2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

ahahah güzel espri olmuş yaaa ayyy çok güldümmm

ben lacivert şeylere bayılıorum sanırım çünkü kim lacivert bişi alsa hemen onu beğeniorum tutluma ayrıca bayıldım o yüzdennn hepsini güle güle giysiinnnn yalnız damla ayakkabıları görmesin izmireee uçar gelir alır onlarıı

canımm sağlıkla giydir aşkısınaaa bunlarıııııı

Alllaaaahhh teyzesi yer onun tulumunu,patiğini ayy ne güzel şeyler almışsız Özlemmm Papiklerine ayrıca bayıldım denizciiiii

çok samimi olarak söylüyorum damlacımm aklıma sen geldin eşin denizci yaaa:) tek kalmış baktım hatta varsa alim sana da diyee ama bulursam söz alacağım sana da:)
çook güzell şeyler var hepsini almak geldi içimden ama eşim bunları bile almamı pek istemedi ama yalvarmalarıma dayanamadı:) inşallah giymek de nasip olurr çok mutlu oldum alınca

alırken benimde aklıma geldi damlaaama tek vardı maalesef..
cidden öyle ama inanın ona iki tanecik şey aldım dünyalar benim oldu çook heves etmiştim ikili testt sonuçlarını alıp oradan alışverişe gidecektik nasip olmamıştı..
almak istedim gidip aldım

ahh canım benimm iyi yürekli arkadaşım düşünmen yeter çok mutlu ettin beni..Allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallahh sağlıkla sıhatle giydirip fotolarını ekliycez bebişlerimizin.. İyi düşünücez iyi olacak herşey çok iyi yapmışsın almakla..Ben her sabah dolabını açıp cicilerini seviyorum oğlumun..İnsanı çook mutlu ediyor..

aynenn masaya serdiim öylece izliyorum..terapi gibi geldi bana inan ki..
inşşaaallaahh inşallah canım tek dileğim bu inankii.. ama söz bak itiraz yok bulur bulmaz alıp sanda yolluyorumm o kadarrrrr aaaa

kızlar ben bu sayfayı yeni öğrendim ve bakarken hep ağladım...
pazartesi benimde sonuçlarım çıkacak, nasip olursa haftaya bende alışweriş yapıp resimlerimizi koyarım...
nasıl güzel şeyler almışsınız....

amiin tatlımm amiiin inşallaahh..
kız da erkek de giyer bunları demii??

Giymek istedikten sonra giyer de bunlar erkek kıyafetleri balım

Senin de önce güzel haberlerini sonra da güzel cicişlerini bekliyoruz canım

o biaraki davul hali yok indi ama şimdi epeyce bebiş çıktı dur onu da koyayım birazdan bakınn

hadi ekle hemen görelimm

canımm inşallah güzel haberlerini alıcaz haftaya.. Seninde cicilerini görelim burda

çok tatlılarrrrr bayıldım

küçük kaptanın yeni cicileride çok hoş rüyama hangisini soksam acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…