aslı bal limon olarak veriliyor o balgamı söktürüo öksürüğe birebir ama bir yaşından önce verilmiyor diye ben 60 ml suyuna 3-4 damla limon damlatıyorum o gün kakası balgamlı çıkıo resmen vucudunu temizliomuş limon. çok öksürdüğü zamanda bir damla bal katmıştım ama oda işe yaradımı hiç bilmiyorum. internette rastladım bir doktor kadir tuğcu tam bir ilaç karşıtı o hep bebeklere bile ballı limonata diyor ama ben genede veremedim .
canim ben ac karnina hergun bi cay kasigi silme ama tepeleme deil bal veriyorum bide bazen kahvaltisinada katiyorum oglum severek yiyor bal olayini hic takmiyorum burda doktorlar oneriyor bali oksuruge bal burun akintisinada sogan diyolar gittim marketten 1 bucuk euroya aldim 350 gram bal cocuk bolumunden hic korkusz veriyorum annem ve herkz ayni seyi soyluyor buzamana kadar balla buyumusuz bundan sonrada bisi olmaz arastirdim bal oldurmez mis bi bal varmis tek o buyuk insani bile komaya sokarmis oda cok paliymis biyerde satiliyomus trde onada gerek yok herkezin kendi karari ama ben inek sutude balda peynirde yumurtada veriyorum burda peyniri yasakliyorlar yogurdu yasakliyolar orda bali sutu ammaaaaaaaannnnn bisiycik oldugu yok severek yiyor