2011 aralık annelerinin bebişleri geliyor...

deryam160510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
5.168
5
0
Hatay
evet aralık annesi olcakı luveyla arkadaşımız ama 34 haftalıkken doğum yaptı,bebişimiz ve annesi iyi,bebişin kilosu 2130 gr:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:,ilk bebeğimiz ik paşamız geldi:46::46::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Allah analı babalı büyütsün inş.

ayyy çok sevindim leyla arkadaşımızın adına.. ALLAHIM, analı babalı uzun ömürler versin oğluşuna.. :nazar:

tebrikler...:71:

evet aralık annesi olcakı luveyla arkadaşımız ama 34 haftalıkken doğum yaptı,bebişimiz ve annesi iyi,bebişin kilosu 2130 gr:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:,ilk bebeğimiz ik paşamız geldi:46::46::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Allah analı babalı büyütsün inş.

aminnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hosgelmis pasamizzzzzzzzzzzzzzz

canim liste seklinde olsa daha hos olmazmiiiiiiiii:26::26:

Masallah, Masallah..
Rabbim hayirli evlat eylesin. Saglikli, huzurlu, uzun ömürler nasip etsin.
Luveyla arkadasimiza ve esinede gözünüz aydin. Rabbim evladinizi sizlere bagislasin.

ayy..ne sewindim ya...iyi olmaları çoook ayrı bi mutluluk tabi..rabbim hayırlı ömürler versin inş minik meleğe...:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

neden erken olmuş derya?

ben de orada kaldım. Allahtan ikisi de iyi. canım ya...en erken o kavuştu bebişine. Allah analı babalı büyütsün..

neden erken olmuş derya?

ben de orada kaldım. Allahtan ikisi de iyi. canım ya...en erken o kavuştu bebişine. Allah analı babalı büyütsün..

cnm leylanın dediğine göre başından beri riskli bir hamılelıkmış zaten amniyosentez bandından dolayı..son ıkı haftadırda kanaması olunca bebeği 34.haftaya kadar ancak beklettiler

hayırlı uğurlu olsun vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah ,anasını babasını mutlu eder ,sağlıcakla büyür ,güle güle büyüt luveylacım

Bakalım olmuş mu gidene kadar ben yapayım sonra excel sayfasını birine mail atarım o devam ettirir

Annemizin adı doğum tarihi kaçıncı haftada bebeğin cinsiyeti bebeğin adı bebeğin kilosu

Luveyla 25.10.2011 34+0 erkek Mehmet Akif 2.130 gr

Son düzenleme:
Bakalım olmuş mu gidene kadar ben yapayım sonra excel sayfasını birine mail atarım o devam ettirir

.........................

Son düzenleme:
Kod:
[COLOR="#FF0000"][SIZE=2]Annemizin adı	doğum tarihi	kaçıncı haftada	bebeğin cinsiyeti	bebeğin adı	bebeğin kilosu[/SIZE][/COLOR]						
 Luveyla	 25.10.2011	      34+0	      erkek	     Mehmet Akif	2.130 gr

Son düzenleme:
nasıl sevindik anlatamam kızımla :) sabah mesaj atmış bugün taburcu olacaklarmış inş. Gitmeye çalışıcam inş ziyaretine :))) ilk oğluşumuzu görmeye :)))

Çok sevindim hayırlısıyla kavuştular birbirlerine gözü aydın olsun
sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşallah
Allah analı babalı büyütsün...

rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin...sağlık, sıhhat versin... uzun ömürlü olsun... maşallah...

Masallah BarekAllah :nazar: Hosgelmis sefalar getirmis ilk bebegimiz.Allah saglikla buyutsun insallah.Luveyla adina cok sevindim.Gozu aydin olsunn..:54:

cnm leylanın dediğine göre başından beri riskli bir hamılelıkmış zaten amniyosentez bandından dolayı..son ıkı haftadırda kanaması olunca bebeği 34.haftaya kadar ancak beklettiler

canım benim... Allah başka sıkıntı vermez inşallah. benim de yarın kontrolüm var. oğluşumu 2 aydır göremiyordum. herkes zamanında sağlıkla kavuşur inşallah yavrusuna

Back
X