kesin okula gidene kadar meme der bu deli kız,günde 1 fincan veya 2 fincan,yani 1 çay bardağını geçmiyo aldığı,ama fazla yedirirsem üstüne memeyle de karnını doyurduğu için bu seferde hazmedemiyo,işte benim prolaktin yüksek diye çok yıprandım,menisküs oluştu aylarca merdiven inip çıkamadım,bitkisel karışımlar defne yağı,merhem,kaplıca istirahat derken geçer gibi oldu,şimdi eşim işe başlayınca dolmuş otobüslerde rezil oldum ora koş bura koş ayağım eskisi gibi oldu,rapor hakkımda bitti,ben de onun için süt iznimin saatinin değiştirip çıkışta eşimle dönmek istedim müdür dilekçe yaz bu beni bağlamaz dedi,kendi zararlı çıktı 30 ekime kadar 3 saat,sonra 6 ay 1.5 saat kullancam 10.30 da çıkacam 3 te gelcem 5 te gidecem,bizim meme delisi de bol bol emmiş olcak,30 ekimden sonrada yine öğleden sonra 3 te gelcem,ama öğleden önce 12 ye kadar kalcam,çok mutluyum,elimde yazılı imzalı kağıt var,kafasına göre göreve gönderemeyecek,güç ben de artık![]()
Ben kendi adıma çok teşekkür ederim canımEminim senin kızın da çok tatlıdır..Sende koysana resmini meleğinin
![]()
profil resmindeki cimcimede benim kizim teyzesi:)))![]()
profil resmindeki cimcimede benim kizim teyzesi:)))![]()
Şimdi gördümMaşallah kızına
Çok tatlı..Başındaki saç bandını sevsinler onun
Kız bebekler ayrı bir güzel oluyorlar..Bakalım, belki benim de olur bir kızım
![]()
Şimdi gördümMaşallah kızına
Çok tatlı..Başındaki saç bandını sevsinler onun
Kız bebekler ayrı bir güzel oluyorlar..Bakalım, belki benim de olur bir kızım
![]()
bel ki gelinimiz olur:))))
Cok teşekkür ederim canım benim, inşallah bide kızın olurkızların yeri ayri valla, süslü seyler..
Biraz büyüsün bu bicir inşallah, Allah kısmet ederse birde oğlum olsun cok istiyorum.
Senin oğlanda pek yakışıklı masallah![]()
Sağol canım..Yakışıklıyız da mızmızız biraz işte maalesef![]()
Kızların yeri bence de ayrı..Anneye daima arkadaşlar..Erkek çocuk bir yere kadar..Ama umarım Allah gönlümüze göre verir de senin bir oğlun, benim de bir kızım olur![]()
Ben tek çocuğum..Küçükken çok özenirdim kardeşi olanlara..Gerçi hala daha da özeniyorumBu sebepten de oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum..Herşey kısmet tabi..
cevabını beğeneyim ki bildirilerden bul beni:))
Çok alemsinBen de senin "sevgili günlük"e yazdığını okuyordum..Umarım hep böyle huzurlu olursunuz..Gerçi maalesef pek mümkün olamayabiliyor, dış etkenler yüzünden
Bu etkenlerden de kaçış olmadığına göre..Takmamaya çalışmak en iyisi..
Gerçi ben bu konuda cahilim kusura bakma ama sen sınavlara mı gireceksin şimdi?
canım 2009 mezunuyum. 4 kere girdim kpss ye öğretmenlik için, hep puan farkıyla kaçırdım. e evlilik annelik, kafa da eski kafa olmuyor.
bu sene 4+4+4 nedeniyle ortaokul branşlarına alım artacak diye puanlar düşecekti ama ben düşük aldım bu kez. seneye artık...