- Konu Sahibi emirinannesi
-
benım mavi incım de 20 eylulde 2900 dogdu sımdı 5 600 olmus..dokt kılosu fazla bıraz dedı 3 aylık bebk kılosundaymısobur kızım benım ..dk sımdılık bıse demıyorum ama ılerıde mudehale etmek gerekebılır dedı..bıızmde tek sıkıntımız kaksını yapamıyor bugun 7 gun oldu allahım sabırla beklıyorum bı kaka yapsa dunyalar benım olcak hayır fıtıl de attım dun oda ıcerde kaldı kakda yapmadı ne olcak bılmıyorum galıba yıne dok yolu gozukuyo..:18:arkadaslar allah hepımızın yardımcısı olsun sıhhat saglık versın bebslerımıze...
benım mavi incım de 20 eylulde 2900 dogdu sımdı 5 600 olmus..dokt kılosu fazla bıraz dedı 3 aylık bebk kılosundaymısobur kızım benım ..dk sımdılık bıse demıyorum ama ılerıde mudehale etmek gerekebılır dedı..bıızmde tek sıkıntımız kaksını yapamıyor bugun 7 gun oldu allahım sabırla beklıyorum bı kaka yapsa dunyalar benım olcak hayır fıtıl de attım dun oda ıcerde kaldı kakda yapmadı ne olcak bılmıyorum galıba yıne dok yolu gozukuyo..:18:arkadaslar allah hepımızın yardımcısı olsun sıhhat saglık versın bebslerımıze...
Benim kizim 15eylulde dogdu. 2.ay sonunda kontrole gittik. 5500olmus. Cok sevindim. Zira etraftan sutumun yetmedigi hakkinda laflar duyuodum.bu onlara kapak olsun. Bakalim haftaya cumrtsi ucuncu ay kontrolune gidicez. Beinim sikintim da kizimin burun tikanikligi. Nasil cozcem bilmiyom. Disari da cikariyom.
benim kızımda var ya 29 ağustosta doğdu fıstığım 2 gün sonra doğsa eylül olacaktı bende eylül annesi sayılabilir miyim :)
arkadaşlar mrb benim bi sorunum varrr bebeişim 26 eylül doğumlu alt köpek dişinin eti bembeyaz ve semsert olmuş diş çıkarması için çok erken deil mii hem ön dişler çıkar ilk die biliorumm acaba başka bi sorun mu varr emmio iki gündr çok huzursuzz ağlıo memeyi görünce oysa böle bi sorunumuz yoktuu biberonda almıoo eşimin görevi dolayısıyla doğudayzz hastane doktorda yokk ne yapacağımı bilmiorumm böle şeyler yaşayan var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?