2011 Ekim Anneleri ve Melekleri

oy masallah prensese bu ne guzellık laf olsun dıye soylemıyorum gercekten cok guzel 41 kere masallah anasına cekmıs

duygucum Allah nazarlardan saklasın.çok güzel bi kızın var kocaman maşallah diyorum.

Son düzenleme:
maaşallah duygucum sen büyüttün bile güzel kızını darısı başımıza

bunlarda bizim bıdıklar en son YAREN VE ORHAN EREN

Bunlar da çifter çifter güzeller yaa :) Maşallah eslemcim çooookkk tatlı bıdıkların. çok bekledik biz bu fotoğrafları, Allah hepsini bağışlasın, sağlıklı uzun ömür versin inşallah. isimleri de çok güzel olmuş.

Nasıl huzurlu uyuyolar maşallah Melek gibiler yaaaa Nasıl başka bişeymiş nasıl bi güzellikmiş bu Rabbim herkese tatdırsın inşallah
Allah yardımcın olsun senin işin bizimkinden zor İsimleri de pek bi güzel Orhan da babamın adı :)
oy masallah prensese bu ne guzellık laf olsun dıye soylemıyorum gercekten cok guzel 41 kere masallah anasına cekmıs

Yeni topik süper olmuş Duygu, eline sağlık... Sana & minik prensesine de maşallah...

duygucum Allah nazarlardan saklasın.çok güzel bi kızın var kocaman maşallah diyorum.

Duuyyguuuu :)
Nasıl güzel olmuş, ne güzel toparlanmış miniğin yaa çoookkk tatlı. Allahım esirgesin, maşallah maşallah maşallah. çırpı bacakları gitmiş, yanaklar dolmuş resmen yaa :)

Çooooooook teşekkür ederiz teyzeleri EEeeee hadi doğurun da resimler çoğalsın

Hay allam yarabbimm yhaaa maşallahh çokk güzellll çok tatlılarrr

inş hepimiz sağlıkla kücağimıza alıp büyütürüz bebeklerımızı bende büraya eklerım inşallah kızım sağlıklı dıyerekk çokk güzellerr

maşallahh süphanallahhh

maşallah bıdıklarına çok güzeller Allah nazarlardan saklasın.

yanaklara bak maş. Allah nazarlardan korusun Duygu

Eslem harika bunlar ya isimleriyle yaşasınlar ay gözlerim doldu . bu arada tek yumurta ikizi mi bunlar??

maşallahhh barekallahh kuzularımıza allah nazarlardan korusun hayırlı evlat olsunlar anneli babalı bir ömür sağlık,mutlulukla büyüsünler innşallahhhhhhhh

duygu çok teşekkürler bu topiği açıpta açılış yaptığın içinn

Duygucum valla büyüttün gitti maşallah elif berene allahım nazardan korusun inşallah

Eslemcim maşallah barekallah allahım isimleriyle yaşatsın inşallah sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…