- Konu Sahibi emirinannesi
-
arkadaşlar kızım 5 ay 21 günlük ama kilo problemimiz var. 6 200 kilosu. dr tahlil bile istedi ama bişe çıkmadı. normal degerler arasında ama neden bole anlamıyorum mesela geçen ay 500 gr almış sadece. ama huzursuz değil. anne sütü veryodum + mama verdim 3. aydan sonra kilo alsın diye. iştahsız . mamayıda az içer.vermezsen ağlamaz açım diye.ama ek gıdaya yeni başladım keşke önce başlasaydım.şimdi ek gıda veryorum çorba muhallebi falan. çok iştahlı yemesede zorluyorum.sürekli nette kilo bu konuyu araştırmaktan kafam bunaldım artık. gece gündüz işte evde bu çocuk nie kiloyu az alyo die düşünmekten yoruldum. benim durumumda olan var mı yada tavsiyeleriniz var mı. ilk bebeğimmm:)
canım benim kızımda seninki gibi 6300 falan 2 eylül doğumlu ben ek gıdaya başladım yiyor da ama yine az kilo alıyo kafanı takma önemli olan sağlıklı olması benim oğlum da öyle o yüzden tecrübeliyim çok doktor gezdik bişey çıkmadı şükür. Kendini yıpratma neyi güzel yiyorsa bol bol ver önemli olan kilo değil gelişimi allah yardımcımız olsun.
sağol canım valla moral oldun bana . hep burda 8 kilolar falan dolaşyo moralim iyice bozulmuştu. şişman bebek sağlıklı demek değil ama sınırlarda olunca stres olyo insan. sağol . sağlıklı günler
mrb arkadaşlar ben bu dönem çalışmaya başladım zaten kızıma ek gıdaya başlamıştım ama artık tamamen geçtik diyebilirim mecburen çünkü sütüm azaldı mamayı da sevmiyo cadı başka şeyler istiyo 6. ayında çorba yada sebze püresi verenleriniz var mı tavsiyelerinizi bekliyorum
meraba benim oğlum da 22 eylül de doğdu ben 2 ay emzirebildim sütüm olmadı sonra,mamaya başladık 3 aylıkken meyve püresi vermeye başladım yavaş yavaş patates havuç püresi verdim 5,5 aylık şimdi çorba veriyorum hatta ekmek katıyorum içine yiyor benim yaramaz dişleri varmış gibi çiğniyor hatta boş ekmek içi bile veriyorum irmik yedirmeye bile başladım anne sütü vermediğin de ek gıda başlamıştır zaten çorba sularından vermeye başlayabilirsin bence..
benim kızım da 16 eylülde doğdu hemen hemen 7 aylık.bu ayki kontrolü haftaya ama 6. ay kilosu 9850g,boyu da 70.5 cmdi.
enküçük benim bebegimmiş amamaşallah çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?