2011 Ekim Anneleri ve Melekleri

EDAAAA maş. barekallah oku üfle çok tatlı yaaa anası gibi güleç bi çocuk. Allah bağışlasın sana size

oyy oyy oyyy yerım ben bu benıslerıı yaaa nası heveslendım bendee nası gececek bu 2 ayy masallah bebıslere ALLLAH ım analı babalı buyutsun ınsallah

maşallah deyin teyzeleri oğluşum 13 günlükken

oh maşallah Rüzgar paşama... bende de demedem geçemiycem.. ayniiii babasiiiiii
teyzesi yer onu yerr... gülücüklere kurban... maşallah maşallah...

doğurasım geldi heeee :) çok tatlu bunlar

duyguuu maşallah kızına bayıldım ekrana yapışasım geldi seninkini görünce benim kız bi küçük göründüki gözüme sorma maşallahsubhanallah allah nazaran kem göz pis nefisten korusun sanada bravo iyi bakmışsın kuzuya maşallah canım

merhabalar ben yeni üye olduğum için daha önce bu konu konuşuldu mu bilemiyorum eğer konuşulduysa kusura bakmayın
kızım 3 aylık gece 6 saate yakın uyuyor bu arada kalkıp sütümü sağmalımıyım 1 ay daha izin alıcam sonra işe başlıcam ne zaman depo yapmak için sağmaya başlamalıyım?
gece sağma düşüncem sütümün azalmasını istemediğim için. hani ne kadar çok emerse o kadar süt olur deniyor ya sütüm geri çekilmemesi için gece de 3 saatte bir sağıp buzluğa atmalımı?

Bu da benim oğlum 29.10.2011 Cumhuriyet Bayramı'nda 12:35'te doğdu. Adı Oğuzhan.. Allah hepimizin çocuklarına sağlık, sıhhat versin. Hepsini nazarlardan korusun inşallah..

arkadaşlar benim kızım 4 aylık ve yanağında öpülmediği halde sürekli bir kızarıklık var sizce ne yapmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…