2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

aaa stickerların çıkma olayı çok iyiymişşşşş bayıldım ozmnnnnnnn

bu topik pek bana göre değil gözüm kalacak bakmasam daha iyi ben oda takımı alabileceğimi hiç sanmıyorum, neyse sizinkiler hayırlı olsun

Gulaycım sıkma canını bende almıycam oda takımı. Sonra alırız bosver. baska seylerden alıcaz hevesımızı yeterkı saglıklı olsunlarda odasında takımı olmayıversın

bu topik pek bana göre değil gözüm kalacak bakmasam daha iyi ben oda takımı alabileceğimi hiç sanmıyorum, neyse sizinkiler hayırlı olsun

canım inan doğumda o kadar çok hediyen olacak ki konu komşundan akrabalarından arkadaşlarından inan bazılarını giydiremiceksin bile.allah bir an önce ferahlatsın arkadaşım.bebeğin ve sen sağlıklı olun da gerisi olur hiç merak etme.biz 2 maaşız yoksa biz de nerden yapıcaz odasını bilmemnesini

kızlar sizlere doyum olmaz.ben ufaktan ufaktan kaçıyım işyerinden:)gece artık cicilerimizi eklemek için girerim öyle bir geçer zamanki den fırsat bulursam.öpüldünüz

kızlar sizlere doyum olmaz.ben ufaktan ufaktan kaçıyım işyerinden:)gece artık cicilerimizi eklemek için girerim öyle bir geçer zamanki den fırsat bulursam.öpüldünüz

Dızı baslamadan ekle canım ona gore gırıcem bende. ekleyememıs olursa her reklam arasında bakarım. Gule guleee

gülaycım üzülme canım bizde bir park yatak alcaz onun dışında beşik puset falan hep milletin eskileri gelcek en az 5 enfazla 10 senelik şeyler

gülaycım üzülme canım bizde bir park yatak alcaz onun dışında beşik puset falan hep milletin eskileri gelcek en az 5 enfazla 10 senelik şeyler

Bunların tek odak noktası gelen dünya tatlısı bebeklerimiz zaten. onlar sag salim gelsinler de gerisi boş.

ayy handee süperrr bizde ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde don aratmıştık ama bulamamıştıkk bebek donu yani hep zıbın var diye satmıoruz dendi bunlara bayıldım

evet yani kimi alır kimi almazz üzülmeyelim ya bebişlerimiz sağlıklı mutlu bebekler çocuklar olsunlar inşallah en önemlisi bu

Bencede bencede..benim 2 tanecik tulumum varmış oda annem yapmış..hiçte üzgün değilim 2 tulumla büyüdüm diye..annemide çok seviyorum babamıda çok seviyorumm..
hem çocuğun yediği helal giydiği harammış

ayy handee süperrr bizde ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde don aratmıştık ama bulamamıştıkk bebek donu yani hep zıbın var diye satmıoruz dendi bunlara bayıldım

o zaman bunların biri senin olsun bizde en küçük diye 1 yaş almışız aslında daha küçükleride vardı...ilk alışverişimiz ilk heyecanımızdı..ay çok duygulandım..
ümraniye carrefourda joker varya ordan aldık.. ay melisss iyileşte gezelim tabii havalarda ısınsın

evet yaa gezelim demin briaz camdan bakmak için ayakta durdum tüm içim çekildi yoruldum hemen uff buarada çookkk tşk ederimmmm don için bebişiminde donu var donansınnnnnnn sen melisin bebeğine niyet de bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…