2011 ekim bebişlerinin cinsiyetleri....

kız mı?erkek mi?

• Ankete Katılan
    110
merhaba arkadaslar.allah nasıp ederse bende ekım annesı olcam.yuzde doksan benımde oglusum olcakmıs.ıns hepımız saglıklı bı sekılde alırız bebıslerımızı kucagımıza.

Ay cogunluk erkek anasi olacak haa ne guzel

Ben cok merak ediyorum valla ne olacagini, kiz istiyorum diyicem ama demiyeyim

Saglikli olsun canim yavrum yeter bana

cnm benim sat 25 aralık ama doktora göre 7 ocak yani geç döllenme olmuş.dr bebişim içinde kesin erkek dedi.bizde kalp atışlarını 7 haftalıkken duyduk

ben 2010 ekim annesiyim de bu yazıyı okuyunca aklıma kendi bebeğimin cinsiyetini öğrendiğim zaman geldi. teyzemlere haber vericem büyük olanı aradım cevabı:'neyse ya o da iyi artık ikincisi kız olur ihşallah' tı. küçük olanınkinin cevabı ise:'ya belki doktor yanlış görmüştür. dur belki değişir diğer kontrole' idi.

Ben bu anketi bebeğimin cinsiyeti erkek olarak oylamıştım bir süre sonra doktorum kesin kız dedi yetkililere sesleniyorum anketi yeniden oylamak istiyorum

Ben bu anketi bebeğimin cinsiyeti erkek olarak oylamıştım bir süre sonra doktorum kesin kız dedi yetkililere sesleniyorum anketi yeniden oylamak istiyorum

canım ya baktım ama düzeltemedim.sen kızı bir daha oyla :)))

benimde kızım olacak.63 kiloyla hamile kaldım.Rize de yasıyorum..halen kıpırtılarını hissedemedimm.....

kızlar benimki kıza dönüştü 13 haftamda erkek olma ihtimali var demişti.hatta buraya da yazmıştım.16.haftamda bu kez kız dedi.tam kesin yüzdeler vermedi öyle gözüküyor filan dedi.kafam karıştı.biraz daha beklicem.bakalım hayırlısı olsun..oysaki benim içimden hep erkek geçiyordu yanıldım

sonunda kesinleştiiiiiiii.....prensesim geliyorrrrrrr.......

bir erkekte benden kizima erkek kardes geliyo.......

Son düzenleme:
benim 3 de erkekmiş.ikiz oğullarım vardı.17. haftadayım kesin erkek pipisini ben de gördüm:)) her şeyin hayırlısı Allah tan

benim de kızım olcakmış %100 kız dedi doktor :) ztn 19. hafta da ancak gösterdi. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize inşallah:):):)

bende aranıza yeni katıldım 24 haftalık hamişimm kısımıss olucak inşallahhh :))) herkese allah sağlıklı bebişler versin :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…