2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

canım güle güle kullansın oğlun herbirine ayrı ayrı bayıldım battaniye ve önlüğee ayrı bayıldım buarada senin pijama takımını nerden ve kaça aldığını sorabilirmiyim çokbeğendimde

maşallah diyelim nazar değmesin çok güzeller.fiyatlarını biliyorsan paylaşır mısın çok beğendim nereden almış annen :)

benim oğlumun cicileri daha bu kadarcık
havalar ısınsın inş bursaya gidicez alışverişe yalovada alışveriş yapmak çok zor küçük yer üç beş mağaza bunları da istanbuldan aldık zaten

Son düzenleme:
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tatlılar ama yerim ben onları

çok hoşar maşallah

teşekkür ederim canım. sizin cicilerde çok güzelll. güle güle kullansın bebişin. pijama takımını adanada bi mağazadan 50 tl ye aldım. bende çok beğenerek aldım. nette bone hamile pijama diye aratınca çıkıyor canım.

Son düzenleme:

sahiil bebek güle güle kullansın canımmmm.çok şekerler hepsiiimama önlükleri de ayrı bir güzelliktee.

Eki Görüntüle 181300

Öğlen tatilinde gratis den aldım tobiğime
çok güzel canım güle güle kirletsin bebişin

meliisss bunlar çok güzel ya bende hep mağazalara girince kız reyonunu geziyorum güle güle kullansın sahilimiz

maşallah diyelim nazar değmesin çok güzeller.fiyatlarını biliyorsan paylaşır mısın çok beğendim nereden almış annen :)
cnm bildiğim herşeyin fiyatını mutlaka yazıorumda annem bunları maltadan almış hatta bebek bezide almış tabi burda bulamayız yaa zeka küpü annem bnm ama tulumlardan pembe beyaz şapkalı takım debenhamstan alınmış
ben bu cicileri yerimmmm en alttaki hastane çıkışımıı çok harika bir mavisi varr bayıldım
Eki Görüntüle 181300

Öğlen tatilinde gratis den aldım tobiğime
tobiğim lafı çok güzel yaaaaa güle güle kirletsinn önünde ne yazıoooo
bende ilk önlük almıştım, hatta altına ses çıkaran bişey yerleştirmişler....
hayırlı olsun. güzel mamalar yesin , yemek seçmesin inşaallah..

ayy larissya ya yazmışsın ama bu dileğini aminnn cümlemize diyee devam ettirmek istedim gülay hep etrafımdaki annelerin ortak derdi buu inşallahh hiçbirimiz çekmeyiz bu derdii

güle güle kullansın inşallah sağlıkla gülücükler atsın

melıssss bayıldım ben bunlara super canımm yaaa ıcım gıttı resmen kız cıcılerı ayrı guzel oluyo yaaaa bende ogluma pembe alcam banane yaahayırlısıyla kullansın sahıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…