2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

Ces,
Hello Baby'nin sitesine girdim ama mobilya modellerini göremiyorum, doğru yerde değil miyim acaba? Linkini verir misin?

Ehhe çok yakınız, hatta baya yakınız. ben de narlıdere ile balçova arasındayım.

Eşimin işyeri balçovada sık sık gidiyorum agoraya falan
sevindim valla yakınlardan bir arkadaş bulduğuma.inşallah kısmet olursa birgün görüşürüzde canım

Eşimin işyeri balçovada sık sık gidiyorum agoraya falan
sevindim valla yakınlardan bir arkadaş bulduğuma.inşallah kısmet olursa birgün görüşürüzde canım

inşallah, görüşmeyi ben de isterim. balçova güzelbahçe narlıdere bunlar izimirin kıymetli yerleri. sen de çokk güzel yer seçmişsin yerleşmek için tebrik ederim.

Ay ay ay yarım ben bunları yaaaaa supermıs gule gule gıysın saglıkla ınsallah.

Evet kızlar kucuk seyler bıle olsa fıyatları paylasalım kı bızde alısvrıse cıktıgımızda aklımızda fıyat olur ona gore alısvrıs yaparız. ben hıc bebk kıyafetlerı ne kdar bılmıyorum mesela...
bır zıbın fıyatını bıle yazın olurmu lutfen

dmlonr süperrrrrrrr tem benlik bayılırım öyle takımlara yaa maşallah

handecim maşallah annene döktürmüş resmen şimdiden son ayında hayal edemiyrum ne kadar örgü şeyin olacağını:)

sevkancım emzik çok tatlııııı kullanırsın niye kullanmayasın sterilize edersin güzelce bişeycik olmaz.
Meliscim fiyatını diğer topiğimize yazmıştım orda da sordu arkadaşlar
Çilek ürünleri ces in dediği gibi mdf, kurşun içermiyor 5 yıl garantili (kendimi çilek satıcısı gibi hissettim:)) bir de güzel olan şu üstündeki stickerlar saç kurutma makinesiyle çıkıyor.çıktıgında altı düz beyaz kalıcak ben diyorum ki bebişim kreş çağına elince onun zevkine göre yeni stıcker alır odamın görünüşünü yenilerim

bu topik pek bana göre değil gözüm kalacak bakmasam daha iyi ben oda takımı alabileceğimi hiç sanmıyorum, neyse sizinkiler hayırlı olsun

Ayyyy, bayıldım! Bebeklerimiz bu karakterleri tanımayacaklar belki ama bizim için nostalji olmuş:))))

ayyy damla bayıldım, çok güseller çok sevimliler, nereden aldın canım yaaa...

dmlonr süperrrrrrrr tem benlik bayılırım öyle takımlara yaa maşallah

handecim maşallah annene döktürmüş resmen şimdiden son ayında hayal edemiyrum ne kadar örgü şeyin olacağını:)

ay harikaaa bayıldımmmmmmmmmmm mükemmeeellll süperrrrrr ayy çok fena olcakkkkkkk bunların içindeee ye hatır huturrrr

buarada bzim topice begüm geldi bi bak cnm merak ediordun

kızlar çok teşekkür ederiz beğenmenize çok sevindim bu arada ben mothercare den aldım 3 lü set olarak satılıyor fiyatı 68 liraydı..Başka cicilerimiz de var hediye geldi ama onlar kendi evimdeler haftaya geçince eklerim artık..

Melis Begümü gördüm yazdım ama geçmişi okuyor sanırım..

handecim annenin şaheserlerine söyleyecek yok zaten süperler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…