2011 Ekim Anneleri ve Melekleri

oyyy yaa ben yerim bu melekleri.maşallah kuzulara Allah size bağışlasın.güzel ve sağlıklı bir ömür yaşayın ailecek.bende sizin gibi kucağıma alayım tez zamanda yavrumu.amin

maşallah çok güzeller allah analı babalı büyütsün inşallah

masallah yameleklerın hepsı bırbırınden guzel allah nazarlardan saklasın analı babalı buyutsun ıns

maşallah bebişlerine çok tatlılar sıra sıra Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla...

maşallah bıdıklarına çok güzeller Allah nazarlardan saklasın.

yanaklara bak maş. Allah nazarlardan korusun Duygu

Eslem harika bunlar ya isimleriyle yaşasınlar ay gözlerim doldu . bu arada tek yumurta ikizi mi bunlar??

Eslem tatlım, çok güzeller maşallah...

2-3 haftaya kadar da bizimki gelir artık...

Duygucum valla büyüttün gitti maşallah elif berene allahım nazardan korusun inşallah

Eslemcim maşallah barekallah allahım isimleriyle yaşatsın inşallah sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsunlar

maşallah çok güzeller allah analı babalı büyütsün inşallah

masallah yameleklerın hepsı bırbırınden guzel allah nazarlardan saklasın analı babalı buyutsun ıns

AMİN çoook teşekkür ederim kızlar inanılmaz bi duygu Allahım herkese yaşatsın cnm çift yumurta ikizleri pek benzemiyolar biri sarışın biri esmer

Dogum yapan tum arkadaslarim; bebekleriniz hayirli olsun,Allah anali babali buyutsun,saglikli uzun omurleri olsun.Darisida insallah bizim basimiza olsun.

canim cok tatlilar miniklernasillar geceleri uykulari iyimi canim malum senin iki tane biz biriyle ugrasirken sen iki tane birden zor oluyomu hep ikiz olsun istemistim bende ama kismet ikiz olursa daha yapmam diyordum,herkes kiziyyordu nasil bakicaksin diye,ama zevklidir onlarin kokusu yeter rabbim bizlere bagislasin ins dogru yoldan ayirmasin yavrularimizi ins

Eslem ve Duygu Allah nazarlardan saklasın bebeklerinizi. Yanınızdan hiç ayırmasın. Müthiş tatlılar bayıldım. İnşallah bizde koynumuzda yatırırız tatlı meleklerimizi sizin gibi.

ooooo maşallahhh 2011 ekim bebekleride gelmeye başlamışşşşşş
iyiki doğdunuz kuzlular sağlıkla mutlulukla büyüyün inşallahh
anneliğin 1 yılı geçmiş gitmiş burdan bakınca çok güzel görünüyo Allah kolaylık versin hepinize annişler

cnm biraz zorlanıyorum BAZI GELER İYİ UYUYOLAR BAZen orkestra kurup ağlıyolar ama herşeye değer Allaha şükürler olsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

Eslem ve Duygu Allah nazarlardan saklasın bebeklerinizi. Yanınızdan hiç ayırmasın. Müthiş tatlılar bayıldım. İnşallah bizde koynumuzda yatırırız tatlı meleklerimizi sizin gibi.

teşekkür ederiz teyzesi inşallah cnm biran önce koynunuza alırsınız bebişlerinizi

maşallah deyin teyzeleri oğluşum 13 günlükken

Eklentiler

• $IMG_5243.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 90

Kız bu babasının fotokopisi sanki
maşallah süper bi poz yakalamışsın ana oğul bu fotoğraf merakı nerden böyle

çok istedim tipide huyusuyuda babasına benzesin Allah gönlüme göre verdi şimdilik tam baba
fotoyu teyzesi yakaladı zor olmadı ama devamlı ağzını ayıra ayıra gülüyor zaten Allahım hep güldürsün yüzünü inşallah seviyoruz objektifleri

oyy teyzesi Allah razı olsun :) ikimizde çok teşekkür ederiz
aminnnnnn inşallah hanzadem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…