2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

kızlarrr yeni cicişlerniz süper süper bayıldım. ne zevkli anneleri varmış bu eylül bebeklerinin yahu:)
esrantcım bu arada senin kızmış galiba yeni öğrendim tebrikler canım adı da belli herhalde maşallah:))

Hanımlar aldıklarınız çok güzel Allah nasip etsin de iyi günlerde kullansın bebeklerimiz.
Ben de park yatagimizi ekliyorum. Siz detay eşyaları alırken ben de büyük demirbaşları tamamlamış oldum.
bebek odası, bebek arabası ve en son da park yataaaaak: işte Kraftın beşik gibi sallanan park yatakı.

çok güzelmiş canım, rengi falanda harika... mışıl mışıl uyusun kuzun...
nerden aldın park yatağı sen? ben daha bakınıyorum karar veremedimmm

çok güzelmiş canım, rengi falanda harika... mışıl mışıl uyusun kuzun...
nerden aldın park yatağı sen? ben daha bakınıyorum karar veremedimmm

bunu da hello baby'den aldım ben, ordan zaten 300 TL'lik hediye cekimiz vardı onu degerlendirdik.
İnşallah uykusu bol olur :) ben de başka şeye karar vererek gitmiştim ama o model yoktu, bir de o sallanmıyodu. Bu sallanıyo diye cok hosuma gitti, rengi de yakışır paşama dedim aldııık.
Sen de gönlüne göre bulursun inşallah.

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim.
Evet kızımız oluyor
İsmimiz de DURU olacak inşallah

Ces süpersin,tamamladın büyük eşyaları:81:
Güle güle kullansın kuzumuz,mışıl mışıl uyusun yatağında

Amiiin canım inşallah sag slaim dogsunlar da. Büyük eşyalar bitti evet, darısı küççüklerin başına.

ces çok güzel bi yatak canım mışıl mışıl uyur inş. küçük paşan güle güle kullanın canım

vaayyy süper bende bunu beğenmiştim burdaki ebebekte 390 tl idi fiyatı güle güle kullansın paşamızz

Ben birsey almayi dusunmuyorum cunku ilk bebegimizden kocaman torbalar dolusu kiyafetler var. Belki cinsiyetini ogrendikten sonra kiz oldugunu ogrenirsek birseyler aliriz. Ilki oglan olmasina ragmen heryer kiyafetle dolu. Bu arada, bebislerinize aldiklarinz hayirli olsun. Allah onlara giydireceginiz nice guzel, mutlu gunler gostersin sizlere. Ilk bebek olunca ihtiyaclarda, heyecanda cok oluyor elbette.

Son düzenleme:
yeşil badi,kırmızı t-shirt-mavi badi pazardan 3 tanesi 10 lira
krem rengi organik badi 10 lira
banyo ve alt değiştirme - cam marka ( unnado dan aldım) - 189 lira
banyo havlusu - linens ( unnado ) - 13.90 lira

Eklentiler

• $banyo.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $havlu.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_0421.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_0422.webp
    14 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0420.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0419.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Amanın ne güzel şeylerr bunlar böyleeeee
Güzel günlerde sağlıkla neşeyle giysin annesi inşallah

oy oy annesi maşallah neler almış oğluşuda güle güle giysin inşallah çok zevklisin canım ah birde biz öğrensek neye elimi atsam ya kızsa ya erkekse diyip geri bırakıyorum

Amanın ne güzel şeylerr bunlar böyleeeee
Güzel günlerde sağlıkla neşeyle giysin annesi inşallah

aminn Haticecim çok teşekkürler..

oy oy annesi maşallah neler almış oğluşuda güle güle giysin inşallah çok zevklisin canım ah birde biz öğrensek neye elimi atsam ya kızsa ya erkekse diyip geri bırakıyorum

Az kaldı Özgecim pek yakında öğreniceksiniz o zaman da sizi tutamıcaz Ben kıyafet olayını bitirdim artık almam.Hediye de çok gelicek..Büyük parçalar kaldı onlar için azcık daha bekliyorum..

evet canım hediyede çok gelir.alırsın canım büyük parçalarıda önümüzde daha uzuun bir zaman var oğluşun hayırlısı ile doğsunda annesi onu açıkta bırakmaz

ben o atletlerden çıkacak olan kolları ısırırımmmm amaa yaa bugün ebru şallının oğlunu gördükten sonra seninde öle tombiş tombiş bir oğlun olcakmış gibi gelior banaa

cicilerede maşallah ama banyosuna bayıldımmmmm

yaa bende gördüm adını da Pars koymuşlar maşallah acayip tatlı tombalak bişi inşallah öyle olur çok severim tombiş bebek..Kocama benzerse zaten zayıf olma şansı hiiiiiç yoook

ayy çook güselller damlacıımmm çok beğendiim iyi günlerde giysiin inşalllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…