2011 eylül anneleri bebeklerimiz kaç kilo?

mrb arkadaşlar ben bu dönem çalışmaya başladım zaten kızıma ek gıdaya başlamıştım ama artık tamamen geçtik diyebilirim mecburen çünkü sütüm azaldı mamayı da sevmiyo cadı başka şeyler istiyo 6. ayında çorba yada sebze püresi verenleriniz var mı tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar kızım 5 ay 21 günlük ama kilo problemimiz var. 6 200 kilosu. dr tahlil bile istedi ama bişe çıkmadı. normal degerler arasında ama neden bole anlamıyorum mesela geçen ay 500 gr almış sadece. ama huzursuz değil. anne sütü veryodum + mama verdim 3. aydan sonra kilo alsın diye. iştahsız . mamayıda az içer.vermezsen ağlamaz açım diye.ama ek gıdaya yeni başladım keşke önce başlasaydım.şimdi ek gıda veryorum çorba muhallebi falan. çok iştahlı yemesede zorluyorum.sürekli nette kilo bu konuyu araştırmaktan kafam bunaldım artık. gece gündüz işte evde bu çocuk nie kiloyu az alyo die düşünmekten yoruldum. benim durumumda olan var mı yada tavsiyeleriniz var mı. ilk bebeğimmm:)

canım benim kızımda seninki gibi 6300 falan 2 eylül doğumlu ben ek gıdaya başladım yiyor da ama yine az kilo alıyo kafanı takma önemli olan sağlıklı olması benim oğlum da öyle o yüzden tecrübeliyim çok doktor gezdik bişey çıkmadı şükür. Kendini yıpratma neyi güzel yiyorsa bol bol ver önemli olan kilo değil gelişimi allah yardımcımız olsun.

sağol canım valla moral oldun bana . hep burda 8 kilolar falan dolaşyo moralim iyice bozulmuştu. şişman bebek sağlıklı demek değil ama sınırlarda olunca stres olyo insan. sağol . sağlıklı günler

sağol canım valla moral oldun bana . hep burda 8 kilolar falan dolaşyo moralim iyice bozulmuştu. şişman bebek sağlıklı demek değil ama sınırlarda olunca stres olyo insan. sağol . sağlıklı günler

haklısın canım ben oğlumda çok sıkıntı çektim insanlar sürekli canımı sıkıyordu niye zayıf yemiyor mu yediremiyor musun çalışıyorsun ya düzenli besleyemiyorsun bi hastalığı mı var bunun gibi onlarca şey ama çok şükür atlattım oğlum zayıf ama sağlıklı büyük ihtimal şimdi kızım da öyle olacak hiç bişey için moralini bozma kendine bebişe iyi bak iyi günler

meraba benim oğlum da 22 eylül de doğdu ben 2 ay emzirebildim sütüm olmadı sonra,mamaya başladık 3 aylıkken meyve püresi vermeye başladım yavaş yavaş patates havuç püresi verdim 5,5 aylık şimdi çorba veriyorum hatta ekmek katıyorum içine yiyor benim yaramaz dişleri varmış gibi çiğniyor hatta boş ekmek içi bile veriyorum irmik yedirmeye bile başladım anne sütü vermediğin de ek gıda başlamıştır zaten çorba sularından vermeye başlayabilirsin bence..

sağol canım epeydir giremiyordum nete.. Bende artık ek gıdaya tamamen geçtim çünkü gündüz asla emmiyor kızım işe gidiyorum ona bi tepki mi geliştirdi bilmiyorum ama sadece gece emiyor ve haftasonu da az da olsa emiyor , onun dışında çorba yoğurt muhallebi şeklinde besliyoruz bakıcımız kahvaltıya da başladı erken mi bilmiyorum ama yiyor Allah yardımcımız olsun..

benim kızım da 16 eylülde doğdu hemen hemen 7 aylık.bu ayki kontrolü haftaya ama 6. ay kilosu 9850g,boyu da 70.5 cmdi.

maşallah bebeişlerinize ama bunları okudukça canım sıkılıyor kızım 7,5 aylık ve 7300 kilo artık sadece gece emiyor ek gıdalara başladığımızdan beri sütüm iyice azaldı diş çıkardı şu anda hasta bronşit başlangıcı dedi doktor moralim çok bozuk eskisi gibi güzel yemiyor ne yapacağımı şaşırdım şu buhar makinaları hakkında bilginiz var mı tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

saol cnm kızım 3300g ve 50 cm doğdu ama 36.haftada doğum yaptım ben yani normal zamanda doğsa kilolu olacakmış.bence içini ferah tut ve her bebeğin gelişiminin aynı olmayacağını unutma tıpki bizler gibi onlardada farklılıklar olacak tabikide.mesela benim kızımın kafa çapı da fazla.ama sağlıklı olduğu için sorun etmiyorum.en önemlisi sağlıklı olmaları değillerse boy kilo fazlaymış neyimize.

maşallh bebişlere bizimki hala7800 aslında iştahı iyi ama kilo almıyor iki kere hastalandı iğneyle düzeldi ondan belki bilemiyorum ama 3. dişini çıkardı doktor sağlıklı ama zayıf diyor emmeyi tamamen bıraktı doktor zorlada olsa mama ver diyor ama içmiyor napim bende normal sütle muhallebi veriyorum iki gündür biraz biraz keçi sütü verdim yoğurt sebze çorbası falan veriyorum başka ne yapabilirim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

benim oğlumda 26 eylul dogumlu 2800 dogdu suan 10.300 gr cogunlukla emıyor bu ara ıstahsız hıc bısey yemıor bıara cok ıyıydı herseyı yıyordu sıcaklardan sanırım ıstahı azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…