- Konu Sahibi emirinannesi
-
arkadaşlar mrb benim bi sorunum varrr bebeişim 26 eylül doğumlu alt köpek dişinin eti bembeyaz ve semsert olmuş diş çıkarması için çok erken deil mii hem ön dişler çıkar ilk die biliorumm acaba başka bi sorun mu varr emmio iki gündr çok huzursuzz ağlıo memeyi görünce oysa böle bi sorunumuz yoktuu biberonda almıoo eşimin görevi dolayısıyla doğudayzz hastane doktorda yokk ne yapacağımı bilmiorumm böle şeyler yaşayan var mı?????
mrb arkadaşlar iki haftadır memleketteydim hiç giremedim nete. Rota virüs hakkında hiç bilgisi olan yokmu kızlar yaa bu arada kızım hala 5.5 kilo ayın 2sinde 4 aylık olacak sütüm var mama vermek istemiyorum sizce ne yapayım ek bişeylere mi başlasam kafam çok karışık
benim tosunumda 4 eylülde dogdu 3.5 kilo şimdi 7.5 kilo
mrb arkadaşlar iki haftadır memleketteydim hiç giremedim nete. Rota virüs hakkında hiç bilgisi olan yokmu kızlar yaa bu arada kızım hala 5.5 kilo ayın 2sinde 4 aylık olacak sütüm var mama vermek istemiyorum sizce ne yapayım ek bişeylere mi başlasam kafam çok karışık
canım benım kızımda 9 eylülde 3.450 doğdu şuanda 5.500kg kilosu biraz az ama boyu ve gelişimi çok iyi şuana kadar sadece anne sütü aldı ama bu ay sütüm çok azaldı mecburen mamada veriyorum doktorumuz sma gold ver dedi katı gıdalara da başladık azar azar herşey yavrularımız için
benim tosunumda 4 eylülde dogdu 3.5 kilo şimdi 7.5 kilo
ben bu siteye yeni üye oldum.forumda okudum da benzer şeyler yaşıyoruz.14 eylül 2011 de kızım beyza doğdu.3340 gr doğdu ama daha yeni 6 kiloya ulaştı.kilo alımı çok mu yavaş.çok probllemli bi bebek.sütüm az.nasıl çoğaltabilrm.bide mama vermeyin çok zaraaalı diyolar ne derece doğru.pirinç unu daha yaralymş.
ya bu arada oğluma elma suyu veriyorum kaşıkla ama içmiyor.biberonla denedim içti bir güzel ama kaşık istemiyor.
ben kızıma kaşıkla veriyorum ama çok gaz yapıyo siz de bu sorunu yaşıyor musunuz
slm arkadaşlar..benim kızım 9 eylül doğumlu.doktorumuzun vediği tabloyla ek gıdaya başladık 10 gün önce.anne sütü ana öğünlerimizi oluşturuyor.ara öğünlerimizde yoğurt elma veya armut suyu ve sebze çorbasından oluşuyor.bunları 2şer saat arayla veriyorum.yoğurdu devam sütünden mayalıyorum.sebze çorbasına1tatlı kaşığı p,r,nç veya irmik, 1patates, 1 havuç, yarım kabak, biraz domates, bir tutam maydonoz ve dere otu koyuyorum.bunları minik minik doğrayıp haşlıyorum sonra blendırla çekiyorum.100ml e 1tatlı kaşğı sızma zeytin yağı ve 1ölçek devam maması ekliyorum çok lezzetli oluyo.kızım çok sevdi..hatta 1 gün dışardaydık bebelacın hazır çorbasını vermek zorunda kaldım kesinlikle içiremedim..ben ek gıdaya geçmek için 6.ayı bekleyenleri anlamıyorum..bebeklerimiz 4.aydan sonra çiğnemeyi öğrenmeye başlıyolar artık ve sadece anne sütüyle doymuyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?