2011 ekim bebişlerinin cinsiyetleri....

kız mı?erkek mi?

• Ankete Katılan
    110
Kızlar bizim hayırlısıyla kızımız olacak..Her şeyden önemlisi allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

Son düzenleme:
bi kızda benden

Waaaav hemen anket eklenmiş süper olmuş ilk ben oyladım

endleeslove sana bisey soracaktim ne zamandir aklimda listede 25 yasinda olan insanlarin kimisi kiz kimisi erkek bekliyor..duygu 7785 in kiz beklemesi senin erkek beklemen gibi..ikinizde 25 yasinda gozukuyorsunuz..bu durumda cin takvimi tezi curumus oluyor :) sende 85 dogumlumusun? bu arada hepinizin bebisleri saglikli sihhatli dunyaya gelsin..anneciklerini hic uzmesinler insallah :)

Benimki neden belli olmadıki hala. herkes öğrenmiş gerçi belli olsada ankete katılamıyorum. ikizlerimin biri erkek biri kız olursa neyi seçmem gerekiyor ankette:) neyse sağlıklı olsunlarda allahtan birde kız ve erkek ıkısı bırden olsa deymeyin keyfime teyzeleri:)

anaaaam böyle i topik mi vardı ya... bende seninle aynıyım 14+4 ama bende öğrenemedim... mayısın 10 unda gidicem o zmaan söyler sanırım...

hayırlısı olsun.hem kız hem erkek seçersin ne olacak

ama ay farkı var benim son adet tarihim aralık erkek diye görünüyor çin takviminde Duygunun ocak olabilir sat tarihi ocak ayında da kız görünüyor.
Ben hep kız istediğim için sat 31 aralık diye bir günden bir şey olmaz ocak ayından sayıyordum kendimi olmadı erkek bebek varmış nasipte

merhaba kızlar ben 12+6 günlük hamileyim çarşamba günü ikili test için doktora gidicem acaba cinsiyeti belli olur mu?

benimde satim 27 aralik bakalim bebisimizin cinsiyeti ne olacak? onumuzdeki haftasonu kontrolumuzde belli olur sanirim..yeterki saglikli olsun kiz erkek fark etmez..cin takvimini ben hep hamile kalinan aya bakiliyor saniyordum..

merhaba kızlar ben 12+6 günlük hamileyim çarşamba günü ikili test için doktora gidicem acaba cinsiyeti belli olur mu?

merhaba canım ben 13+2de ikili testte öğrendim bebişimin cinsiyetini oğlum olacakmış sende gittiğinde benimle ayı gün olacaksın tecrübeli bir doktor biliyor rabbim gönlüne göre versin

selam arkadaşlar bişey sorcaktım.geç döllenmeyle cinsiyetin bir bağlantısı varmıı tabiki hepimz içn öncelikle bebeişlerimz sağsalim olsun yüce allahtan başka bişey dilemeyiz. ama benm kese geç göründü yani sata göre yedi hafta üç gün fakat hala kalp atışlarını duymadık doktorda bebek 5-6 haftalık kalp atışlarını duymamak normal dedii.hislerim kız diyor:)herkes geç döllenme sonucu kız olacağını söylüyor.sizdede geç döllenme olupta yani kalp atışlarını çok geç görüpte kız yada erkek olan varmı benmle paylaşabilirmisiniz...

Ben Hollanda'da yasiyorum ve ikili test dediginiz nedir? down sendromu olup olmadiginin sansi ne kadar az veya cok, onun testimidir? cunki burda soruyorlar yaptirmak istiyormusun diye, ben yaptirmadim. 25 yasindayim ailemde boyle bir vaka yok o yuzden sansimin olmasi cok dusuk. Hem sans yuksek ciksa bile bebek normal dogabilir..

Bu test standart yaptiriliyormu Turkiye'de?

bir erkekte benden dün ögrendim çok mutluyum allah kucagımıza almayıda nasip etsin inş bu duruma göre çin takvimi başarısız rus takvimi dogru çıktı

eger gorunen sey pipi olmaktan cikip kordona donusmezse bi erkek de benden teyzeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…