- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Senin bu takıma bir çoğumuz bitiyoruz zaten, ben Ankara'da nasıl bulurum buna benzer bişey onu düşünüyorum...
Evdeçok işe yarayacak bişey olmuş canım, güle güle kullansın miniğin...
pardon kızlar arka arkaya çıkmış yazdıgım. ces pot kırdım galiba kusura bakma canım resimde biraz kız işi gibi durmuş aksesuarlarıyla ben de kız için sandım ama oda aksesuarlarıyla halısıyla perdesiyle harika bir erkek takımı olur tabi ki beyaz her iki cinsiyet için de ideal.
Eki Görüntüle 154728 Eki Görüntüle 154727
Bebegimin oda takımı, söz verdikleri gibi 1 haftada teslim ettiler, hatasız kusursuz. Tavsiye ederim.
Aldığım yer : Hello Baby (BAYRAKLI)
Fiyat :2300 TL(500 TL hediye çeki verildi)
Bayıldım buna.işte hayalimdeki tarz.canım bayraklı derken sen izmirdemisin?başka bayraklı varmı yoksa
ay ben ekleyene kadar lıthıum cosmus bile dur hemen bakmam lazım neler ekledın
Kızlar bayıldım bu topiğe boyle bır topiğe ıhtıyacımız vardı zaten. Ben henuz bırsey almadım.
Annem batık pantolon falan takım oruyor o bıtınce eklerım.
Bu emzıgıde esıme hamıle oldugumun haberını vermek ıcın almıstım. Baktım topik resımsız kalmıs bende ekleyeyım dedım. Bebegıme bu emzıgı kullanmam aylardır acıkta cunku
Güzelmiş ama, şirin yani:)
Eki Görüntüle 154733
Ankarada da bulabilirsin bence. İzmir'de KRAL BEBEK ODASI isminde birçok mağazada satılıyor. Ankarada da moblyacılar sitesi varsa bir gidip gez, bence vardır. Olmadı Hello Baby'yi ara onlar yurtdışına bile gonderiyo diye biliyorum. belki Ankaraya da gönderirler.
çok yüksek değil canım normal düşme tehlikesi yok yani zaten iyice hareketlenince içinde durmaz. ben gündüz ilk aylarda ev işi yaparken koymak için ya da gündüz uykuları için aldım.emniyet kemeri de var.
Yaa, bi bakayım sitelerine o zaman...Bir de şeyi düşünüyoruz biz, böyle bir takımı kaç yaşına kadar kullanır Ces? yatak normale dönüyor sanırım değil mi? 8-10 sene kullanır mı?
İzmirin kokulu bayraklısından başka bayraklı bilmem ben vallahaİzmirdeyim tabi ki.
kız daha sadece anakucagını ekledim şu an işteyim sen coşmak neymiş akşam gör beni bekleyin anacımmmmmm
Bende izmirdeyim ve takım bakmak için biraz daha sonraları bekliyoruz.malum henüz cinsiyet belli olmadı ama aynı fikirdeyiz seninle.bende kız olsun erkek olsun beyaz yapıcam odasını.halı perde yatak örtüsü vs. derken çok güzel çevrilebilinir erkek veya kız konseptine
harika bayıldım.güzel günlerde kullansın bebişin inşallah
boyuna göre ve kullanıma göre 14-15 yaşına kadar kullanır. yatak büyüyo. dolabı kocaman zaten. ben herşeyi düşünerekaldım. büyüyünce kulpları da değiştircem. şuanda kulplar kristal, büyüynce begenmez onları oglum, ona göre bişi takıcam.
Sagol tesekkur ederim. Beyaz akçaağaç ve dogal meşe rengi, otoritelerce de bebekler icin tavsiye edilen oda rengi zaten. herkes beyaz alsın bence :):):):)
Sen neresindesin İzmirin?
Eki Görüntüle 154728 Eki Görüntüle 154727
Bebegimin oda takımı, söz verdikleri gibi 1 haftada teslim ettiler, hatasız kusursuz. Tavsiye ederim.
Aldığım yer : Hello Baby (BAYRAKLI)
Fiyat :2300 TL(500 TL hediye çeki verildi)
Süpermiş, tam bizim istediğimiz gibi:) Kalite olarak da senden geçtiğine göre sorun yok:)
Güzelbahçede canım.urladan önce.biraz uzağız yani merkeze
1 buçuk sene önce istanbuldan geldim buraya evlenip.alışmaya çalışıyorum ama istanbulum gözümde tütüyor buram buram.sen neresindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?