canım gaz sancısı üşütme,kabızlık gibi durumlarda ağrı yaparmış yani benim ağrılarımı kısmen bu saydıklarıma bağladık ama dediğin gbi yürütmüyo yatarken sağa sola döndürtmüyo ve beni çok korkutuyoooo artık allaha emanetler elimizden geldiğince sakınıyoruz yalnızca bolca dua edelim eşimin hemşosu okişmi herlşey daha güzel olucak inşallahbuna inanmak çok önemlibu arada salı tarama var korkuyorum ne olucak nasıl olucak kötü bişey çıkmasın hiç kimsede çıkmasın allah benim miniğimide korusun ondada bişey çıkmasın dimi teyzesiii
ay delirdim galiba ağlıyorum ben
neyse gari geliverde öpüveren kocaman kocaman
![]()
inşallah bitanem herşey güzel olacak allahın izniyle.ama ben dün doktora gittim.bebişim ii güzel rahatı yerinde ama ben ölüyorum kasık ağrısından halaaa.Rabbime şikayet olmasın bi de kasık fıtığı çıktı bende.ondanmış ağrılarım.Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah ama zor gececek heralde bu gebelik....20 gün daha rapor verdi.yatcaz artık.canımcım korkma sende inşallah ii sonuçların çıkacak taramada.senin kızın olcek ben sana söleyiveren gari.annesi gibin datlı şeker bi kızın olcek hehe...erkek olsaydı gösterirdi pipiyi şindiye...hayırlısı olsun inşallahhhhh....valla sorma bende öleyim sudan sebeplere ağlıyom böleee hüngürrr müngürrrr ama sen ağlama oldumu bende öpüverdim seni kocamannnnn....
ayyy burcucum çok sevindim herşey düzeliyo bak inşallah canımcım.ayyyy ilk cimcime haberimiz senden geldi heralde hııııı....Arkadaslar dün giremedim nete, Allaha şükür doktor iyi gidiyor dedi kanama alanı rahimde duruyor bebek büyüdükçe bir köşede sıkışıp kalacak dedi. Bebegim bana el bile salladı
Yanılma payımız var ama büyük ihtimalle kız dedi
Cok sevindim moralim yerine geldi, Rabbim bundan sonra hepimize hep iyi günler göstersin insallah.
prensesler basmış bugün topiğimiziiii....burcu iyi haberlerine çok sevindim,moralini yüksek tut,dahada iyiye gider inşallah.bende cuma günü doktordaydım.ensesini ölçtü,2 li test yaptırdım,benim doktorumda cinsiyeti hakkında aynı şeyi söyledi.hayırlı,sağlıklı olsun yeter.