- Konu Sahibi BelizBerkin
-
sevkancım emzik çok tatlııııı kullanırsın niye kullanmayasın sterilize edersin güzelce bişeycik olmaz.
Meliscim fiyatını diğer topiğimize yazmıştım orda da sordu arkadaşlar
Çilek ürünleri ces in dediği gibi mdf, kurşun içermiyor 5 yıl garantili (kendimi çilek satıcısı gibi hissettim:)) bir de güzel olan şu üstündeki stickerlar saç kurutma makinesiyle çıkıyor.çıktıgında altı düz beyaz kalıcak ben diyorum ki bebişim kreş çağına elince onun zevkine göre yeni stıcker alır odamın görünüşünü yenilerim
bu topik pek bana göre değil gözüm kalacak bakmasam daha iyi ben oda takımı alabileceğimi hiç sanmıyorum, neyse sizinkiler hayırlı olsun
bu topik pek bana göre değil gözüm kalacak bakmasam daha iyi ben oda takımı alabileceğimi hiç sanmıyorum, neyse sizinkiler hayırlı olsun
kızlar sizlere doyum olmaz.ben ufaktan ufaktan kaçıyım işyerinden:)gece artık cicilerimizi eklemek için girerim öyle bir geçer zamanki den fırsat bulursam.öpüldünüz
gülaycım üzülme canım bizde bir park yatak alcaz onun dışında beşik puset falan hep milletin eskileri gelcek en az 5 enfazla 10 senelik şeyler
Eki Görüntüle 154737 Eki Görüntüle 154743 Eki Görüntüle 154744
bunlarda benim oğluşuma ilk hediyelerim pazar günü aldım
Bunların tek odak noktası gelen dünya tatlısı bebeklerimiz zaten. onlar sag salim gelsinler de gerisi boş.
Eki Görüntüle 154804 Eki Görüntüle 154805 Eki Görüntüle 154806 Eki Görüntüle 154808
Bebişimin donlarıDonansın diye..
Eki Görüntüle 154809 Eki Görüntüle 154810 Eki Görüntüle 154811 Eki Görüntüle 154812
küçüücük ayaklarına giysinde annesi ısırsın diye ayakkabıları
evet yani kimi alır kimi almazz üzülmeyelim ya bebişlerimiz sağlıklı mutlu bebekler çocuklar olsunlar inşallah en önemlisi bu
ayy handee süperrr bizde ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde don aratmıştık ama bulamamıştıkk bebek donu yani hep zıbın var diye satmıoruz dendi bunlara bayıldım
o zaman bunların biri senin olsunbizde en küçük diye 1 yaş almışız aslında daha küçükleride vardı...ilk alışverişimiz ilk heyecanımızdı.. ay çok duygulandım..
ümraniye carrefourda joker varya ordan aldık.. ay melisss iyileşte gezelim tabii havalarda ısınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?