2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

sorma Melis onu cinsiyetini öğrenmeden bir gün önce almıştım aman dedim kız olurda kafasına bir pembe toka takar gene giydiririm

kızlar bıdışıma ilk defa bişey alıyorum kadife bi tulum aldım ve fıstık yeşili çorap cinsiyetimiz %85 kız ama yinede belli olmaz diye pembeleri almak istemedim o yüzden hem kzıın hem erkeğin giyeceği bi cici aldım

Kız olduğunun garantisini aldıkkk cicilere daldıkkkkk...

Eklentiler

• $IMG_0202.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0201.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0199.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 60

ayyy kıskandım valla kızlara ne şeker şeyler var.. güle güle kullanın tatlım.. bu arada ortadaki resimdeki beyaz thişörtü lcw de görmüştüm çlk güzel şeyler var dikkatimi çekmişti ışıl ışıl..

oyyy kurban olsun teyzesii onun şapkasına bolerosunaaaa yaaa kızların cicileri çok tatlı ama yaaaa çok güzel şeyler almışsın Seziicim Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin prensesimize...

Kız olduğunun garantisini aldıkkk cicilere daldıkkkükülkk...

kızlar maşallah çok güzel şeyler almışsınız insanın içi gidiyor güle güle kullansınlar

yeşili görünce böle bişi yazacağını anladım cnmm iyi günlerde sağlıkla kullansınnnnnn tatlımız

sezennn bayıldım malum bnm kırmızıya anti takıntım var ama kırmızılara bayıldım cidden ay kız şeyleri müthiş yaaa

evet canım benden oradan aldım zaten
oyyy kurban olsun teyzesii onun şapkasına bolerosunaaaa yaaa kızların cicileri çok tatlı ama yaaaa çok güzel şeyler almışsın Seziicim Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin prensesimize...
amin damlacım sende çeyizi tamamlamışsın neredeyse gördümmm
hepsi çok şirin güle güle kullansın hepsini prensess

amin canım herkes çok güzel şeyler alıyor insanın daha çok alası geliyor vallaaa

sen bir cinsiyetini öğren bi alışverişe çık ne kırmızıya takıntın kalacak ne sarıya
insan bi mutlu bi nasıl diyim salak gibi oluyor yani onumu alayım bunumu yok yok bunuda alayım bunudaaaaa şeklindee

ya bir pembe bişi alayımm yaa bitarafım şişecekk artıkkk gözüm başka renklerde deil pembed pembeee

Tulumlara bayılıyor hele tulumun içindeki bebeklere ayyyy dişlerim kamaştı ısırmak istiyorum bütün bebişleri............................

Kuzumun babasıyla birlikte cinsiyeti öğrenir öğrenmez bu iki çıtçıtlı badiyi aldık
İlki 4,5 diğeri 4 tl..

Daha sonra da ananemizle birlikte hastane çıkışını aldık.
Daha doğrusu ben beğendim,o hediye etti torununa
Fiyatı 60 tl.
10 parça
Bunlar da onun bazı parçaları:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tatlıcıklar esracım.durumuza çok yakışacak

Son düzenleyen: Moderatör:
oo nası kıskandım şimdi..hepside birbirinden hoşmuş..biz daha bişeycik almadık kuzumuza...
bi tek geçenlerde ikeadan elma şeklinde cam rende aldım..o da kıyafet sınıfına girmiyo zaten ama nası da mutlu oluyo di mi insan

çok tatlıcıklar esracım.durumuza çok yakışacak

Sağol canım,inşallah sağlıcakla giysin

Bizim de ilk işte
Mutlu olmaz mı hiç,uçuyor insan resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…