çok güldüm ya doktora.hayırlısı canım ilerde bide kızın olur inşş
Waaaav hemen anket eklenmiş süper olmuş ilk ben oyladım
Benimki neden belli olmadıki hala. herkes öğrenmişgerçi belli olsada ankete katılamıyorum. ikizlerimin biri erkek biri kız olursa neyi seçmem gerekiyor ankette:) neyse sağlıklı olsunlarda allahtan birde kız ve erkek ıkısı bırden olsa deymeyin keyfime teyzeleri:)
anaaaam böyle i topik mi vardı ya... bende seninle aynıyım 14+4 ama bende öğrenemedim... mayısın 10 unda gidicem o zmaan söyler sanırım...
Benimki neden belli olmadıki hala. herkes öğrenmişgerçi belli olsada ankete katılamıyorum. ikizlerimin biri erkek biri kız olursa neyi seçmem gerekiyor ankette:) neyse sağlıklı olsunlarda allahtan birde kız ve erkek ıkısı bırden olsa deymeyin keyfime teyzeleri:)
endleeslove sana bisey soracaktim ne zamandir aklimda listede 25 yasinda olan insanlarin kimisi kiz kimisi erkek bekliyor..duygu 7785 in kiz beklemesi senin erkek beklemen gibi..ikinizde 25 yasinda gozukuyorsunuz..bu durumda cin takvimi tezi curumus oluyor :) sende 85 dogumlumusun? bu arada hepinizin bebisleri saglikli sihhatli dunyaya gelsin..anneciklerini hic uzmesinler insallah :)
merhaba kızlar ben 12+6 günlük hamileyim çarşamba günü ikili test için doktora gidicem acaba cinsiyeti belli olur mu?
merhaba kızlar ben 12+6 günlük hamileyim çarşamba günü ikili test için doktora gidicem acaba cinsiyeti belli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?