2011 eylül anneleri bebeklerimiz kaç kilo?

mrb arkadaşlar bende iki gündür kızıma çorba veriyorum patates havuç pirinç haşladım biraz da irmik kattım blenderdan geçirdim çok sevdi yarın bende dereotu domates ekleyim bakalım yiyecek mi bir de acaba blender değilde çatalla mı ezsem diye düşünüyorum hafif pütürlü olsa sizce?

oğlum 16 eylül de doğdu hastane çıkışı 3100 g dı dün aşımız vardı ve kilo boy ölçümü kilosu 7 kg boyu 67cm çıktı drumuz yoğurt verebileceğimi söyledi ama kararsızım sizin drlarınız ne gibi tavsiyelerde bulundu neler yediriyorsunuz yoksa ben gibi erken deyip ağırdan mı alıyorsunuz

canım ilk önce çorba şeklinde ver pütürlüye bir süre sonra geç bence..zeytin yağı eklemeyi unutma kabız olmasın bebeğin..

maşallah oğlunun kilosu çok ii.benim kızımda aynen böyle:)biz doktor ne derse onu yapıyoruz çorba meyve suyu ve yoğurt veriyorum günlük..bende kilosu normal olduğu için erken değilmidiye sordum.doktor bu besinler kilo alsın diye değil kilo aldırmak istediğimiz bebeklere mama veriyoruz dedi.bence zaman kaybetmeden yavaş yavaş başla vermeye 6. ayı bekleyenler genellikle zorlanıyorlar çünkü..

arkadaşlar bende bebeğime meyve suyu,sebze çorbası veriyorum,akşam yatarken mamasının içene 2 tane bebe bisküvisi koyuyorum.doktorumuz yoğurdu 5.ayda ver dedi acaba yavaş yavaş yoğurda başlasam mı?

cnm kızım 2 eylül de doğdu. o da 3 gün iyi beslenmedi hep geriden takip etti kilosu. dr mamaya basla dedi aptamil kullanyorum günde 3 kez.sabah oğle akşam.aralarada emzirmeye çalışyorum ama biberona alıştı gibi. sağıp veryorum. kızım 6.300 biraz az tabi. daha ağzına farklı bişe bile değdirmedim başlamalımıyım arkadaşlar en azından 1 er kaşık meyve suları falan. siz başladınız mı...

benim kızım da 2 eylül doğumlu ben meyve suyu yoğurt çorba veriyorum arkadaşların dediği gibi 6. ayı bekleyince sonra zor oluyor alışsın bence .

canım ilk önce çorba şeklinde ver pütürlüye bir süre sonra geç bence..zeytin yağı eklemeyi unutma kabız olmasın bebeğin..

sağol canım haklısın dün çatalla ezdim gönülsüz yedi ve sonrasında da biraz sancılandı bu ay hep çorba şeklinde vereyim en iyisi , bir de zeytin yağı şart mı normal yağ olmaz mı acaba ?

mrb arkadaşlar kızım lale 13 eylülde 4300 doğdu,boy 50 cm.
şimdi 4 aylık 8500 kilo, boy 65 cm.
sadece anne sütü veriyorum .
doktorumuz ek gıdaya 6. ayda geçersin kilosu gayet iyi dedi ama ben bir haftadır meyve suyuna 2 tane bebe bisküvisi koyup yediriyorum bir an önce damak tadı gelişsin istiyorum.

bence meyve suyuna bebe bisküvisi koyma ayrıca meyve suyunu sadece tattırmak amaçlı ver öğün olarak verme.sonra seni emmeyi bırakır.keşke benim yavrumda beni emseydi çok özeniyorum sadece anne sütüyle beslenen bebeklere

arkadaşlar benim bebeğim biraz küçük yani 6200. kilosu az hemen ek gıdaya başlamak uygun mu acaba? ilk bebeğim... birde toparlanır hemen kilosu.başla .diyorlar. mama ve anne sütü veryorum hala.

maşallah kızının kilosu çok iyi canım. ama damak tadı gelişsin istiyosan bisküvi yanlış bi yol bence çünkü bisküvi kof kilo yapar.senin kızının zaten kiloya ihtiyacı yok..benim kızım 4,5aylık ben 4aylıkken başladım ek gıdaya önceki sayfada yazmıştım istersen bakabilirsin..

mrb arkadaşlar oğlumun bu ayki kilosu 7500 olmuş.bu ay 700 gr almış.boyumuzda 65 cm olmuş..

cnm benim kızım 3.5 aylıktı ön dişlerini çıkardığında ve o köpek dişler anca çıkar ve o sebepten huzursuzdur.

bencede arkadaşım benim 2. bebeğim kızım yeni 4 yaşına girdi oğlumda 12 eylül doğumlu hem anne sütü hem mama veriyorum sütüm yok çünkü ama kızda çok çektim şimdi herşey tattırıyorum oğluma sende tattır yedir takip et derim huzursuz olmuyorsa kakası filan düzgünse temkinli bi şekilde ver bence

merhaba hanımlar benim oğlum 12 eylül de 4.060 doğdu ve 19 ocaktaki kontrolde 7,250 idi
rota virüsü aşısı ben kızımada yaptırmıştım oğlumada yaptırıcam sağlık ocağı zaten bilgi veriyor içeriği hakkında
benim oğlum 4 ay anne sütü aldı şimdi sütüm hiç yok gibi aptamile başladık sağlık ocağı ve özel doktorumuz 6. ayda ek besinlere geçicez dedi
fakat ben ufak ufak evde mayaladığım yoğurttan sebze çorbası meyve püresi filan veriyorum ve kendi yediğim hemen hemen herşeyden 1-2 çay kaşığı tadtırıyorum
örneğin dün şehriyeli tavuk suyu çorba vardı 2-3 çay kağığı verdim barbunya vardı suyundan 2 kaşık verdim yumurta sarısı denedim gibi
tabiki çocuğun hal ve hareketlerini ve kakasını gazını takip ediyorum örneğin kızıma bebekken portakalı sıkıp bisküvi ceviz muz ile verirdim idrarından 1-2 defa altı pişti bunun gibi
bunlara dikkat ederek veriyorum ve benim fikrim bebeklere blendır kullanmayın o zaman pürüzsüz alışıyorlar ve en hafif bi pütürlü gıdada öğürme reddetme sorunu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…