2011 Aralık Anneleri

Evet cok azda olsa cıkolata verıyorum cok sevıyor yerken "nem ,nem' nem" diye mırıldanıyor:nazar: Aslında Pepe'yi bende acıyorum ızlesın dıye ama hıc bakmıyor sadece reklamlara ara sıra bakıyor o kadara.

Cok cok gecmıs olsun canım, inşallah iyileşince tekrar meme ister. Bardaktan içmeyi cok seviyorlar. Renkli küçük bir bardakla vermeyi denesen işe yarar mı acaba!

Teşekkür ederim canım.
Bardakta vermeyide denedim ama su fazla gittiği için tıkanıyor. Neyseki biberonu almaya başladı.
Gene de tavsiyen için teşekkür ederim.

Kızlar çok mutluyum. 5 günün sonunda prensesim bu sabah emmeye başladı.:46: Yavrum o kadar özlemişki bırakmak bilmedi. İki göğsümde sızlıyor. Ama olsun fıstığım emsinde ne olursa olsun. Bize dua eden herkese teşekkür ederim:34:
Rabbim bebişlerimize sağlık versin.

Kızlar çok mutluyum. 5 günün sonunda prensesim bu sabah emmeye başladı.:46: Yavrum o kadar özlemişki bırakmak bilmedi. İki göğsümde sızlıyor. Ama olsun fıstığım emsinde ne olursa olsun. Bize dua eden herkese teşekkür ederim:34:
Rabbim bebişlerimize sağlık versin.

canım çok sevindim.gitsin pis hastalıklar gelmesin bi daha

kizlar benim erkekim pazar sabahi ateslendi 5 saatte bir ates tekrarladi pazartesi direk doktora goturduk ilgilenmedi bile doktor gecmezse carsamba gel dedi isal ilaci verdi tek oglum dun 8 kere ilsal yapti ilaci verince azaldi bgun hic yapmadi ama kakanin icinde sumuksu bisiler vardi balgam gibi ama balgamli bisiyi yoktu tek kuru ates ve isal bide halsizlik goremeniz lazim benim zipir oglum mum gibi sondu kafasini kaldircak hali yoktu yemiyo icmiyo oyle suzuldu yavrum cok halzis hala yemiyo zorlamiyorum ama uzuluyorum ben oglumu hic boyle gormedim doktor ilgilenmedi ona sinirlerim bozuk yabanci memleketlerde boyle oluyo imkanim olsa bi dk durmam burda artik seviyordum ama oglum hersey den degerli ve onemli ne yapicam bilmiyorum ben ya tahlil bile yapmadi kakasina hemen kesmek icin ilac verdi sumuksu seyler hicde iyi seyler deilmis okudum nette simdide yapiyor isal kakasi duyuyorum off nabicam ben

Slm kızlar ben 3aylık ikiz annsıyım bebeklerınıze kucuk gelen kıyafetlerını vermek ıstersenız alırım yurütecte olur.

off kızlar,face de giremiyom evde bilgisayar diye yerlere yatıyo sürekli başında olursa da gözü bozulcak,babası gizli giriyo akşamları ben onu oyalıyom görmesin diye,en ufak bişeye kızıp ağlıyo,hiç sevmem mız mız çocukları,tam başıma geldi napcam bilmiyom,yemek yedirmeye çalışsam burun kıvırmalar,kaldırıp atmalar,bişey içirsem tükürmeler,gece sallayarak uyumaz oldu,kadın ayağına alıştırmış,benim ayaklarım ağrıyo,gece 12 ye kadar uyumuyo mızmızlanıyo,ağlıyo,sürekli meme istiyo,vermezsen ağlıyo,zayıflıyo miğdesine sütten başka bişet gitmediği için,keseyim dedim hırçınlaştı 10 saat aç kalsa da doğru dürüst bişey yemedi,uykusunda bile biberon almadı,artık ben de pes ettim tamam sus yeterki em dedim,çok moralim bozuk,bazen nerden yaptık diyorum,sonra pişman oluyorum,bazen de hiç yere çığlıklar atınca sinirlenip vuruyorum bi tane,babası alıyo elimden,deli ediyo bu çocuk beni,şimdiden böyle,iyiki yürümüyo,geç yürüsün aman herşeyi yıkıp döküyo zaten,moralim çok bozuk:14::14::14:

Ben şubat 2012 annesiyim arada bir bakıyorum buraya ilerki aylarda bizi neler bekliyor diye. Bebeğine ne olursa olsun vurma. Yazık günah. Anlıyorum çalışıyorsun çok zor. Bebeğinde zor bir bebek ama ona vurarak çocuğun dengesini daha da bozma. Ayrıca emmek istiyorsa bırak emsin. Sen bu kadar stes yaptıkça ve bebeğinin üzerine gittikçe o daha da agresifleşiyor bence. Ben sinirlenince hafif sesimin tonu yükselsin değişsin benim oğlan dakikalarca ağlıyor. Sen bebeğine vurunca sence ne hissediyordur yavrucak. Yazık. Emsin az yesin. 30 yaşına gelip yemek yemeyen insan var mı. Bu kadar hırpalama çocuğu bence daha minicik bebekler bütün gün senden ayrı kalıyor. Bu bile hırçın olması için yeterli bir sebep bir de sen vurursan kime güvenecek bu çocuk. Çok üzüldüm gerçekten

Slm kızlar ben 3aylık ikiz annsıyım bebeklerınıze kucuk gelen kıyafetlerını vermek ıstersenız alırım yurütecte olur.

Oy maşallah:nazar: inşallah saglıcakla alırsın kucağına. Keşke mümkün olsa neler vermezdim sana ama yurtdışında yaşıyorum, göndermek için harcadığım paraya yenilerini alırsın fazlasıyla umarım verebilecek birileri cıkar:3:

Eeee bizim Aralık anneleri nerelerde bakalım! Tabi bu küçük yaramazlar iyice büyüyorlar ve zaman bulamıyoruz ama arada birde olsa uğrayın hanımlar...

selam hanımlar..ben 3 aralık annesiyim..çarşamba günü oğluşum sünnet oldu..idrarımızı yapamıyorduk mecburduk :)) şimdi çok iyiyiz maşallah..sizin bebişler ne alemde..bu arada oğlum kendi kendine ayağa kalkıyor 10 sn felan duruyor öylece sonra oturuyor..sizce yürüyecekmi ne dersiniz??

Uzuuuuun bi aradan sonra merhaba , beni unutmuşsunuzdur muhtemelen. Hamileyjen günde 10 keregirerdim bebiş doğdu giremez oldum . Ama kendimi ihanet ediyo gibi hissediyorum kk.ya:) bundan sonra her gün girme kararı aldım yeniden aranızdayım yani:1:

selam hanımlar..ben 3 aralık annesiyim..çarşamba günü oğluşum sünnet oldu..idrarımızı yapamıyorduk mecburduk :)) şimdi çok iyiyiz maşallah..sizin bebişler ne alemde..bu arada oğlum kendi kendine ayağa kalkıyor 10 sn felan duruyor öylece sonra oturuyor..sizce yürüyecekmi ne dersiniz??

Yürüyecek annesiiii:)) bi kaç hafta öyle ayakta duruyor sonra adım atmaya çalışıyor

Bizim kızda ilk zamanlar ayakda duruyordu, sonra bıgun bi baktık yuruyoooooo...:nazar: COk yakında adım atmayada başlar annesi.:3:

nerelerdesiniz hanımlar ??:)

bebekler neler yapıyor. neler öğrettiniz bebişlere ?

merhaba ben buradayım bırdaha gebeyım :) hzılı yaşayalım yaşımız genç . oglusuma çirkin olmayı öpücük atmayı ham ham demeyı ve bay bay gibi şeylerği öğrettim. sizin nasıl gidiyor?

bende 8 aralık annesiyim . sünneti hayırlısı olsun askerlıklerını gorursunuz ınsallah ;). ıyı olmus benım tanıdıgım herkes 1 yasına kadar yaptırdı bende tam yarın yaptıracakdım hasta oldu antıbıyoık kullanıyoruz 2 hafta sunnet olamaz o yuzden bıraz daha bekleyecegız .... benımde oglum 1 adım attı ınsallah yuruyecekler artık ;) cok gzl yaaa

Back
X