2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

Teşekkür ederim teyzeleri...
dişlerimi sıka sıka aldım cicileri içinde olsada ısırsam diyeeeee :)

mikroplu bodyler ve mavi puanlı body- Bahçeşehir pazarı 5'er lira
mavi inekli tulum-Bahçeşehir pazarı 10 lira
boğazlı üst ve yeşil t-shirt - Bebek mağazası 3'er lira..

Eklentiler

• $IMG_0425.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0426.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0427.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61

heepsi harika ama özellikle o mikroplu badye bittimmm çok ama çok beğendim canım çok da ucuzmul ayrıca

heepsi harika ama özellikle o mikroplu badye bittimmm çok ama çok beğendim canım çok da ucuzmul ayrıca

dimi kuzum bende çok beğendim..Tekrar gidersem alıyım sana da yollarım hatta Meliste gri çok seviyorum demişti alırken aklıma geldi alıp ona da yollasam mı diye, sonra belki beğenmez, beğenirse alırım diyodum ikinize de alırım küçük mikroplarımıza giydiririz

tamammmm teyzesii merciş de çok sevinir çünkü bayıldımmm bende.. denizci ayakkabılarını unutmadım bu arada bende bakıyorum hala

Ayy cok guzel ya ben henuz bebegıme bısey alamadım ama annem bıseyler ördü onları ekleyecegım

yeşil badi,kırmızı t-shirt-mavi badi pazardan 3 tanesi 10 lira
krem rengi organik badi 10 lira
banyo ve alt değiştirme - cam marka ( unnado dan aldım) - 189 lira
banyo havlusu - linens ( unnado ) - 13.90 lira

Hepsine de bayıldım kızlar,güle güle giysin minik kuzular.
Ayyyy çok tatlı olacaklar ya çokkkkkkkkkk

tamammmm teyzesii merciş de çok sevinir çünkü bayıldımmm bende.. denizci ayakkabılarını unutmadım bu arada bende bakıyorum hala

tamam kuzuummm tekrar gidince alıcam mercişime de mutlaka

Ayy cok guzel ya ben henuz bebegıme bısey alamadım ama annem bıseyler ördü onları ekleyecegım

Sağol canım benim. ekle annenin cicişlerini bakalım neler yapmış marifetli annecik..

önce maşallaahhh

sonraa mikroplaraaa öldüm bittim geberdimm hatta o gri olanı alıp çerçeveleyebilirm bileeeee okdr bitim ne serseri şey bu yaaaa fiyatta müthişmişşşş

Kızlar bunları annem ordu gerısı gelıcek tabıkı daha yenı basladılar

bu pantolonun ceketı olacak daha

gelen haberlere gore bu ceketın patıgı bıtmıs pantolonuna baslanmıs yelegı ve sapkasıda olacak. henuz dugmelerı dıkılmedı

hemde nasıl...sen bunları giyindir ben yemeye geleyim her tarafını ısırayım

tamam bize uyar seve seve ısırtırım sana sen yeterki gel

önce maşallaahhh

sonraa mikroplaraaa öldüm bittim geberdimm hatta o gri olanı alıp çerçeveleyebilirm bileeeee okdr bitim ne serseri şey bu yaaaa fiyatta müthişmişşşş

ben gri olanı alırken sana da alıcaktım gri seviyorum demiştin bi defa. Sonra dur dedim belki beğenmez önce gösteriyim beğenirse alırım, Özleme de alıcam sana da alıcam kuzum..

cok tatlılar ay yerim yaa annemde bi yandan örüyo bitirsin bende eklerim. El emeği bi başka oluyor.Ben annemin ördüklerinin tamamını saklıycam hatıra olarak..

Benım annem pek orgu bılmez bırcok seyı bebegıme orerken ogrenecek bende saklıycam el emeklerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…