Canım, diş olayı genetikmiş..Eğer senin veya eşinin dişi geç çıkmışsa bebeğinin de dişi geç çıkacaktır muhtemelen..
Biz de bekliyoruz bakalım![]()
bizim babada erken cikarmis biz gec bize cekmis benimki 30 agustosta cikardi 8 bucuk aylikken birini patlatti dierini iki gun sonra patlatti kizlar elleyin elinize tumsek geliyosa eli kulanda bide mevye yemezler cikarcaklari zaman benimki yemedi yaniyomus heralde istahsizlik oluyor benimkide babaci ama sorsaniz babayi nezaaman goruyor gece kalkarsa sabahta uyanirsa yoksa hic gormuyor ama arkasindan agliyor ona gidince bana gelmiyor benim kucamndan ona atliyor benimkide bugunlerde msj atmaya basladi oglum bensiz buyuyor diye aglicaktim resmen zaten duygusalligim ustumde dizi baktim kadin ikizlirini kaybetmis bide burda okudum 2 kadin bebeklerini kaybetmis 11 aylik dieri4 aylik koymuslar resimlerini daha cok kotu oldum allah yardimcilari olsun allah evlat acisi vermesin kimseye dusmanima bile diyorum biz seneye martta bikerecik denicez kardes olmazza bidaki seneye martta baslicaz ayni ayda olsun istiyorum cunki tatile gidebileyim ahahahahaha saka bi yana bukadar tatli seyden bi suru istiyom ben yaa op op doyamiyorum yavruma sizde oylemisiniz ya ben her dk opuyorum 10 ayimiza girdik hala doymadim ya delimiyim ne insan evladina doyarmi yok yok deliriyom ben