- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Hanımlar aldıklarınız çok güzel Allah nasip etsin de iyi günlerde kullansın bebeklerimiz.
Ben de park yatagimizi ekliyorum. Siz detay eşyaları alırken ben de büyük demirbaşları tamamlamış oldum.
bebek odası, bebek arabası ve en son da park yataaaaak: işte Kraftın beşik gibi sallanan park yatakı.
Eki Görüntüle 165029
çok güzelmiş canım, rengi falanda harika... mışıl mışıl uyusun kuzun...
nerden aldın park yatağı sen? ben daha bakınıyorum karar veremedimmm
kızlarrr yeni cicişlerniz süper süper bayıldım. ne zevkli anneleri varmış bu eylül bebeklerinin yahu:)
esrantcım bu arada senin kızmış galiba yeni öğrendim tebrikler canım adı da belli herhalde maşallah:))
Hanımlar aldıklarınız çok güzel Allah nasip etsin de iyi günlerde kullansın bebeklerimiz.
Ben de park yatagimizi ekliyorum. Siz detay eşyaları alırken ben de büyük demirbaşları tamamlamış oldum.
bebek odası, bebek arabası ve en son da park yataaaaak: işte Kraftın beşik gibi sallanan park yatakı.
Eki Görüntüle 165029
Canım çok teşekkür ederim.
Evet kızımız oluyor
İsmimiz de DURU olacak inşallah
Ces süpersin,tamamladın büyük eşyaları:81:
Güle güle kullansın kuzumuz,mışıl mışıl uyusun yatağında
ces çok güzel bi yatak canım mışıl mışıl uyur inş. küçük paşan güle güle kullanın canım
Eki Görüntüle 165029
vaayyy süper bende bunu beğenmiştim burdaki ebebekte 390 tl idi fiyatı güle güle kullansın paşamızz
yeşil badi,kırmızı t-shirt-mavi badi pazardan 3 tanesi 10 lira
krem rengi organik badi 10 lira
banyo ve alt değiştirme - cam marka ( unnado dan aldım) - 189 lira
banyo havlusu - linens ( unnado ) - 13.90 lira
Amanın ne güzel şeylerr bunlar böyleeeee
Güzel günlerde sağlıkla neşeyle giysin annesi inşallah
oy oy annesi maşallah neler almış oğluşuda güle güle giysin inşallah çok zevklisin canımah birde biz öğrensek neye elimi atsam ya kızsa ya erkekse diyip geri bırakıyorum
aminn Haticecim çok teşekkürler..
Az kaldı Özgecim pek yakında öğreniceksiniz o zaman da sizi tutamıcazBen kıyafet olayını bitirdim artık almam.Hediye de çok gelicek..Büyük parçalar kaldı onlar için azcık daha bekliyorum..
ben o atletlerden çıkacak olan kolları ısırırımmmm amaa yaa bugün ebru şallının oğlunu gördükten sonra seninde öle tombiş tombiş bir oğlun olcakmış gibi gelior banaa
cicilerede maşallah ama banyosuna bayıldımmmmm
ayy çook güselller damlacıımmm çok beğendiim iyi günlerde giysiin inşalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?