2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

pardon kızlar arka arkaya çıkmış yazdıgım. ces pot kırdım galiba kusura bakma canım resimde biraz kız işi gibi durmuş aksesuarlarıyla ben de kız için sandım ama oda aksesuarlarıyla halısıyla perdesiyle harika bir erkek takımı olur tabi ki beyaz her iki cinsiyet için de ideal.

Senin bu takıma bir çoğumuz bitiyoruz zaten, ben Ankara'da nasıl bulurum buna benzer bişey onu düşünüyorum...

Evdeçok işe yarayacak bişey olmuş canım, güle güle kullansın miniğin...

Ankarada da bulabilirsin bence. İzmir'de KRAL BEBEK ODASI isminde birçok mağazada satılıyor. Ankarada da moblyacılar sitesi varsa bir gidip gez, bence vardır. Olmadı Hello Baby'yi ara onlar yurtdışına bile gonderiyo diye biliyorum. belki Ankaraya da gönderirler.

Yokı canım ne potu. Böyle sade haliyle kız gibi durmuş olabilir tabi ama ben meslegimin avantajıyla onu Prens odasına döndürürüm sen merak etme

Yaa, bi bakayım sitelerine o zaman...Bir de şeyi düşünüyoruz biz, böyle bir takımı kaç yaşına kadar kullanır Ces? yatak normale dönüyor sanırım değil mi? 8-10 sene kullanır mı?

Anladım canım.
Ben de aynen bu tarz bir şey alacağım.
Bebek gündüzleri salonda olduğunda bunun içinde çok güzek vakit geçirebilir
Hayal etmesi bile çok güzel

Yaa, bi bakayım sitelerine o zaman...Bir de şeyi düşünüyoruz biz, böyle bir takımı kaç yaşına kadar kullanır Ces? yatak normale dönüyor sanırım değil mi? 8-10 sene kullanır mı?

boyuna göre ve kullanıma göre 14-15 yaşına kadar kullanır. yatak büyüyo. dolabı kocaman zaten. ben herşeyi düşünerekaldım. büyüyünce kulpları da değiştircem. şuanda kulplar kristal, büyüynce begenmez onları oglum, ona göre bişi takıcam.

İzmirin kokulu bayraklısından başka bayraklı bilmem ben vallahaİzmirdeyim tabi ki.

Bende izmirdeyim ve takım bakmak için biraz daha sonraları bekliyoruz.malum henüz cinsiyet belli olmadı ama aynı fikirdeyiz seninle.bende kız olsun erkek olsun beyaz yapıcam odasını.halı perde yatak örtüsü vs. derken çok güzel çevrilebilinir erkek veya kız konseptine
harika bayıldım.güzel günlerde kullansın bebişin inşallah

kız daha sadece anakucagını ekledim şu an işteyim sen coşmak neymiş akşam gör beni bekleyin anacımmmmmm

Ayyy meraklandırma benı yaaa. ben 6 dan sonra gıremem canım nete. Esım evdeyken bılgısayar basında durmaıyorum. Yarın bakarım ama saatler gecmek bılmeyecek ooffff

Heveslendırmeyın benı yahuuu daha erken bısey almak ıstemıyorum yapmayın etmeyın kızlar costurmayın benniii

Sagol tesekkur ederim. Beyaz akçaağaç ve dogal meşe rengi, otoritelerce de bebekler icin tavsiye edilen oda rengi zaten. herkes beyaz alsın bence :):):):)

Sen neresindesin İzmirin?

Son düzenleme:

Süpermiş, tam bizim istediğimiz gibi:) Kalite olarak da senden geçtiğine göre sorun yok:)

Sagol tesekkur ederim. Beyaz akçaağaç ve dogal meşe rengi, otoritelerce de bebekler icin tavsiye edilen oda rengi zaten. herkes beyaz alsın bence :):):):)

Sen neresindesin İzmirin?

Güzelbahçede canım.urladan önce.biraz uzağız yani merkeze
1 buçuk sene önce istanbuldan geldim buraya evlenip.alışmaya çalışıyorum ama istanbulum gözümde tütüyor buram buram.sen neresindesin?

Beyaz oda takımı en ıdealı en guzelı cok ıyı yapmıssın. bende alacak olsaydım beyaz alacaktım ama malesef bız bebegımıze oda yapamıycaz. Evım cok kucuk ve hemen bebk dusunmuyorduk cocuk odasınıa esyayla doldurmusuz.
Yenı bır eve gecınce yapıcaz artık. ıcımde kalacak bebek odası. Park yatakla ıdare edıcez bız

Süpermiş, tam bizim istediğimiz gibi:) Kalite olarak da senden geçtiğine göre sorun yok:)

Mdf üzeri boya, siz de secerken suntalam olmamasına özen gösterin. sallanan beşikler suntalamdır unutmayın ömürleri uzun olmaz. Bir de boyası kurşun içermemeli bunu da aklınızın bir köşesinde tutun.

kızlarrrr fiyatta yazın cesinkini bilioruz zaten lithum sende yazsana cnm fiyatını önemli olan fiyatları bakalım bütçeye uygunmu birde nerden aldığınızıda yazın belki ortak yerler buluruz

Güzelbahçede canım.urladan önce.biraz uzağız yani merkeze
1 buçuk sene önce istanbuldan geldim buraya evlenip.alışmaya çalışıyorum ama istanbulum gözümde tütüyor buram buram.sen neresindesin?

Ehhe çok yakınız, hatta baya yakınız. ben de narlıdere ile balçova arasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…