- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Alllaaaahhh teyzesi yer onun tulumunu,patiğini ayy ne güzel şeyler almışsız ÖzlemmmPapiklerine ayrıca bayıldım denizciiiii
Eki Görüntüle 164080 Eki Görüntüle 164079 Eki Görüntüle 164078 Eki Görüntüle 164077
tulum 15 tl
patik 10 tl
çorap 5 tl
bebişime bişiler almanın mutluluğu paha biçilemezzzz
ahahah güzel espri olmuş yaaa ayyy çok güldümmm
ben lacivert şeylere bayılıorum sanırım çünkü kim lacivert bişi alsa hemen onu beğeniorum tutluma ayrıca bayıldım o yüzdennnhepsini güle güle giysiinnnn yalnız damla ayakkabıları görmesin izmireee uçar gelir alır onlarıı
canımm sağlıkla giydir aşkısınaaa bunlarıııııı
çok samimi olarak söylüyorum damlacımm aklıma sen geldin eşin denizci yaaa:) tek kalmış baktım hatta varsa alim sana da diyee ama bulursam söz alacağım sana da:)
çook güzell şeyler var hepsini almak geldi içimden ama eşim bunları bile almamı pek istemedi ama yalvarmalarıma dayanamadı:) inşallah giymek de nasip olurr çok mutlu oldum alınca
Özlemcim bayıldım hepsine de,sağlıcakla giysin kuzucuk
ahh canım benimm iyi yürekli arkadaşım düşünmen yeter çok mutlu ettin beni..Allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallahh sağlıkla sıhatle giydirip fotolarını ekliycez bebişlerimizin.. İyi düşünücez iyi olacak herşey çok iyi yapmışsın almakla..Ben her sabah dolabını açıp cicilerini seviyorum oğlumun..İnsanı çook mutlu ediyor..
amiin tatlımm amiiin inşallaahh..
kız da erkek de giyer bunları demii??
yemezzzzlerrr özzzlleeeeeemmmmmmmmmmm bunlar erkek cicisiiiiiiiiiiiii
aynenn masaya serdiim öylece izliyorum..terapi gibi geldi bana inan ki..
inşşaaallaahh inşallah canım tek dileğim bu inankii.. ama söz bak itiraz yok bulur bulmaz alıp sanda yolluyorumm o kadarrrrr aaaa
canımm benimm tamam bulursan al bana da
temmmeemm teyzooşş ismiri talan eder bulurus bis sanaaaa
oyyy teyzoşu yer sizi yeeer..Yorulma bulucam diye, karşına çıkarsa alırsın..Bu arada göbüşün ne durumda daha da büyüdü mü?
amiin tatlımm amiiin inşallaahh..
kız da erkek de giyer bunları demii??
kızlar ben bu sayfayı yeni öğrendim ve bakarken hep ağladım...
pazartesi benimde sonuçlarım çıkacak, nasip olursa haftaya bende alışweriş yapıp resimlerimizi koyarım...
nasıl güzel şeyler almışsınız....
o biaraki davul hali yok indi ama şimdi epeyce bebiş çıktı dur onu da koyayım birazdan bakınn
kızlar ben bu sayfayı yeni öğrendim ve bakarken hep ağladım...
pazartesi benimde sonuçlarım çıkacak, nasip olursa haftaya bende alışweriş yapıp resimlerimizi koyarım...
nasıl güzel şeyler almışsınız....
Eki Görüntüle 164080 Eki Görüntüle 164079 Eki Görüntüle 164078 Eki Görüntüle 164077
tulum 15 tl
patik 10 tl
çorap 5 tl
Orkan Bey'in yeni cicileri
Mickey Mouse tulum- Mothercare- 54.90 TL
7 li çıtçıtlı body - Mothercare- 56.90 TL
Sarı polar battaniye - Mothercare-19.90 TL
Bebek askıları 6'lı- Mothercare-17.90 TL
Mavi nazar boncuğu kapı süsü- E-Bebek-15.00 TL
tulum 15 tl
patik 10 tl
çorap 5 tl
Orkan Bey'in yeni cicileri
Mickey Mouse tulum- Mothercare- 54.90 TL
7 li çıtçıtlı body - Mothercare- 56.90 TL
Sarı polar battaniye - Mothercare-19.90 TL
Bebek askıları 6'lı- Mothercare-17.90 TL
Mavi nazar boncuğu kapı süsü- E-Bebek-15.00 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?