- Konu Sahibi BelizBerkin
-
vaaayyyy çok cooll bişi gerçekten işe yarar bişi almışsın cnm güle güle kullanın
nazali valla acayip erkek erkek şeyler almışsınnnnbayıldımmm fiyatta yazın ama yaaa ((
ben o çorapları yerim anaamm ben nie hiç böle çoraplar görmeedim acabaaa ilk fırsatta bulup almam lazım
ben bu nevresim takımını yerim amaaa bitiririm parçalarımmmmmmm
griyee bayıldımmmm burda en çookkkk
çok mantıklı şeyler almışsınbuarada denizci önlüğüyle tişörtü dikkatimden kaçmadı
ayy yerim ben onun denizci tipiniiiiii
mehtap hepsine maşallah ama o çizgili üst ve gri eşortman altı beni benden aldı bayıldımmmmmmmm
Eki Görüntüle 159596 Eki Görüntüle 159597
kızlar bunlarda benim oğluşum cicileri, birazdan göbüş resmimide koyacam
Amiin kesinlikle öyle sağlık olsun gerisi hiiiç önemli değil..Ya sen 2 gündür pek bi şımartıyosun beni Melisimm
Kız olduğunun garantisini aldıkkk cicilere daldıkkkkk...
Eki Görüntüle 161329
kızlar bıdışıma ilk defa bişey alıyorum kadife bi tulum aldım ve fıstık yeşili çorapcinsiyetimiz %85 kız ama yinede belli olmaz diye pembeleri almak istemedim o yüzden hem kzıın hem erkeğin giyeceği bi cici aldım
Kız olduğunun garantisini aldıkkk cicilere daldıkkkükülkk...
yeşili görünce böle bişi yazacağını anladım cnmm iyi günlerde sağlıkla kullansınnnnnn tatlımızEki Görüntüle 161329
kızlar bıdışıma ilk defa bişey alıyorum kadife bi tulum aldım ve fıstık yeşili çorapcinsiyetimiz %85 kız ama yinede belli olmaz diye pembeleri almak istemedim o yüzden hem kzıın hem erkeğin giyeceği bi cici aldım
evet canım benden oradan aldım zatenayyy kıskandım valla kızlara ne şeker şeyler var.. güle güle kullanın tatlım.. bu arada ortadaki resimdeki beyaz thişörtü lcw de görmüştüm çlk güzel şeyler var dikkatimi çekmişti ışıl ışıl..
amin damlacım sende çeyizi tamamlamışsın neredeyse gördümmmoyyy kurban olsun teyzesii onun şapkasına bolerosunaaaayaaa kızların cicileri çok tatlı ama yaaaa çok güzel şeyler almışsın Seziicim Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin prensesimize...
hepsi çok şiringüle güle kullansın hepsini prensess
yeşili görünce böle bişi yazacağını anladım cnmm iyi günlerde sağlıkla kullansınnnnnn tatlımız
sezennn bayıldım malum bnm kırmızıya anti takıntım var ama kırmızılara bayıldım cidden ay kız şeyleri müthiş yaaa
sen bir cinsiyetini öğren bi alışverişe çık ne kırmızıya takıntın kalacak ne sarıya
insan bi mutlu bi nasıl diyim salak gibi oluyor yani onumu alayım bunumu yok yok bunuda alayım bunudaaaaa şeklindee
kız olduğunun garantisini aldıkkk cicilere daldıkkkkk...
Eki Görüntüle 161329
çok tatlıcıklar esracım.durumuza çok yakışacak
oo nası kıskandım şimdi..hepside birbirinden hoşmuş..biz daha bişeycik almadık kuzumuza...
bi tek geçenlerde ikeadan elma şeklinde cam rende aldım..o da kıyafet sınıfına girmiyo zaten ama nası da mutlu oluyo di mi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?