2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

cescim güzel günlerde kullanın ,hepsi çok güzel. biberon ve emzikte silikon avent düşünüyorum bende... anne mmesine en yakın olan oymuş...

biz bebek odası almadık arkadaşlar cocuk odası almayı tercih ettik bu da bizim bebeğimizin oda takımı bakalım beğenecek misiniz?
ay damla bunu görsğn dicektim tam ama görmüş zaten güle güle kullanın cnm çok güzel bir takım

güle güle kullansın egemen bey

cesss bayıldım yaaa bebk telsızını nekadara aldınz

cescimm çok güzel şeyler almışsınn güle güle kullanın oğlunla

Bu da oğluşumun bebek arabası
Puset almayı tercih ettik cünkü bende damla gibi eşini bekleyenlerdenim benim eşimde Diyarbakır'da çalışıyor o yokken arabaya katlanıp hemen koyabilmeliyim diye düşünüyorum
Çok hafif ,ayak örtüsü cok güzel polarlı kışın işimi görür diye düşünüyorum

Eklentiler

• $bebek arabası.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 64

güle güle kullanın canım çok güzelmiş puseti..iyi yapmışsın hafif baston puset alarak..Allah kavuştursun sizi de canımm

cok guzel gozuyu baston araba herzamn daha kullanıslı hayrlı olsun cnmm

güle güle kullanın canımmm çok güzellll

funnababy den aldığım battaniye takımı geldi.çok güzel çıktı alırken de beğenmiştim ama paketi açınca inanamadım resimden çok daha güzel ve kaliteli çıktı.battaniye kocaman bebeğin yatağına güzelce örtülebiliyor.tavsiye ederim bu markayı düşünenlere.kuzular kabartma.

cnm dün gece damlayla konuştuk ztn kışın çok çıakrtamayabilirz çocukları direk senin aldığın gibi almak banada daha mantıklı gelior güle güle kullansın oğlun

cidden çok güzelmiş yaaa görüntüsü kumaşı ne peki?

evet bende çok beğendim..aynen dediğin gibi umduğumdan daha güzel ve kaliteli,...

polar battaniye takımı olarak geçiyor.battaniye polar,kenarları yüzdeyüz pamuk.çarşaf ve yastığı da yüzde yüz pamuk.72.5 tl etiketi var.ben 39 a aldım

canım netten mi aldın? çok güzelmiş güle güle kullanırsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…